Taas jännän äärellä

Tänään siis se jälkitarkastus, meneekin koko iltapäivä. Oma tapa erilainen siellä eli rtg ennen klo 14 ja ilta-aika vastaanotille klo 16. Tarkoittaa siis sitä, että mukana on oltava jotakin luettavaa, juotavaa sekä hätäomppu ja jokunen mömelö, jos alkaa hermo mennä. Toivottavasti ei. Ja toivottavasti menee OK… tässä siis oikein osaa ryhtyä mihinkään järkevään. Kunhan katselen jotakin lainapeitettä niskaan ja värkkään jotakin syötävää. Kyllä, tein myös listan kysymyksiä eli mitä saa ja ei saa tehdä. Se näyttää hiukan huvittavalta, mutta melko omituiset asiat on kielletty. ;)

Sain taas kulumaan kolmisen tuntia uutisten lukemiseen enkä vielä edes lukenut niitä kovin tarkasti. En ryhdy edes kommentoiman mitään. Kommentit näihin ja muihinkin asioihin löytyvät osoitteesta @Polgarazi – sopii käydä lukemassa.

En viitsi alkaa edes miettiä tätä pitäisi-ongelmaa. Siitä tulee vain paha mieli ja lisää ongelmia. Aivan liikaa pakollisia asioita, ideoita ja outoja suunnitelmia. Kaikkeen pitäisi reagoida jotenkin tai tehdä jotakin. Juuei, siis antaa ainakin nyt olla. Minä en aina ole se maailman paras toteuttamaan kaikenlaista.

Jospa siis toteutan itseni aamupuuhiin tästä ja jännäämään iltapäivää.

ALLEKIRJOITUS

POLKA – TAAS PITÄÄ TAVATA JOKU OUTO, UUSI LEKURI

4 vastausta artikkeliin ”Taas jännän äärellä

  1. Pidän siis koko iltapäivän peukkuja. Menen kaupunkiin asioille, koitan ajaa silleen toinen peukku pysytyssä.

    Toivotaan, että kaikki menee hyvin toimivat kohtuullisen asiallisesti ne lekurit.

    • Kiitti, kyllä sen jaksoi jotenkin
      Tuo on niitä kuljuilupalvelun kukkasia taas. Toisaalta – pahempi oli ehkä Iisalmen aikaan. Nyt tulee omalaatuisia tarkennuksia, joita ei missään kerrota (esim. nuo ohjeet) suoraan kirjallisesti julki. Niin vaan toimitaan. Nyt kun taas alan vissiin käyttää enemmän palvelua, varmaan tulee taas sanomista tietyistä asioista. Ansk kattoo. :(

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *