Niiiiin yhteistyökykyinen Polka…

Juu, juu, uskokaa pois. Olin minä eilen yhteistyökykyinen. Eikä tarvitse kenenkään hävetä! ;) Vaikka taas olikin ”pientä” mättöä eli esim. rtg-varaus oli tehty v. 2013 tietojen perusteella eli varattu vas. olkapään kuvaus. Siinä sitten ihmeteltiin ja meikäläinen melkein käännytettiin pois. Järki voitti, tsto kirjoitti uuden, oikean lähetteen ja marssin kuvaukseen rääkättäväksi (tarkoittaa tässä sitä väkisin vääntelyä, että oikeat paikat kuvataan – se muuten sattuu).

Lekuri oli vain noin vartin myöhässä eli ei paha sekään, sitäpaitsi hän muistutti oudosti Freddie Mercurya. :D Ihan mukava mies, hänen mielestään kaikki on OK ja sain luvan tehdä mitä vaan (järkevissä rajoissa hissukseen aloitellen). Ei siinä kummempaa, valittelin sen mikä oli tarpeen, kivuista ei sen enempää. Kuntoutusasia on paikallisen arvaamon hoidettava, mutta hemmo lupasi kirjoittaa puollon, jos tarpeen. Ei se nyt tod. mikään soiva peli ole, mutta tästä lähdetään! :)

Kyllä minä eilen jo sitten olinkin liikkeellä. Toverittaren Miäs kyyditsi ja pääsin sitten samalla reissulla käymään myös eestiläisessä kaupassa. Arvaattehan te, miten siinä kävi; ostin kassillisen muonaa (siemeniä, adjikaa, keksejä, juustoa, kohuked ja karkkiakin vähäsen). Tuntuipa mukavalta olla oikeasti liikkeellä ja valita siellä ostoksia – olin kuin lehmä laitumella! Kiitokset kyydityksestä sekä muusta avusta, se on isompi juttu kuin ehkä arvaattekaan.

Kotona olinkin supikipeä eli jokainen lihas huusi ja selkä vonkui. Argh. Ilta meni pakkolepuutellen, mutta nyt aletaan nousta normaalisti ylös ja muuta jänskää. Nakuttelen tätä klaffipiirongin ääressä istuen, siinäkin mielessä siis palataan normaaliin päiväjärjestykseen. Illalla kuitenkin kone siirtyy tuonne petin viereen, koska tässä ei jaksa kökkiä ja katsoa liikkuvaa kuvaa kovinkaan pitkään. Rolleria en vielä jätä kuin hetkeksi silloin tällöin, sen verran on kävelyssä epävarmuutta ja nuita nuljuavia niveliä. Tavoitteena on kuitenkin aloittaa vähemmän rankkojen kotihommien tekeminen sekä vähän katsella muitakin juttuja. Jospa kerran viikkossa kävisi kylillä hoitamassa asioita noin alkuunsa. En varmaan pysty kaikkea tuomaan itse vielä kaupoista, koska olkapäät ovat niin sökönä. Mutta jos edes osan ja jos saisi edes ne uudet klasit ja vähän muitakin asioita tehtyä, voisin olla jo tyytyväinen itseeni.

Ei sovi kuitenkaan olla liian tyytyväinen, siitä heti rankaistaan. Kuntoutuslähetettä on aneltava Lortolta ja siitä tulee taas ihan hemmetin hankalaa, minä tiedän sen. Jätän ensi viikolle, sillä ei ole kiirettä. Samoin lääkitys ym. ovat hänen takanaan… Sitäkin pitää miettiä uusiksi.

Pääasia nyt on, että varaosa on paikallansa ja minä saan alkaa harjoitella maratonia varten. Vastaanotilla kukaan ei loukannut ketään ja kunhan kelit paranevat, aion uskaltautua ihan lähitienoolle kävelemään… *hurjaa menoa* Tässä samalla kiitokset kaikille minua tsempanneille – kiitokset, oikein isot kiitoket! :P

Tällaista tänään. Belga on tulossa käymään ja hoitaa kirjasto- sekä kauppa-asiat, kuten sanoin, en vielä itse uskaltaudu. Kotihommia kyllä on eli tässä päivän kirjoitusten välissä on kaikkea muuta puuhasteltavaa enkä minä pidä sitä pahana.

ALLEKIRJOITUS

POLKA – SUURUUDENHULLU UNEKSIJA!

14 vastausta artikkeliin ”Niiiiin yhteistyökykyinen Polka…

 1. Upeaa! Luotin sinuun, eikä tarvinnut siis hävetä!

  Arvasin kyllä, että olet järkyttävän uupunut ja kipeä tuon reissun jälkeen, hienoa, että oli kyyti ja apua. Ja varmaan piristi käydä ihan oikeassa kaupassa!

  Kunhan tästä itse paranen, tulen kävelyttämään. Ensi viikoksi on luvattu 10 astetta, joten eiköhän ne viimeisetkin jäätävät kohdat sula.

  Belgalle terveisiä.

  • Minuun ei ehkä kannata aina luottaa, mutta sinulle en kertakaikkiaan voinut tuottaa pettymystä! ;)
   Oli kyllä aika helkkarin kylmä, en tajunnut yhtään – odotellaan vaan kivempaa keliä…

 2. Olipa hienoa, että pääsit sinne eestiläiseen kaupaan. Voin vain kuvitella miltä se tuntui pitkästä aikaa.

  Luin ensin : ’hemmo lupasi kirjoittaa pullon’. Sitten mietin ja luin uudestaan :)

  Siitä se pikkuhiljaa lähtee, kevätkin tulee ja pihalla on noin lämmin kuin Susu tuossa totesi.

  • No arvaat varmaan, että hyvästä safkasta pitävä imeytyy valkosipulijuuston kylkeen ja hamuilee siemen-toffeepatukoita hingussaan! :P
   Ehkä se tästä lähtee. on nimittäin nytkin taas lihakset aivan jumissa ja kipeänä, mutta akka on lepuuttamassa välillä.

 3. Ou diör. Kohta loppuu väninä. Kevät keikkuu ja blogissa aletaan jakaa diskuteerausohjetta ja pikkusormennostoneuvoja… :D

  Ei vaiskas. Mukavaa kun liikahdus jo noin hyvällä mallilla. Maailma odottaa!

  • Aina on vänistävää. Ja jos ei muka ole, sitä tehdään! ;) Aina minä voin jakaa noita ohjeita ja neuvoja, mutta ehkä hiukan tavallisesta poikkeavin sisällöin. Näh, maailma ei odota, mutt Turus pitäis käyrä ja ehti vähä muualki!

 4. Melkein tuli kyynel silmään, kun luin tätä. Siis onnesta. Kerrankin hommat sujui :D Skål på den saken, jos Rantis tarjoaa ”pullostaan” ;D

 5. Voi miten hyviä uutisia!! Kyllä se siitä lähtee sujumaan. Vähitellen ja varovasti, mutta lähtee se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *