Tammikuu katosi johonkin?

Toisaalta tämän kuun alkamisesta on hirmuisen paljon aikaa. Toisaalta taas en tiedä mihin ne kaikki päivät oikein ovat kuluneet. Todella omituista! Meikäläisen aikakäsitys tekee taas ihan omia temppujaan, onneksi seinäkalenteriin vilkaisemalla voi ainakin joskus päätellä jopa oikean päivän ja kuukauden. ;)

Ristikääs nyt sormianne ja piirtäkää vaikka pentagrammeja seinille – ihan mitä tahansa: polvikipu on lientynyt aivan pikkisen. Polvi sai eilen pari tiiliskivellistä kylmää sekä melkein koko päivän makuutuslepoa. Oli pakko, koska kipu alkoi olla sietämätöntä. Toivottavasti se tästä paranee eikä ainakaan palaa takaisin, melkein meni jo hermot. Varmaan pahimman kivun häviäminen sai aikaan myös sen, että nukuin melkein 4 h. Se on se maaginen raja! Oikein mukavaa, nukkuminen nimittäin. Vielä häiritsee hiukan se, ettei voi valita nukkumisasentoa – mutta senkin aika tulee vielä! Pitkästä aikaa siis pääsin suoraan herättyäni aamukaffelle, se oli sitten sitäkin mukavampaa. :D

Ewww, kävin tässä välissä keittiössä ja kyllä polvessa edelleen on kipua. On. Mutta se ei ole samanlaista tajunnanraastavaa, joten oikeasti – taas minä toivon teidän pitävän peukkuja! :)

Sain myös kirjoitettua lyhyen viestin Valentiinolle, ihan kuvan kera. *tsihih* Asiaa siinä ei juuri ollut, vain tätä sairauskertomusta. Ehkä se kuitenkin lievitti hänen oloaan, koska hän oli erittäin pahoillaan ettei pystynyt olemaan täällä jelppimässä & hengessä mukana. Eilisen piti myös olla tavispäivä siten, että kukaan ei ollut tulossa käymään. Ehtoopäivällä puhelin kuitenkin soi ja Hörhö tuuppasi itsensä residenssiin. Olisi ollut vailla tyhjiä pulloja tai lyhytaikaista avaralainaa. Rahaahan minä en hänelle enää ikinä anna, pulloja minulla taas ei koskaan ole. Koska hänelläkin eläkepäivä on ensi viikolla, keitin kaffet sekä kolusin kaapista sen verran ruokaa, että mies selviää ensi viikkoon asti. Ei Hörhö paha ihminen ole millään tavalla, oman elämänsä ongelmainen vain ja yrittää selvitä parhaansa mukaan! Siinä sitten sain myös päivitetyt kuulumiset malmilaisten liikkeistä ja tapahtumista viime aikoina.

Kuten jo kerroinkin, Belga tulee lounaalle ja minä olen jo aloittanut varovaisesti esivalmistelut. Maailman simppeleintä muonaahan olen tekemässä… Jos kuitenkin koipi hirttää kiinni, jätän hommat sikseen ja laps jatkaa sitten siitä. On se kuitenkin yritettävä edes jotakin.

On minulla taas kaikenlaisia suunnitelmia ja unelmoita, joita hellin myöhäisehtoolla. Saas nähdä, tuleeko mistään sen valmiimpaa vai kehitelläänkö jo tänään taas uusia!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – VARO-VARO-VASTI KUITENKIN ETEENPÄIN!

 

4 vastausta artikkeliin ”Tammikuu katosi johonkin?

 1. Omenakrumpeli laitettu ja syötetty (vaniljakastikkeen kanssa). Ensikommentti oli aika latteasti ”hyvää”, mutta oli sitten lopuksi kuitenkin karjalaksi ’oiken makia!’ :D Omasta mielestäni omppua tuli ehken yksi liikaa (noudatin ohjetta siis :D) ja toimisikohan suolaton voi paremmin… Ehkä omput voisi myös silputa vielä pienemmäksi, niin tuo krumpeli pääsisi omiin oikeuksiinsa ja sekoaisi paremmin joukkoon :D Eli ei ollut aivan yhtä hyvää kuin äipän laittama, mutta ehkä se tästä.

  • Jep, ei liikaa omppuja… Mä en käytä voita, mutta mun mielestä se saa olla normaalisuolaista rasvaa – ideahan on myös se makeansuolainen rapeus! Pienemmiksi; no, jokainenhan tekee mieleisiään ja samaten säätää reseptiä. Koska mä en tiedä sun ohjeesta, vaikea sanoa mitään. ;)
   Mähän itse teen tätä ulkomuistista ja lisäksi tää on ainoa jälkkäri, mitä ikinä on tarjolla. Tai harvoin jälkkäri, yleensä kaffen kanssa. Btw, kai laitoit myös sössöön vaniljasokeria? Pääasia, että pojulle maistui. :P

   • Taisi olla jokin kotikokin ohje, ja voita sattui olemaan pikku pätkä jääkaapissa. Vaniljasokeri jäi kyllä pois, hiivatti :( Kanelia laitoin olan takaa ja sitten kun olin jo laittamassa purkin pois, aivan kuin olisin kuullut Polkan vienon kehoituksen ”VIELÄ!!!” Töpsötin sitten lisssee :D Ja hyvä että laitoin.

    • Heheheh. sitä kanelia muuten saa ollakin yllättävän paljon, että se maistuu oikealta ja siks kysyin tuota vanilljasokeria, koska mä sekoitan aina siihen murusössöön 1 -2 tl sitä myös mukaan – maku paranee jotenkin… :)

Kommentointi on suljettu.