Hyvin valvottu yö jälleen takana…

ja siinä mielessä väsy päivä edessä. Onneksi ei ole mitään pakollista ja keli näyttäisi suosivan myös peiton alla makaamista.

Ainoa jo etukäteen rasittava juttu on se hoitsun soittoaika. Varsinkin, kun ajaksi on ilmoitettu niinkin täsmällinen väli kuin klo 9.00 – 15.00. En sitten ole jaksanut sen kummemmin varautua. Vaikka olisi minkälainen lista edessä, se ei auta. Minä luulen tietäväni, mitä konkreettista asiaa hänellä on ja riitahan siitä tulee. Minä tarvitsen tässä vaiheessa kaiken mahdollisen kipulääkityksen ja heidät on ohjeistettu siihen, että kaikki pitää ajaa alas ja jäljelle jättää ne ihanat, toimivat, tehokkaat parasetamolit ja ibuprofeenit. Näistä (ja melkein kaikesta muusta Hyyssin kipupkl:n) ohjeistuksista olemme siis vahvasti eri mieltä. En minä edes toivo, että hän ymmärtäisi saati sitten kuuntelisi mihin minua eniten koskee ja miksi. Ei, tämä ei ole ennakkoasenne, tämä on jo koetun kertausta!

Muutoin ei kai erikoista; Nurse Susu poikkesi eilen itsekin vaivaisena huolehtimassa muonituksesta ja leikittämässä Minniä. Sain värkättyä itselleni eilisen lounaan – tosin se vei taas voimat aivan täysin. Simppeliähän se oli; perunoita ja kukkakaalia, mukanansa tymäkkä curry-chili-valkosipulikastike. Vaikka yritin touhuilla hissuksiin, jaksoin hätinään syödä ja kaaduin sitten suoraan sänkyyn lepuuttamaan. Ei vaan jaksa eikä kestä. Silti minä yritän – joidenkin mielipiteistä pätkääkään välittämättä!

Jännärojekti jatkaa hiljalleen mahdollista toteutumistaan tai sitten ei. Onneksi on taas päivän ajaksi yhtä ja toista selvitettävää juttua, asiaa ja ei-asiaa. Ei, aika ei tule pitkäksi! Toteankin tässä, että aloitin aamun klo 4 tienoolla lukemalla uutisia ja nyt olen vasta tässä vaiheessa. Enkä minä ole vetelehtinyt yhtään missään.

Jahas, jospa se leidi on aamuintoinen… menenkin riisumaan viimeiset omput ja rouskutan niiden kupeeseen pari rauhoiketta!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – IHAN KIVA, JOS SEURAA KÄYTTÖOHJEITA!

6 vastausta artikkeliin ”Hyvin valvottu yö jälleen takana…

 1. Veikkaan, että tyyppi soittaa vasta ennen kolmea :(
  Kannattaa tosiaan varautua muutamalla rauhokkeella. En mitenkään voi ymmärtää miksi kaikki kipulääkkeet pitää ajaa alas, eihän se parasetamol auta edes meikäläisen polveen yhtään mitään. Juu, tiedän käypähoidot yms, ja luin artikkelin, että pyritään siihen s…tanan lääkkeetömään kipuhoitoon. Häh, mikä se on? :( :(

  Pidän peukkuja, että puhelu sujuu, hm, jotenkin edes :)

 2. Jep, tuju rauhoitus kitaan ja puhelimeen.

  Joko on soittanut?

  Täällä edelleen jonkin verran sokkona. Minäkin varaan tänään ajan lääkärille ;)

  • Vastaus molemmille eli soitti, se hoitaja. Iäkkäämpi ja vähän… hmm… liian kiltti, joten en jaksanut väsyneenä riidellä. Kerroin jatkavani mömelöiden syöntiä tietyllä annoksella, koska kivut jne. Lisäksi pyysin fysterppaa soittamaan siitä, missä pitäisi nyt hiihtää *wirn* eli voiko käyttää jotain polven alla jne. Saas näkee. Itse kiputri soittaa parin vkon päästä ja taas puhutaan mömelöiden alasajosta. Ei jaksais tapella jostain napeista, jotka ei riittävästi edes toimi. :( Mutt siis hoidettu on, puhelu.
   Ja syöty – kiitti Susu. mössö on hyvää! :) Heitin kylkeen kukkis-peruna-curryhässäkkää vielä pari lusikallista. Jäi iso satsi vielä huomiseksikin.
   On tämä jännää, lukijat ovat vähintään yhtä sairaita… Toivottavasti saat sen ajan pika-pikaiseksi!

   • No, hoidettu on puhelu, tyhjää täys siis tarjonta. Höh ja prkl.

    Toivottavasti fysterpan puhelinanti tulee olemaan parempi.

    Sain ajan lääkärille kolmen viikon kuluttua, miettivät ensin, että pitäisikö tulla päivystykseen saman tien, mutta en jaksanut. Vielä minä näen.

    Ja eihän sitä kaikkea tarvitse katsoa, nih.

    • Ollaan me, juu.
     Minulla verenpaine, johon siis lääkitys, hulvahtelee kahtasataa ja soitin tarviiko mennä lääkäriin. Ei ole aikoja, hoitsu käski ottaa lisää lääkettä ja aika lekurille 3. pv maaliskuuta. Näin meillä.

     • Molemmille: oi aikoja… Teidänhän pitäis päästä suht nopeasti lekuriin – siis ei huippukiireellisenä, mutta nopeasti. Nopeasti EI ole 3 vkoa, ei tod. Mulle on joka kerta ensin tarjottu 6 vkon odotusta, kerran sain tapeltua sen 2 vkon jonoon….
      Aivan sairasta, silmäongelma ja RR-ongelma on molemmat vakavia ja vaatii lisäselvityksiä, joihin vielä joutuu odottamaan. Eikö noille perkeleen pösilöille saa mitään suitseja ja kuka kumma vie ne kiireelliset ajat???

Kommentointi on suljettu.