Pelastajakissa!

Kehun heti alkuun Lady Minnien pelastuskissan kykyjä. Äkämystynyt tuuli heitti jossain vaiheessa yötä keittiön ikkunan auki. Tajusin unessa, että jotakin tapahtui ja heräsin hetkeksi, mutta nukahdin uudestaan umpiväsyneenä. Onneksi sankarikissa hetken päästä taputteli meikäläistä tiukoin tassuin poskelle tyyliin ”Ylös torpso tai me jäädytään tänne!”. Ei ollut vielä aivan jäätävää, mutta helkkarin kylmää oli keittiössä ja tuuli pyyhki jaloissa. Ikkuna siis tiukasti kiinni ja takaisin petiin kissin kanssa. Eihän tänne nyt paleltunut olisi, mutta fiksu kissa halusi meillä olevan myös peittojen alta noustua lämmintä ja mukavaa. Ei mikään turha Minni, sanon minä! >o<

Edelleenkin unet ovat kadoksissa, en taida jaksaa enää edes valitella. Jospa kerron sitten lisää, kun saan joskus nukuttua kunnolla. Sen sijaan olen jopa vähän ylpeä itsestäni… eilinen oli himppasen rankka, mutta jaksoin sekä istua että olla sosiaalinen. Kiitän tässä ei-mysteeripaketin tuojia eli erityisesti Toveritar N:aa, joka kävi eilen kylässä tuomassa paketin ja tosi kivoja muita ylläreitä! Kiitos – olen kovin otettu. :D Jaksoin istua melkein koko ajan eli kivut eivät heittäytyneet ihan kamaliksi, kun välillä vähän yritin kävellä rollerin kanssa. Samasta syystä jaksoin olla sosiaalinen. Tämä siis selityksenä siihen, jos välillä olinkin hiukan jäykkis monellakin tavalla. Kun nuo perhanan kivut eivät vaan pysy yleensä kovin pitkään poissa ja häiritsivät ne eilenkin, mutta eivät kuitenkaan *toivottavasti* tuhonneet koko päivää?!

Tuosta vielä aasimaista siltaa eiliseen kommentiin eli vetelen nyt saman määrän kipumömelöitä kuin esim. kesällä ja tarkoitus olisi tiputtaa toiset mahd. pian pois – mieluusti kokonaan. Eli leikanneen lääkärin määräämästä kipulääkityksestä on pudotettu pois jo 1/3 (osaa en edes ottanut erinäisistä syistä ja osa oli jo valmiiksi kotona). En minä muuten niitä vähentäisi tai lopettaisi, mutta kun niistä nyt ei todellakaan ole isosti apua. Jos kipu on samaa luokkaa lääkkeen kanssa ja ilman, silloin on järkevää jo tehdä jotakin. Ja nyt ollaan jo aika lähellä tuota tilannetta. Katsotaan nyt, mitä tästä tulee…

Sain vielä vierailun jälkeen valmiiksi kirjeen Valentiinolle ja yritin aloittaa yhtä juttua. En enää jaksanut, joten loppuilta meni taas liikkuvaa kuvaa tuijottaen ja pilkkien. Hoidan nuo pari pienempää juttua tänään tai huomenna, kiirettähän ei ole. Belga on tulossa lounaalle, lisäksi hänelle tarjotaan imuria ja joitakin pikkuhommia. Pakko kirjata tähänkin, että viimeistään nyt hän saisi myös tsekata verhotilanteen. Keittiön ikkunoihin on pakko saada toiset verhot, koska koko seinä hohkaa kylmää ja nytkin tuuli viuhuu ikkunan raoista ja tuuletussysteemistä. Kun tämä torppa on kerroksen korkeampi kuin muut ympäristössä, tämä on myös kiva tuulten temmellyskenttä! ;) Kuten tiedätte, fibro ei pidä tästä pätkääkään.

Ai niin, eihän minun pidä märistä eikä valittaa! En kyllä uskalla pahemmin mitään kehuakaan. Karmasta kun ei koskaan tiedä. Kunhan saisi tämänkin päivän taas eteenpäin kohtuullisesti ja ilman suurempia sähellyksiä sekä kipuja. Samaa tai mieluummin tietty vielä parempaa päivää toivottelen muillekin lukijoille! ;)

ALLEKIRJOITUS

POLKA – HÄN, JOLLA ON KESTONA TUULEN HUUHTOMA P…..

12 vastausta artikkeliin ”Pelastajakissa!

 1. Loistavaa Lady Minnie ^..^ !! Kyllä kissat osaa jos ne haluaa.

  Viime yönnä pakkaslukema putosi parikytä astetta, meni koko yö hermokipujen kanssa, osaa se sää meitä vammasia kiduttaa, mutta kyllä tässä taas alkaa pärjäämään. Petipäivä tänään, selkeesti

  Jaksuja sulle täältä ja erityisesti rapsutuksia Minnille!!

