Kylmää, kosteaa, sateista…

Ulkona, sisällä myös – ei sentään ihan sada! Sen verran taas valvoin yöllä, että tuli mieleen kaikenlaista. Tarvetta olisi esimerkiksi käsistään kätevälle miehelle (tai mikä ettei naiselle). Juuei, älkää nyt ajatelko mitään härskejä. Residenssissä kaivattaisiin viimeistään alkukesästä jotakuta, joka tekisi muutamia pikkuhommia. Taas niitä, joihin en itse pysty. Olisi mukavampi asua, olisi myös helpompi liikkua, levittäytyä ja olla. Ehkä tämäkin on vaan sitä haavehtimista. Ans kattoo taas!

Muuten en tietenkään ole saanut mitään aikaiseksi, koska em. kelin takia olen notkea kuin heinäseiväs. Kauppalistaa laaditsin Belgaa varten, eipä siinäkään ihmeitä ole. Kunhan saan jotakin pupellettavaa viikoksi sekä itselle että kissille, vähän varastoja täydennettyä (kaffetta, öljyä) sekä kirjavaraukset noudettua. Sillä sitä mennään taas ensi viikko.

Sorry, nyt vähän tympii tämä ainainen valvominen ja paleleminen. Ei jaksa edes suuttua, paheksua eikä varsinkaan ihmetellen kiitelläkään mitään. Olisi niin kiva nukkua lämpimässä sängyssä, joka olisi oikeassa asennossa ja jospa yöjalkalamppukin vielä toimisi. Mutta ei sitten! Eikä ole vissiin vieläkään lupeja tehdä kaikkea. Hmph, ei ole kuulunut siitä jälkitarkastuksestakaan mitään. Ovatkohan unohtaneet – sitä en edes ihmettelisi?! Sen verran kehnoa näkyy keskinäinen tiedonkulku tuollakin olevan…

Ikäviä kommentteja tekisi mieli heittää useampia, jätän nekin väliin. Ei jaksa eikä huvita. Lisäksi on turhaa kommentoida ainakaan netissä yhtään mitään! Valituksiin taas saa todella outoja vastauksia… Viimeksi ihmettelin, miksi tietty yritys myy erittäin halvalla erästä tuotetta, mutta vain noutomyymälässä – johon kaikki eivät siis pääse. Pääasiassa ao. lafka kuitenkin kerää rahansa nettimyynnillä. Vastaus oli lyhyesti jotenkin niin, että tuotteita on vähän ja ne riittävät vain ensimmäisille noutajille. Ööö, tämähän nyt ei taas selittänyt yhtään mitään. Totesin vain, että olen boikotoinut jo useitakin nettikauppoja erinäisistä syistä, joten aivan yhtä hyvin voin lisätä vielä tämänkin listalle. Tuntuu muuten oikeasti aika kummalta, että nämä boikotoitavat virmat ovat lähes järjestään kotimaisia! Ei, ei ainoatakaan kirjakauppaa tai antikkaa, ei sentään. ;) Mutta kaikkea muuta sitten löytyykin. Eli noin nopeasti ajateltuna kotimaasta ei netin kautta näiden kokemusten perusteella kannata ostaa mitään muuta kuin kirjoja tms. kategoriaan kuuluvaa. Muuten asioidaan sitten melkein iiPeissä, Amatsoonissa ja tietyissä muissa nettivirmoissa. Tylsää ja paheksuttavaa, mutta totta. Sen vähän, minkä joskus joudun hankkimaan, hankin ulkomailta. Nih!

Ei ole ollut parina vuonna varaa tuhluuttaa, jos ei aikaisemminkaan ihmeesti. Vain tarpeeseen. Nyt ei ole edes tarvetta… tai varmaan olisi, mutta se hyytyy nopeasti laskujen maksamisen jälkeen. Menenkin piristämään itseäni viimeisellä vähän kolhuisella omenalla – puolalaista heekkua sekin. :P

ALLEKIRJOITUS

POLKA – NYT EI TAASKAAN OIKEIN KULJE!

4 vastausta artikkeliin ”Kylmää, kosteaa, sateista…

 1. Kun tulen käymään, kerro tarkemmin, minkälaisesta avusta olisi tarve. Kovin kätevä en ole käsistäni, mutta onneksi on sellaisia ystäviä.

  Silmät on nyt tuplatsekattu, kyllä näkö on todellakin heittelehtinyt hurjasti vuoden aikana. Uudet lasit siis tilauksessa, tarjous kaksi linssiä yhden hinnalla ja koska yhden linssin hinta on 600 euroa, säästin paljon…eh…miksi minulla ei voi olla normaaleja silmiä, jotka toimisivat normaaleilla laseilla!! Turha haaveilla tilaavansa ulkomailta halvemmalla, linsseissä on niin paljon räätälöityä juttua, pah.
  Ja juu, silmälääkäri maksoi 100 euroa kela-korvauksen kanssa.

  Mitäköhän tänään söisi…puuroa….

  • OK, katsotaan josko tutuista löytyisi. ;) Ei, en ikinä väheksy sun taitoja, mutt noi on ikkuna-lasitus-seinä-plaattia -hommaa tjsp eli rujompaa DIYtä…
   Aust, onpas arvokkaat klasit kaikkinensa, phuh. Mä kuvittelen selviäväni alle 20 juurolla, mutt pitää ekaks sinne optikolle. Vielä viikko tai jotain, sitten sais jos istua melkein normaalisti, jei!
   Jos poikkeat torpassa, saat vaikka pizzan ja omppukrumpelia matkaasi?! :)

 2. Vaan katsotaan asiaa keväällä koska mä olen tehnyt tiettyjä päätöksiä töitteni suhteen eli en aio uhrata enää elämääni siihen että painan yötä päivää ihmisten projekteissa koska niistä saatu hyöty on mitätön verrattuna siihen kaikkeen mitä pitkien päivien aikana menettää.
  Tahtoo sanoa sitä että voin hyvinkin piipahtaa etelässä ja tehdä mitä kykenen koska päivän/kahden aikana saa tehtyä suht paljon.

  Mites koleus, taitaa vaikuttaa arpeen ja olotilaan veemäisesti?
  Ite olen ainakin huomannut että nämä nollan kanttiin olevat vesi/räntäsateet med helvetillinen tuuli ovat niitä pahimpia kelejä just vedon ja kosteuden takia. Pihalla ei tarvitse kuin käväistä niin sielu hytisee monta tuntia ja selkä kettuilee heti tavallista enemmän.

  Jaksamista toivottelen ja Mindielle rapsutukset <3

  • Katsotaan – voisi siinä järjestää jotain hupiva kylkeen ,9
   Jep, ei ne muut vaivat ja kivut ole mihkään kädonneet eli olo on sen mukainen, nytkin särkee niin prleesti :(

Kommentointi on suljettu.