Kirjoitan tänään…

joten pääsen päivityksestä tällä merkinnällä. Kas kun tilanne on sama; jos alan miettiä liikaa, läikkyy yli ja sitä läikkymistä alkaa olla jo melko paljon. Parasta siis keskittyä ihan toisenlaiseen maailmaan hetkeksi.

Taas on hetelmiä, halpisvihanneksia ja kirjoja vähintään ensi viikoksi. Ei siis paha, sillä mennään mitä on. Belga tulee lounaalle huomenna, on myös yhtä jos toistakin teettämistä lapselle. Kaikkeen en oikein itse vieläkään uskalla. Eilen vehtaannuin kyllä jo vahingossa tekemään kaikenlaista. Leivoin pienen satsin sitruunamuffareita! :o

Ei, minä en varsinaisesti ole huonolla tuulela. Olen vain lopen kyllästynyt muutamiin asioihin, joista voisi sitten märistä toisella kertaa. Nyt siis kirjoittamaan ne vajaat 3 000 sanaa!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – JOS ON JOTAKIN JOSKUS TULLUT LUVATTUA, NIIN…

4 vastausta artikkeliin ”Kirjoitan tänään…

  1. Toi on niin totta. Jos vähänkin alkaa funtsia, rupeaa läikkyä (nykysuomea). Tekee mieli hajottaa paikkoja. Mutku »itsellensä sika vahingon tekee» …pysyköön purtilo pystyssä.

    Meikä törsäsi Wikiksellä, halvauslohta säkkiin. Liiteristä äkkäsin rasian verran hispaanojen romatomaattia. Mitähän se on olevinaan? :O

    Vklop!

  2. Onkohan nyt kaikki hyvin tai huonosti hyvin? Älä nyvvaa anna perksi, aurinko mollottaa jo lupaavasti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *