Pitkät, pimeät yöt

Hyvä puoli on se, että minä pidän noin yleensä ottaen öistä. En kuitenkaan siitä, että joutuu valvomaan, jos joskus vaikka haluttaisi nukkua. Ratkaisematon ongelma. Kuten päivätkin. Ei ole elo oikein heekkumaista näinä päivinä. :(

Toivottavasti kuitenkin  tällä kannanotolla olisi edes jotakin vaikutusta! Epäilen, mutta uskallan kuitenkin esittää niitä pieniä toivonhippusia. Omat asiat etenivät sen verran, että tällä viikolla Hyyssi viestitti lähetteen saapuneen kustannuspaikalle ja joskus – nimenomaan joskus – tulen saamaan lisää postia. Tätä samaa se on taas: odota, odota, odota, mutta älä pitkästy.

Minä olen nyt ihan himppasen kyllästynyt ihan kaikkeen! Jos pystyisin, menisin nukkumaan… koska ei, on varmaan lähdettävä roilaamaan netissä erinäisten asioiden perässä.

Kehittävää keskiviikkoa!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – UNEN TILALLA TARJOLLA ERILAISIA VEIKEITÄ KIPUTUNTEMUKSIA!

4 vastausta artikkeliin ”Pitkät, pimeät yöt

  • Joo, lähete on Peijaisissa. Nyt vaan odotellaan sitä ekaa kutsua ja sen esitoimia (joita siis on monta…).
   Ewww – ikävä juttu. Sosialiseeraamisesta se johtuu. ;) Toipumista ja pikaista semmoista!

 1. Aamuherätys aikaisin, astmahommia lekurilla sitä korvaavuutta varten. Sen jälkeen en ookaan saanu mitään aikaan. Sit se alko puhumaan, että ihmisellä on aamukeuhkot ja päiväkeuhkot, hillitsin itteni ihme kyllä. Mun aamu kun alkaa ehkä 11-14 aikaan nykyään. :( Riippuen yön unitilanteesta. Ihan ookoo se meni kuitenkin. Muuten onkin tämmönen taantunut olo. Ei mua kukaan ns. normaali nyt jaksaiskaan. Tyydyn siis häiriköimään muita poikkeavia. ;)

  Kova tuo kannanotto!

  Lähete myös, mut ihan hippusen vaan kommentoin et jos ei ala kuulumaan ns. ajoissa (en tiedä mikä lie nyt se virallinen määräys/suositus) sitä, soittele sinne ko. numeroon. Joskus tuntuu joihinkin asioihin saavan potkua vaikka veemäistä se soittelukin on. En tiiä tästä, en tunnu mistään mitään nyt tietävän. Toivottavasti asiat kuitenkin humpsahtaa etiäpäin pian!

  Rapsut Minnille ja täältä karvamölliltä sellanen märkä pusu sulle. Just sellanen, et huomaat vasta kaupungilla olevas yltä päältä kuolassa. (Toivottavasti ees vähän nauratti, näin on meinaan käyny usein…)

  • Aamukeuhkot?! :D No varmaan, mutt ehkä toi selitys lekurilta on taas sitä yhtä lajia… *en viitsi mollata enempää*
   Lähetteestä ei oo kai sen kummemmin määritelty aikaa, tämä kai menee sen esh:n mukaan eli 6 kk:n sisällä. Jos oon ymmärtänyt oikein, periaatteessa se eka polikäynti sisältyy tuohon aikarajaan. Kyllä mä tietty soitan sinne, jollei parin kk:n sisällä mitään tapahdu.
   Siistit ja pehmoiset tassufemmat tänään meidän neidiltä – nyt ollaan niin kilttiä kissaa taas vaihteeksi! >o<

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *