Silkkaa titaania!

Ainakin alakerta. Ainakin sisältäpäin. Olen siis kotona, Nurse Susun ja Leidi Minnien hellässä hoivassa. :D

Sanonpa vaan, että kyllä oli hankalaa päästä edes pois. Herrahenkilö, joka sairaita hoiti, oli useamman kerran sitä mieltä, että minulta on leikottu polvi. Oli myös tilaamassa normitaksia ja oli hyvin ihmeissään, kun siihen en suostunut. Vaadin pyörätuolia + paksua istuintyynyä. Hän ei siitä pitänyt ja olikin sitten sitä mieltä, että ”jos minä nyt ehdottomasti semmoista vaadin, voisi samalla varata vaikka ambulanssin…”. Grrrrr. Kivunhoitoleidi ei antanut mitään mukaan, ei myöskään leikkonut lääkäri, koska olin hermostunut Lyrden syöttämisestä – siis siitä, että asiasta ei kerrottu. Ja minä ihmettelin, kun olo vain paskeni entisestään. Kärsin koko illan vielä siitä tärinästä, oudoista lihasreaktioita ja vaikka mistä. Lopussa, kiitos, seisoo. Pääsin koto-ovelle ja Susunka oli päästämässä koko retkueen sisään, muutenhan sekään ei olisi onnistunut! :)

Nyt orienteeraan tätä kotona olemista, hissukseen. Välillä tuntuu, että olen aivan OK – välillä jaksut loppuvat sekunnissa kokonaan… Mutta ainakin minä yritän. Onneksi Nurse Susu on luvannut tässä avitella. Ai niin, tapasin saiskussa myös sen sos.työntekijän, joka kertoi järjestävänsä KSH:n kanssa asiat täysin valmiiksi. Samaa vakuutteli tämä herrahoitaja ja häneltä sain myös paperit, joissa oli jopa hlön nimi ym. tietoja. No, arvaatte kai, onneksi tuli soitettua sinne. Ei, Malmin KSH ei tiennyt minusta mitään; ei ollut nimeä, ei hoidon tarpeen syytä, ei siis yhtään mitään! Eivät olleet vaivautuneet – mitäs sitä suotta tämmöiselle kaiken vaatijalle. Onneksi kanssani keskustellut leidi alkoi selvittämään asiaa perjantain viimeisenä työtuntina ja huomenna KSH:n edustaja ilmaantuu tsekkaamaan sidoksen ja haavan kunnon. Voihan äimälän pässit, minä vaan sanon näistä järjestelyistä ja lupauksista.

No, en sen enempää keuhkoa asiasta. Makoilen petissä kaffen jälkeen ja odottelen, että Belgakin tulee päivän mittaan. Yritän ottaa rauhallisesti. Olisi sitä kai paljon enemmänkin mainittavaa, mutta en jaksa nyt edes muistella näitä kämmejä. Toivon vaan, ettei enää tarvitse tämän asian tiimoilta asioihin palailla!

Lukijoille oikein viihdykästä viikonloppua!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – EIHÄN LÄSKIÄ PLÖSÖÄ NYT VOI HEIKOTTAA?!

12 vastausta artikkeliin ”Silkkaa titaania!

 1. Onneksi sinulla on hyvät, omat kotihoitajat :) Toivottavasti myös ksh ilmestyy paikalle! Toivotan päivä päivältä parempaan päin menoa urhealle toipilaalle :)

  • Äläs muuta viserrä – maailman parhaat hoiturit! :D Ja kyllä mä uskon KSH:n nyt ilmestyvän, koska asiaa puitiin perinpohjaisesti.
   Kiitti, kiitti! En minä muuten ole mitenkään erityisen urhea. :(

 2. On se kyllä kumma, että ei varmisteta tilannetta paremmin. On monia ihmisiä,joilla ei ole ketään apuna, jos KSH ei toimi. Onneksi sulla on Susu ja saat edes jotain apua.

  Topimimisia, kaikesta huolimatta!

  ps. Olisit pyytänyt helikopterin kotiin tuomaan :(

  • Typopaholainenko iski ensin?! :D
   Tosi on, tuo KSH-asia. Tosin uskon, että asiat varmistetaan yleensä paremmin. Minä nyt olin ilmeisen pahantuulinen tuossa vaiheessa ja ehkä vaadin aivan liikaa… Olihan heillä henkilökuntapulaa yms. Silti: vastuutonta toimintaa, jos kyseessä olisi ollut vaikka *vielä* vanhempi liikuntakyvytön leidi. Fyi!

 3. Toivottelen täältä mahdollisimman hyvää oloa ja paranemista!
  Jos jotain hyvää tässä hetkessä näkisi, niin se, ettei sun ”tarvitse” mennä ulos; siellä on kamalan liukas keli. Tai siis ainakin täällä. Just ja just pysyin pystyssä.

 4. Ensimmäinen Polgan kotoyö takana. Omahoitaja nukkui tapansa mukaan äärettömän hyvin. Polga sai rauhassa keitellä aamukaffet ja puuhailla kaikkea muutakin, mitään en kuullut. Tai nähnyt.
  Unenlahjani ovat kyllä kohdillaan.

  Nyt jatkan unia omassa kotonani, Belga pitää huolta synnyttäjästään.

  Valitettavasti minulla on kamala flunssa ja Polga varmaan saa sen, mutta parempi kait se kuin sairaalabakteeri, eh…?

  • No mutta onhan se niin, että rasittavan hoidettavan ja hoitotoimenpiteiden jälkeen saakin nukkua sikeästi! ;)
   Belga onkin täällä ja söimme just vihannespaistosta (pakkasen antimia siis). Oli sekin vaan hyvää.
   Flunssa on aina paree kuin nuo helkkarin basiliskot (jotka mua oikeasti pelottavat)! :)
   Toipumista sinne Susulan väelle! :P

 5. Hyvejä vointeja toivotamma me! Kiitämme hianosta kortista, D kehui kaunista kuutamoa siinä :)

  Ja se linkki minkä laitoit postissa, huhhuh! Näköjään mineilynkin voi vetää kunnolla överiksi, tuohon jotta pääsisi niin menee vielä jonkin verran aikaa! :D (onneksi ei oo noin paljoa rahaakaan :o)

  • Kiitti, kiitti! Umph, tuota, mä mitään kuutamoa muista, tsihih… :D Juu, törmäsin siihen sattumalta ja muistin, ett voisit ehkä nähdä siinä jotakin pröystäilevääkin. ;) Ainakin Briteissä nuita on tosi arvokkaita & upeita, mikä sitten onkaan perimmäinen tarkoitus – kukin saa itse päättää! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *