Tosi jännän äärellä!

Olen kankeana sekä pakkasesta että kauhusta. Taas yksi yö ilman unia, ei haitanne tässä tilanteessa siis yhtään mitään. Kiitokset kaikille kommanneille ja privanneille, vastattu on – ainakin jotakin. ;)

Tänään pitäisi iltapäivällä puhelimen soida ja ilmoitus huomisesta aikataulusta sekä mahd. muista asioista tulla. Hjuu, tavallansa olen varautunut. Luultavasti kaikki on kuitenkin vielä hirveämpää jne. Oksettaa. En yleensä voi huonosti, mutta nyt kyllä. Tiedättehän te, se minun tuurini… :( Ei siis naurata niin pätkääkään. Sorry. Tämä päivityskin on tässä vain näön vuoksi. Ei minulla ole oikein mitään sanottavaakaan. Ehkä sen verran. että ennen kuin veitsi alkaa piirtää viiltoa ehtii vielä huutaa: ”EI – mä meenkin kotiin takaisin!”.

Lady Minnietä on luvattu usealtakin taholta hoitaa, hoivata ja paijata, josta olen tietty äärimmäisen ilokas! Leidi on hyvän palvelun ansainnut ja jos hoivaaja malttaa paneutua soffalle pitkälleen, hän saa rakkautta, hurinaa ja kaikkea kissamukavaa runsain mitoin! Muuta palkkiota hän ei suostukaan tarjoamaan. :)

Näillä näkymin tapaan tänään Toverittaren ja Belgan, jotka hoitanevat joitakin asioita joko poissaollessani tai sitten ei. Minähän en voi tietää. Tässä vaiheessa – ja tämä on tottavieköön se elämäni ensimmäinen ja ehkä ainoa kerta – kaipailisin tablettia tai älykästä puhelinta. Olkoot. Ottanette kuitenkin asian huomioon eli jos minusta ei kuulu mitään, siihen on kaksi syytä: olen poistunut treffaamaan mukavampia kavereita tai en vain pääse nettiyhteyden pariin. Taviskänny pelittää kuten ennenkin.

Ja sitten muutaman päivän toivon teidän pitävän niitä ulokkeita pystyssä eikä se tiibetiläisen rukousmyllyn pystyttäminenkään mikään huono ajatus ole. Tuossa pakkasessa voi myös tehdä vinkeitä taikoja!

Tod.näk. huomisaamuna joudun lähtemään niin aikaisin, etten saa tänne mitään esille. Siinä tapauksessa – kiittelen kaikkia lukijoita.

ALLEKIRJOITUS

                    POLKA – OKSU KURKUSSA RIIPOO LISÄÄ MÖMELÖITÄ

18 vastausta artikkeliin ”Tosi jännän äärellä!

 1. Ihan varmasti lupaan pitää peukkuja ja toivon kaiken menevä hyvin! Tsemppiä Polga!

 2. Peukut on tanassa ja rukousmylly lähti just käyntiin. Et sä ny sinne kuole, mutta kipeetä on vähän aikaa. Ne nostaa ainakin täällä jo leikkauspäivänä pystyyn, että pääsis nopeemmin kuntoutumaan ja pois. Ja muuten onhan siellä sairaalassa nettiyhteys. Hirveesti ny tsemppiä reissuun!

 3. Mä kilistelen täällä sormet krampissa mun maagista kaulakelloani, sain nääs sellaisen joululahjaksi äipältä, joka uskoo kovasti noihin siivekkäisiin suojelusolentoihin. Mä en myönnä mihinkään uskovani, mutta onhan se kaunis ajatus. Testataan siis onko siitä kilistimestä mtn apua! :D

 4. Hyvin se menee, otetaan se niin. Pidät sitten vuorostas peukkuja pystyssä mulle huhtikuussa, polven tekonivelen tiimoilta. Tiedän naisen jonka toinen lonkka operoitiin enstäi ja heti perään toinen, hyvin menivät nekin ja rouva oli marja- ja sienimetässä jo muutamien viikkojen (noh kuukausien) kuluttua. Peijaksessa muutamia päiviä per lonkka. Osaaks pistää itse itseäs? Pari viikkoa joudut sitäkin harrastamaan tai sitten tulee kotisairaanhoito joka pistää. Ettei tuu niitä paakkuuntumia verisuoniin. Helppo juttu jonset pyörry.
  Toivotan sulle onnea matkaan, kivaa huonekaveria tai yhden hengen huonetta… tai hulvatonta neljän hengen mölinää. Pyydä vetämään verhot eteen jos et jaksa, muista sä oot toipilas ja huolehdit itsestäsi.
  Ymmärrän täysin jännityksen mutta nyt sitten kaikki nivelet mitkä pystyy ni pannaan ristiin ja toivotaan että tuut huomattavan paljon paremmaksi… ja kyllä sä tuut! Rohkeutta repullinen mukaan. Tu pian takas.

 5. Peukut pystyssä!
  Rankkaa tulee olemaan mutta olet sä rankemmissakin paikoissa ollut joten met kuulemme susta muutaman päivän sisään.
  Hengessä mukana koko ajan ja olehan ihmisiksi koska nuoret kandit ;)

 6. Polka 2.0 — se on niinko Mäcci-päivitys. Mene heittämäl ja ilma onkelmi. Peukk, ennywei! :)

 7. Liityn tuohon edelläolevien riviin ja toivon ja varsinkin uskon, että operaatio sujuu niinkuin on tarkoituskin. Jälkiseuraamukset siitä tietysti on niinkuin ihan kaikenlaisissa operaatioissa, mutta ne menevät ohi. Ihan varmasti! Annahan kuulua sitten kun jaksat ja kykenet.

Kommentointi on suljettu.