Lyhyesti…

En pysty orientoitumaan edes kirjoittamiseen niin kauan kuin tämä blögi a) näyttää erilaiselta kuin pitäisi b) ei ilm. käyttäydy luettaessakaan kuten ennen c) ei näytä sitä mitä pitäisi.

Pitäisi kai alkaa vääntää takaisin  näkymää samanlaiseksi kuin se on ollutkin. Ei mistään muusta syystä kuin siksi, että aikaisemmassa oli kaikki käytännön asiat just eikä melkein. Nyt ei ole eikä toimi! Närästää siis… Josta tulli mieleen, että menen kohta laittamaan paistosta uuniin, saa muhia lounaaseen asti. ;)

ALLEKIRJOITUS

POLKA – EI TYKKÄÄ ENÄÄ RÄPELTÄMISESTÄ!

8 vastausta artikkeliin ”Lyhyesti…

 1. Oisko vaan helpompi vaihtaa blogipohja johonkin muuhun, vaikka noihin standardiwp-pohjiin, joita itsellänikin on?

  Ja jep, kommenttiloota todellakin tyhjää yhteystiedot, samoin kommentin julkaisu tuntuu kestävän hiukka kauemmin kuin ennen.

  Jaaha, häivyn takavasemmalle köhimään, etten tartuta sua. Tuolle Rantikselle voisin kyllä yskäistä Turun tautia ;)

  • Kyllä on käytössä oletusteema, tosin vm. 2011 (Twenty Eleven). Enkä usko että siitä on kyse, propleemithan ovat vasta viimeaikaisia.

 2. Hmmm,

  ISP:n päädyssä näyttäisi olleen eräitä ongelmia, mm. laitteistovika (n. viikko sitten). Myös ketjun seuraava lenkki on pettänyt, kun joidenkin laitevalmistajien ohjelmistopäivitykset ovat olleet viallisia. Varmaan hyvä sotku. :o

  Polga-blogin propleemit johtunevat tuosta. Komma-loodan oletustiedot palautuvat arvatenkin ennalleen kunhan ne kertaalleen naputtelee uusiksi. Niin ainakin itselläni.

  • Eivät palaudu nuo oletustiedot. Näyttää siltä, että siellä on täppä pystyssä kohdassa tyhjää tiedot, kun kommentti on julkaistu tms.

   • Sellaista täppää en muista olevan WP:ssä.

    Tietojen katoaminen johtunee jostain muusta. Selaimen cookie-asetus kantsii tsekata. Jos blogi on lipsunut black-listalle, tiedot eivät (enää) tallennu. Outoa kyllä olisi. Täytyy tutlkia.

    Tai noh, katellaan pari päivää, josko hoituu itteksensä. ;)

 3. Kiitti kaikille, erit. Jartseville ;) Toivottavasti tämä tästä suttaantuu *eheh*… yritän vielä lyhyttä päivitystä ja silleensä. Olen pahoillani…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *