Mitähän tänään keksisi?

Mitäs tänään ottaisi puuhatakseen, että saisi itsensä kipeäksi? Turha kai miettiä, lauantaisin pelkkä lounaan  puuhastelu ja mahd. leipominen riittää. Siinä on jo ihan tarpeeksi ees-taas pähkimistä, kumartelua, pilppomista ja seisoskelua. Lauantaisin alan valmistella muonaa jo klo 9 pintaan ja meillä syödään viimeistään klo 12. Ja kyllä, sen ajan minä saan ihan kepoisasti kulumaan vihannesten pesemiseen ja pilppomiseen, aineiden kaivelemiseen ja kuljettelemiseen sekä muuhun vastaavaan. Selittelen tässä sitä, että en ehkä lupaa ottaa kontolleni mitään kummoista…

Mitään kevätsiivon tapaista ei vielä kannata ajatellakaan. Ikkunoita ei vielä kannata pestä eikä sen takia siis verhojakaan vaihtaa. Ewww, viherkasvit tarvitsisivat kyllä nyt hoitoa! Samoin muutama kylvöksen tapainen. Ehkä se voisi olla päivän teema. Enkä minä oiikein tiedä mihin kaikkeen tässä uskaltautuu. Haluaisin vaihtaa vähän järjestystä, mutta… Belga ei ole siitä innostunut. Ehkä hän pyydettäessä avittaisi? Tai jos vain ihan vähän tässä tänään… mutta kylppärikin kaipaisi kunnollista pesua… Argh! Täällä on liikaa asioita rempsallaan, ne ovat myös sellaisia, etten ole varma pystynkö yksin kaikkeen. Lisäksi meikäläisellä on parikin suunnitelmaa, sellaisia kotoon liittyviä. Kaiken ei pitäisi jäädä vain suunnitelmiksi!

Jos kallistun nyt viherviitakon puoleen ja jokunen kasvusto hoidellaan kevätkuntoon, se varmasti riittää. Olen iltaisin susijäykkä ja kipeä, unohdin hankkia lisää magnesiumia ja nyt tulee lisäksi lihaskramppeja, jotka saavat melkein ulvomaan. Hmph. Parina viime yönä olen katsellut myös aamua samoilla silmillä, vajaan parin tunnin unilla. Ei helkkarissa, ensi yönä on pakko saada unta, vaikka sitten ylimääräisellä puolikasmömmöllä!

Tänään  Polkan koekeittiö tarjoaa fisu-vihannespaistosta sekä jälkkäriksi ns. pikapullaa, joka on äärihelppoa ja vielä halpaa tehdä. Tässä menikin jo pari päivää ohrapuurolla. Toisaalta, tällaisen kaljasipsivegen *en käytä kumpaakaan, mutta ilmaisu on rautaa!* on helppo tehdä viikon aikana muonaa vain itsellensä eikä ajatella muita!

Eipä minulla mitään ihmeellistä, lähden kohta napsimaan aamuomenan ja tarkistamaan, mitä kaikkea aionkaan upottaa paistoksen kätköihin. :P

ALLEKIRJOITUS

POLKA – KYLLÄ KERRAN PÄIVÄSSÄ ON SYÖTÄVÄ OIKEAA RUOKAA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *