Soivan pelin lupasi!

Muistattehan lekurin, joka ekalla polikäynnillä laati sen oudon käyntitekstin ja epäili jaksamistani kuntoutua ym. Lupasi kuitenkin itse leikkoa. Joten… heräämössä kuunnellessani kotimaista räkäpunkkia ja Leeviä lujaa ämpäristä, mies tuli tervehtämään ja sanoi kaiken menneen ok. Totesin *edelleen kettuuntuneena ja ehkäpä myös keveissä mömelöissä*, että sitähän hän ei ollut edes uskonut. Härra dri meni ja näin hänet osastolla lähtöaamuna. Kävi petin vieressä toteamassa seuraavaa: ”Hyvin meni. Kyllä siitä pitäisi tulla ihan soiva peli!” Toteamus sai minutkin hetkeksi hiljaiseksi.

Tosin eilen huutonauroin sille, että olen  kohta Rivo-Riitan kovin kilpailija (ota tästä vaan reilusti vinkki, Pentti!). Jälkitarkastukseen menen toki, leväytän eteen tuon vanhan, harva- ja harmaakarvaisen räyskän ja sanon, että tässä nyt olisi se tuttu soiva peli! *ahhahahahaheheheh*. Btw, kysynkin tässä, oliko tuo teidän mielestä oikeasti asiallista? Toisekseen, mies  sanoi pari muutakin sanaa ja kämppis siinä jo kyseli, että miksi tuo Härrä dri on niin kireä ja puhuu tiukan epäystävällisesti?! En siis ole yksin luulojeni kanssa, jos 70-v. mammakin on samaa mieltä.

Muuten yritin eilen saada KSH:ta käymään ja vaihtamaan sidokset. Periaatelupaus, mutta eivät sitten soittaneet. Soitan tänään uudestaan! En pysty itse ja yksin. Samoin hakasten poistoon en enää lähde Lekan invapyörätuolivempatinajokilla, jonka kuski huijasi ja ajoi kuin se sika, jolla on pullo anuksessa.

Pahinta tässä on makaaminen! Selkä sattuu, kylki sattuu… istuminen sattuu. Ärh. Kantapää voi puutua, vaikkei sitäkään uskoisi! Nukuin eilen jokuset iltatirsat, joten yöunet jäivät taas. Tarjosin itselleni liikkuvaa kuvaa ja kirjallisuutta. Selkä ei pitänyt niistäkään. Nyt makaan, kirjoitan läppäri polviin nojaten eikä siitä pidä mikään osa minusta. En edes minä itse. :( En minä valita, olen vain kyllästynyt. Susu lähti yöpymään omaan kotoonsa, jonka tarpeessa varmasti olikin. Minua onkin hellitty monien vuosien edestä: on syötetty ja juotettu, avitettu, nauratettu, jututettu jne. Hieman hämmentävää olla hoivan kohteena!

Olisi tässä kaikenlaista, mutta en pysty jaksamaan enempää – sorry. Toiste tai jo huomenna lisää. Koskaan ei tiedä, mitä minä saan pieneen omituiseen päähäni.

Kiittelen kuitenkin kaikkia lukijoita ja kommentoijia, ootte te ihanoita! :P

ALLEKIRJOITUS

                    POLKA – EIKÄ, SE ON SAANUT SÄNGYSTÄ TARPEEKSEEN!

10 vastausta artikkeliin ”Soivan pelin lupasi!

 1. Tartun tiukasti hanuriisi ja näppäilen sua, oi soiva peli!

  Vedin eilen kotimatkalla talven ekat lipat, luut ehjinä, joten saavun joskus puolenpäivän aikaan hellimään Minniä. Ja sinua.
  Nähdään.