  • Rrrreipas Minni! :D
   Ja sai vieraalta muuten kissitikun (en olekaan Minnille aik. kokeillut) ja sehän maistui…
   No juu, ei ole kovin hyvä täälläkään, mutta yrittää pitää! Nyt just pieni välilepuutus käynnissä.
   Jaksuja ja parempia päiviä sinnekin ja rapsuja kaikille teidän karvamöttiäisille. <3 :)

 2. Minni <3 Sankaritar <3

  Pakkanen lauhtui, mutta jessus tuota tuulta ja lunta. Olisi pakko lähteä kauppaan, jos haluaa syödä, mutta en halua tuonne ulos :(

  Kiva, että sait paketin ja seuraa perjantaille!

  Bon appetit Belgalle ja sinulle!

  • Isona hänestä tulee pelastuskissa! :)
   En tiedä kelistä just nyt niinkään, mutt tuossa klo 4 – 5 tienoolla oli ihan hirveä haipakka! Eikö pakkasessa ois mitään? Tuolla on kyllä karmea keli muutenkin ja varmaan liukasta. :(
   Oli kivaa, jep ja tietty nytkin on peruskivaa!

 3. Pakkanen se meni tosiaan persiilleen ja minä menen just kohta ulos, vaikka lunta tuleekin aika lailla ja vissiin liukastakin on, mutta otan ton kävelytuen eli miehen mukaan turvaksi.

  Himppasen helpompi olo on eiliseen verrattuna ja tokihan sitä paransivat parit aamukaffeet ja raikas lasillinen marjasmoothieta. Untakin tais tulla kolmisen tuntia.

  Tämä on ihan eka kerta mulla kun joudun kipulääkettä tollai alasajamaan ja sen takia tietty en sitä ole ihan kunnolla osannutkaan. Tramal auttoi mulle tosi hyvin kipuihin ja oonkin nyt ajatellut josko aloitin ton alasajamisen liian aikaisin; leikkauksesta on kulunut kumminkin vasta seitsemän viikkoa… En kyllä aio takaisinkaan palata kun kivut ei kummoisetkaan enää ole. Mulle tuntuu auttavan parhaiten toi ulkoilu ja liikkuminen. Kiitos peukutuksista!

  Melkoinen katti sulla! Semmonen tuuli totisesti viilentää huushollin hyvin tehokkaasti, onneks on tommonen vahti!

  Mukavaa ruokailuhetkeä teitille!

  • Miehistä on joskus jopa jotain hyötyäkin! :D Ja varmasti tuolla piristyy… täällä on oikeasti kamala keli.
   Lääkkeiden vaikutus ja alasajokin ovat niin helkkarin yksilöllisiä juttuja. Söin tuota max.määrällä depotina ja nopeana, ei auttanut juuri yhtään, tulin vain vihaiseksi (Tramalin mielialavaikutushan pitäisi olla täysin päinvastainen – mä olen niiiiiiiin vastusteluhaluinen ihminen ilmeisesti). Olet ihan oikeassa siinä, että jollei ole kovia kipuja, ei kannata syödä turhaan… mikä sitten on kova kipu ja turha, nekin on jokaisella edelleen henk.koht. asia. Tosi kiva, että pääset ulos ja liikkumaan! :)
   Edelleen jatkoja reiluun toipumiseen ja paluuseen ns. normieloon!

 4. ”Sankarikissa pelasti emäntänsä varmalta paleltumakuolemalta”. Tää on huomenna Ilta-Sanomissa. Soitin jo sinne ;D

  Minnille paaaljon rapsutuksia :)

  • Minnin ensimmäinen lehtijuttu – leikekirjaan, tietty! :) Saitko muuten kunnollisen vihjepalkkion *ude*???
   Toki, sai rapsuja ja karkkia. Tarjolla myöhemmin harjauskierros ja pedikyyri! En enempää voisi hemmotella.

 5. Ei ollut jäykkistä näkyvissä, tiiän kyllä että hippaset liikkeelle kun et voi enää istua, joten tee jatkossakin niin ihan niin usein kun pitää. :) Toivottavasti ette uuvahtaneet kun kuitenkin tovin siinä piipahdin.

  Rapsutuksia sankaritar-Minnille! Täälläkin pojat etsii koko ajan lämpimämpiä paikkoja, mm. huovan ja ihmisen välistä. :D

  Pärjäilkäämme!

  • Kiva – yritän aina muistaa sanoa kaikille, että jos minä vääntelehdin ja näytän irvistelevän tms. se on vain kipua eikä mitään negatiivista toisia kohtaan *joskus se vain unohtuu*! Eikä mikään liian pitkä – juuri sopiva kälätyshetki. Oli mukava nähdä pitkästä aikaa! :)
   Onneksi Minnikin pitää lämpimästä ja samalla huolehti meistä molemmista…
   Toki yritämme kaikki pärjäillä, eikö?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *