Tyhmästä päästä saa kärsiä!

Siitä saa melkoisesti kärsiä. Niin paljon kärsiä, että voisi perustaa kärsäkaupan! *ontuu, ontuu pahasti* Olo on kuin minut olisi hakattu tai pistetty jonkun vekkulin silppurin tai venytyskidutuspenkin läpi. Tosiasiassahan minä vain rekonstruoin normaalin lauvantain eilen. Vieläpä vähän varovasti. Vihannesten pilppomisenkin aloitin jo klo 8. Hauduttelin pastakastiketta melkein pari tuntia, jotta siitä tulisi oikeanlaista. Aloin hyytyä jo pitkään ennen Belgan tuloa, mutta eihän nyt kattilaa voi jättää yksin hellalle. Eli sinnittelin ja lapsen tultua painuin lepuuttamaan siksi aikaa, että hän keitti pastaa muonan kylkeen. Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja painuin takaisin petiin. Belga sai tiskata ja hoitaa pari muuta hommaa. Kyllä minä vielä väkisin raijasin itseni ruiskuun sekä tekelehdin muutamat aivan pakolliset jutut.

Yö meni valvoen ja särkien. Tekisi mieli lähettää veemäiset terveiset niille, jotka epäilevät minun lusmuilevan petissä tekemättä mitään! Ärh. Tässä se nyt on todistettu, jaksamisen taso leikkauksen jälkeen eli ei vielä kovin kummoinen. Mainitsenpa vielä, että fysterppa poikkeuksellisesti kehui taannoin lihaksien olemassaoloa, yrittämispointtia sekä edes jonkinlaista kehonhallintaa…

Tänään ei todellakaan ole vuorossa mitään vastaavaa. Vain ns. normihommat ja kaikenlaista vetkuttelua, netissä roilaamista ja lueskelua. Se saa nyt riittää minulle, ainakin hetkeksi!

Sitten jännähommiin, ainahan Polkalla pitää olla jokin jännäprojekti käynnissä ja niin on nytkin – konkreettisesti se pärähti käyntiin eilittäin. Tuloksesta ei ole mitään tietoa, se ei riipu mitenkään minusta. Kun asia selviää, tulen jälleen kerran hämmentämään tätä blögistäniäläistä taikajuomapataa oikein kunnolla. ;) Pitäähän lukijoille järjestää pähkäiltävää.

Edelleen tässä harkitsen sen luontaistuotteen tilaamista. Pitää vieläkin tarkistaa yksi asia…On se silti mukava, että netin kautta löytää kaikenlaista – varsinkin sellaista, mitä ei ikinä ennen olisi tullut mieleenikään haluta. Olen taas törmännyt kaikenlaiseen, ei sillä että hankkisin tai minulta puuttuisi jotakin. Olisi vain kiva, jos olisi sellaista ja tällaista; varsinaisesti tällä ei ole tekemistä omistamisen kanssa. Enempi se on sitä, että joku on kehittänyt jotain uutta, vekkulia ja näyttävää jonkin tavallisen vekotin tilalle tai saanut vain vekotin näyttämään… hyvältä!

Eli eihän tässä tänäänkään mitään tärkeää asiaa. Kipu ja särky ovat niin tavanomaisia. Menenkin taas riisumaan pari omenaa, kaivan kirjan esille ja päädyn toiseen todellisuuteen…

ALLEKIRJOITUS

POLKA – TAIPUMATON… MONELLAKIN TAVALLA!

9 vastausta artikkeliin ”Tyhmästä päästä saa kärsiä!

 1. Tuskin kukaan järki-ihminen uskoo, että lusmuilet.

  Siis järki-ihminen.

  Taidat tarvita tänään siis rutkasti huilia, mitä jos tulisin vasta huomenna? Mukanani hyvin maukasta ja erikoista mössöä.

  • No. Moni pitää itseään järki-ihmisenä ja tokihan minä vain vedän lonkkaa *enkä nyt kirjaimellisesti*.
   Sopii. Muonan kuvaus on mielenkiintoista… ;)

 2. Minen usko että sä lusmuilet. Ihminen ei vaan korjaannu hetkessä eikä varsinkaan operaatioiden jälkeen ja kaikista paskamaisinta on se, että kun on yksi hieman helpompi päivä ja luulee että nyt on paikat kunnossa, intoutuu tekemään normi askareita normi vauhdilla niin se helpompi olo vaihtuu kipuihin ja liikkumattomuuteen. On muuten asia joka vetää hermon todella kireälle. Ne päivittäiset hommat kun eivät katoa itsestään vaan ne kasautuvat. Isoiksi kasoiksi joista selviäminen edellyttää pakkoliikehtimistä joka taasen aiheuttaa lisää kipuja. Eikös vaan ”terveet” olekin kivaa tämä ihmisen elämä?

  Sulle rakkautta ja jaksamista, Mindie – neidille paljon helliä rapsutuksia ja Belgaloiselle terviisii jahka näjet häntä!

  • Ps. Unohtu mainita että röyhkeästi lainaisin (julkaisin omassa blögissäni) sun omppukrumpelin ohjeen koska se on tärkeä osa paimentolan tämän päivän ohjelmaa.

   • Heh. Ihan okei. Ja ei sitä korjaannu hetkessä, mutta nuo joidenkin ajatukset vaan ihmetyttävät…

 3. Mitähän jänskää sä olet nyt kehittänyt? Jään odottamaan uteliaana…

 4. Totanois. En kyllä ymmärrä, mistä syystä et muka saisi lusmuilla, punkassa tai muuten tai muualla, jos sellainen mielihalu sattuisi yltymään. Ja kaikkein vähitenhän se kuuluu jollekin ulkopuoliselle. UGH. :)

  Mää raahautusi tänäpä kauppa. Otin avokaadonin, jätin tsokolaatin. Kummottis ny suu panna?

  • Kun siis. Mulla ei ole makoiluun yhtään hemmetin mielihaluja, ei todellakaan. Mutta kun on pakko. Koska kipuja. Grrr. Ja sitten tähän samat vanhat väninät. Totuus nyt vaan on se, että jotkut kokevat olevansa joka asiassa päteviä neuvomaan (suorastaan vaatimaan) muita.
   Heh. Riippuu siit, mitä teke? Avokaationista saa myös hyvää raakasuklaan pohjustusainetta :D Että näin… Molemmat ovat hyviä.

Kommentointi on suljettu.