 2. Jos sulla on haavateippiä ( sellaista paperisen tuntuista) tai jotain muuta haavasidosta, pistä Susu laittamaan se haavalle. Välttämättä haava ei tarvitse enää mitään sidosta. Hakaset voi hangata vaatteisiin, sen takia se on mukavampi peitettynä.
  Hakasten poistoon pyydät kotisairaanhoitajan. Pakkohan niiden on tulla, jos asiakkaan liikkuminen on kovin vaikeaa.
  Toipumista ja kerro Susulle terkut! Siinä sulla on ihana hoitaja :)
  Ps. kirurgeista ortopedit ovat kautta aikojen olleet kovasydämisimpiä

 3. Vai soittopelin laittoi kuntoon , vattu mikä vertaus ! Nää ” leikkaajat ” on tunnettuja olemattomista sosiaalisista taidoista , jäks .Hieno juttu , että Susu on sulla apuna <3 Varmaata ja vakaata toipumista ja lämpimät terveiset !

 4. Nauroin niin tolle Rivo-Polga jutulle :D

  Hittonää, kun me ei asuta siellä päin tai sinä täällä päin, mä voisin lainata tota mun miestä sulle kotish:ksi, se on ennenki niitä hakasia poistellut ja haavoja sitonut.

 5. Halavattu, en ookaan tainut aiemmin sun plögissä horasta kahvia henkitorveen mutta nyt sitten sekin hoidettu! :””D

 6. Kun sitä elää kipujen kanssa koko ikänsä, niin moni luulee että niihin tottuu mikä ei pidä paikkansa ja kun vanhojen kipujen päälle lyödään nyt nämä ”uudet”, niin se on olotila jossa ihan oikeasti tarvitsisi niitä kivamömelöitä. Jo pelkästään sen takia että kuntoutumisen takia pitäisi olla pientä liikettäkin (ja ettei tule tätä kaikille kipuihmisille tuttuja, asentojäykkyydestä aiheutuvia lihaskipuja) mutta helvetilläkö sitä liikkuu kun kivut blokkaavat kaiken liikkumisen. Siinäpä sellainen syöveri jota mun mielestä jokainen olisi laitettava kokeilemaan (vaikkapa kuukausi) niin toista tietäisivät!
  Jaksamista kuitenniin ja ota sen verran iisisti ettet missään nimessä kaadu. Mindie- kaunokaiselle lämpimät terkut.

 7. Yhteiskiitos taas kaikille kommanneille – en oikein jaksa kovin pitkiä juttuja tässä asennossa kirjoittaa… Yritän päivittää noita mainitsemianne asioita aina blögissä. Jos jokin askarruttaa tms. aina voi privata tai jättää uuden viestin! Tahallani en jätä vastaamatta.
  Btw, onko niin, että kaikki puhdassieluiset eivät tiedä soivan pelin pohjimmaista merkitystä? ;)

 8. Mä en varmasti kuvittele, täällähän sä itekin toteat jo olevas Rivo-Riitta! :D Mutta kuka on Pentti?

  Ei se voi tollasia tokasta, tuohan on ku aikanaan muinoin autokoulussa kun käsittelin miehen mielestä liian kovaa vaihdekeppiä ”jos sä miestä noin käsittelet niin sehän huutaa tuskasta”. :D Okei, nauroin ja ymmärsin pointin, mutta siis samaa kaliiberia vertaus…ehkä tämäkin herra kuuluu näihin juntteihin, jotka ei oikein enää hallitse tuota ulosantiaan, mutta veitsi pysyy kädessä, Eli tärkeintä on se, että se saa siitäkin soivan pelin…toivottavasti ei siis mitään muuta leikellyt! Huoh…nyt menee mun ulosantikin jo likaiselle puolelle.

  Tähän päätän loppukevennyksen ja siirryn muualle…yritän tosiaan saada viestiä sulle aikaan!

  • No, oikeasti tuo o n asiaton kommentti sairaspedin vieressä. On. Eri asia, jos olisi ns. hyvissä väleissä ja vastaanotilla moisen tokaisisi. Silti…
   Onhan se tietty kiva, jos ois soiva peli – vois miettiä selibaatin lopettamistakin. Jos hän suostuisi kirjoittamaan asiasta vaikka B-todistuksen.

Kommentointi on suljettu.