Vetokettu pois!

Leikkuusta on siis jo kaksi viikkoa! :o Toisaalta ei uskoisi, mutta kehossa sen kyllä  tuntee – monella eri tavalla. Osin on jo vähän parempi, mutta tietty tässä olen taas kehitellyt uusia, vekkuleita pikkuongelmia. No, tänään siis kuitenkin hakasten poisto eli vetokettu lähtee. Hyvä ainakin siinä mielessä, että saa tuota ihon kutinaa hoidettua paremmin ja ehkä pieni kiristyskin hissuksiin poistuu. Toivon vaan, ettei ole eikä tule mitään ongelmaa.

Uusi ongelma on oik. polvi, joka on joskus aikaisemminkin kettuillut. Lisäksi se ei aikaisemmin mennyt makuulla ollessa suoraksi lainkaan. Nyt kyllä ja sitä epäilenkin kipujen syyksi, samoin näitä harjoitteita – olen tehnyt niitä ihan automaattisesti ja aika paljon, ehkä joskus väärässäkin asennossa. Eilen oli tosi kipeä, nyt levon jälkeen vähän parempi ja ehkä tänään otankin enempi lepuuttaen. Keskityn vain tuohon yhteen asiaan siis tänään.

Kun kaikki hianot julkimöblögääjät ja muut aina kertovat, mitä yhteistä heillä on kenenkin kanssa, pääsisin minä kerrankin pätemään! Wau, olen ihan samis Juha Miedon, Hilkka Ahteen ja Hannele Laurin kanssa, melkein paras kaveri jo monta vuotta *eheheeeeh*. No juuei, onpa noita paljon-paljon muitakin ja voi miten hassua, ainakin pari ei-mainittua oli päässyt julkisen puolen hoitoon aivan käsittämättömän nopeasti. Sitä sen kummemmin nyt tässä penkomatta, joillakin se onnistuu…

12510292_1008650075861903_4078678962385449550_nBelga kävi eilen asioilla eli apteekissa noutamassa mömmöt, joita ei viime vkolla ollut ja jotka piti tilata. Lisäksi sain valtavan kassillisen kirjoja! Hupaa taas, miten ihan aina varauslista laukeaa kerralla ja silloin on kyllä ihan hurjia pinoja ympäri huushollia. Sitten taas menee toisinaan parikin kuukautta vain 3 – 5 kirjan viikkovauhdilla. :( Tätä tasoittaisi se, että pääsisi itse kirjastoon ja voisi valita osan pikalainoista. Nyt ei *vielä?* voi ja kaikki hoituu aina täyden varauslistan voimalla! Silti Malmin kirjaston palvelu on aina yhtä loistavaa ja muutenkin kiittelen meitin kirjastoa täpöllä. :P Lisäksi laps toi kaffetta, valkosipulia ja jotain muuta pientä. Pakkasessa on nimittäin muonaa, jota hiljalleen pitää syödä pois. Omenat lähentelevät loppuviimeistä, mutta ehkä niistä vielä yksi krumpeli on tehtävä. Muutoinkin Belga avitteli muutamassa pienemmässä jutussa, joihin en vielä pysty / saa ryhtyä.

Valentiinolle lähti pino virallisempia papereita, siksi etanaposti. Tosin tyrkkäsin mukaan myös vähän muuta kivaa. Jotain siis olen saanut hoidettuakin. Tänään ajattelin uskaltautua laskujen pariin sekä kurkkaamaan tilille. Ihan hyvin riittää kuulkaas yhden asian hoitaminen päivässä – jollei ole siis ihan pakko. Tällä kirjoitussysteemillä ja mahdollisimman epäergonomisessa asennossa ei ole kiiva puuhata koneella. Twiittaamista se ei estä – kiitos merkkirajoituksen! :D Eikä tietenkään liikkuvan kuvan katselemista.

Ehh, alkaa näyttää siltä, ettei minulla ole mitään radikaalia kerrottavaa. Entiseen tapaan; kysykää, kommatkaa ja privatkaa! Minä menen nyt narskauttamaan aamuompulta niskat nurin *rousk*.

ALLEKIRJOITUS

POLKA – YRITTÄÄ AINA VAAN, IHAN AINA!

12 vastausta artikkeliin ”Vetokettu pois!

 1. Toivottavasti etoketjun poisto meni hyvin ja pääset nyt kunnolla raapimaan ihoa!

  Tää lähtee kaupungille, helkkari, -23 astetta.

  Pärjäile!

 2. Hyvä että pääset eroon hakasista. Mikään ei ole maailmassa niin veemäistä kuin se kutina jota ei voi eikä pääse raapimaan.
  Toivotaan että polvi asettuu, lienee rasittunut tilanteen takia vai oisko joku muu?

 3. Tervetuloa oikean polven kipuvaivaisten Kerho Ry:een!
  Mullehan ortopedi oli sitä mieltä, että syö akka kipulääkkeitä tarpeeksi, et sinä mitään uutta polviniveltä tarvi. En toki hingunnutkaan, mutta kyllä kyllä näillä särkylääkemäärillä poksahtaa kohta sekä maha että maksa.

  Kyllä tuo lonkan nivelen vaihto on iso homma, tässä kylällä abt sun ikäinen nainen oli samisessa leikkauskessa ja sen jälkeen 3 kk sairauslomalla. Ei mitään erikoista vaivaa, se leikkaus vaan. Eikä työ ole raskasta, toimistosihteerinä oikeudessa.

  Joten ota iisisti vaan, että tokenet leikkauskivuista ja jäljelle jää ne normit.

  Tulostelen tossa kuvia jääteoksista, katotaan mitä Valentiino tykkää niistä ;)

  • Joo, tää vaan on mua huolestuttavaa. Skitsoilen varsin reippaasti eikä Minni osaa diagnosoida asiaa.
   Mmm. joo, sikäli vaan oli taas aika outoa KSH:n reaktio, mutta siitä toinen postaus.
   Ei kai enempää voi relata?!
   Valentiino tykkää aina sun kuvakirjeistä, on ihan otettu niistä! :)

Kommentointi on suljettu.