Ostin palvelua itselleni…

Luulin tilaavani toyboyn, mutta tulikin KSH:n sirkeä nuori leidi. ;) Ehkä se oli tässä kunnossa kuitenkin parempi ja ainakin hyödyllisempi vaihtoehto. Yritin olla mahd. nopea, koska tiesin olevani kaikinpuolin ylimääräinen, puskasta ilmestynyt lisätaakka. Kävin vain pikaruiskussa, tosin ei ollut edes tarkoitus tehdä muuta. Leidi hoiti sidoksen vaihdon ja todisteli moneen kertaan, että on parantunut hyvin, ei eritä ja näyttää hänen mielestään hyvältä. *helpotus iso* Lisäksi pyysin rasvailemaan selkää ja koipia, joihin itse on nyt täysin mahdoton mitenkään ylettyä ja iho on aivan ratisevan kuiva. Sekin hoitui ja vielä ylimääräisenä pyysin pikaisesti letittämään hiukset tiukasti, koska en itse siihen kunnolla kykene (liikerajoitteet käsissä ovat taas pahat, koska melko hillittömät säryt). Kiitos, toiminnot pelasivat mallikkaasti, seuraava tapaaminen maanantaina ja hakasten poisto perjantaina. Veloittavat – ensimmäisen tiedon mukaan – 10 juuroa kerralta. Sen kyllä kestää, tässä tilanteessa! :)

Belga kävi hoitamassa vähän muonaa kaupoista, ison kassillisen lääkkeitä sekä pinon kirjoja. Noilla tulee taas toimeen ainakin viikon! Lisäksi laps teki ylimääräisiä hommia pyynnöstä eli pyykkäsi, tiskasi, järjesteli vähän piuhoja ym. juttuja lisätäkseen mukavuuttani kirjoitella tässä selinmakuulla. Harjakaisiksi nautimme vuoden ekat Ruunarit ja kaffet. Ruunarit ovat hyviä, harvoin syötyinä. Huomasin kyllä saavani massiivisen sugar overloadin. ;) Siinä sivussa kauhistutin ja nauratin Belgaa tarinoilla leikkuuhommista sekä saiskun oloista. Laps näytti kyllä mielestäni hiukan huojentuneelta, kun olin oma typerä itseni jälleen ja takaisin kotona. Hän myös näki minut siinä vuorokauden huonoimmassa kunnossa eli iltapäivällä, jolloin kivut ovat pahimmoillaan sekä muutenkin on jo melkoisen kehno fiilis. Sovimme sitten normilounaan lauvantaiksi sillä optiolla, että jos minä en kykene, Belga loihtii safkan.

CYo-J0qWAAAjh42Minni on näyttänyt sekä parhaimpia että huonompia puoliaan; aina yhtä rakastettavan ihana, mutta illankähmeessä alkaa kiusiminen ja pieni kisvttuilu kissivirne kuonolla. :) Nyt karvamölli taas uinuu polvitaipeessa maailman kilteimmän ja kauneimman kissan näyttikappaleena! Omela otus. >o<

Päivät kuluvat hissukseen samoissa puuhissa kuin aina: on lukemista, kirjoittamista, katsottavaa ja sitä pientä puuhattavaa. Puuhat on vain jätettävä hiukan vähemmälle, koska nyt pystyn vielä tavallistakin vähäisempään. Liika liikkuminenkin kostautuu täydellisenä loppuunajamisen tunteena eli on pakko mennä maate, koska heikottaa ja tärisen väsymyksestä. Toivottavasti kivut alkaisivat helpottaa; eilen ja tänäänkin on ollut paha. Entiset kivut + leikkauskivut + leikkauksen jälkeiset kivut + toipumiskivut – ja lääkityksenä vain samat mömmöt kuin ennenkin. Välillä melkein tekisi mieli iskeä nyrkillä seinään *öh, tuota, iskinkin kerran ja mustelma siihen tuli*. Se on kivunsiirtomenetelmä, joka toimii ainakin hetken.

Eipä kai minulla tässä mitään  maailmojasyleilevää sanottavaa ole. Tämä selällään makaaminen on kivuliasta, varsinkin jos järjestän tällaisen kirjoitussession. Lopetan siis myös kipupoliittisista syistä. Jos jollakulla olisi tarjota sitä Vihreää Teetä, voisi privauttaa asiasta…

ALLEKIRJOITUS

POLKA – VALVOTUN YÖN JÄLKEEN ON TAAS UPEITA IDEOITA!!!

14 vastausta artikkeliin ”Ostin palvelua itselleni…

 1. Hyvä juttu , että sait kotisairaanhoidosta jonkun avittamaan * peukut * sille !
  Näitä sun juttuja lukiessa , tulee elävästi mieleen tilanteet jotka on läpielänyt juuri noissa samoissa mietteissä , sekä turhautumissa , sairaalan operaatioiden jälkeen.Niillä tuntuu olevan kummallinen käsitys kivunhoidosta , kunhan potilas on leikelty ja kotiutettu , kivut ovat kadonneet ja kattia kanssa.Ihan niin ihmeelisiä taitoja heillä ei ole ja me potilaat kärsimme nahoissamme , heidän kaikkivoipaisista luuloistaan. kipu on kipu ja sillä sipuli , se ei muuksi muutu , vaikka voissa paistaisi ja sen hoitoon tarvitaan kunnon lääkitys , piste . Mahdollisimman vähäkipuista päivää sinulle Polga <3

  • En mä ehken halua toyboyta, koska mulla on runsaasti työllistävä ja prakastava toycat! >o<

 2. Armaassa Suomenmaassa on kivunhoito normilääkäreiltä ihan hukassa. Ne luulee että käsikauppalääkkeet auttaa, persetti.
  Mahdollisimman kivuttomia aikoja sulle sinne!!

  • Niiiiiiiiiiiin totta! Eilisehtoopäivä oli taas paha… mutta siis luehan lisää tapahtumista.

 3. Mielesäni ei kovin paha jos ”vain” kympin kerralta koska olen tottunut siihen että kaikesta palveluksesta – myös niistä vähäisemmistäkin – saa pulittaa sievoisia summia mutta hyvä näin ettet joudu enempää maksamaan.

  Teikäläiselle tietenkin ajan kulumista ja sitäkin mahdollisimman vähillä kivuilla sekä Mindielle, Susulle ja Belgalle terkut!

  Paistaa se päivä vielä joskus, usko pois.

  • Ei tod. kovin paha, jollei joudu päivittäin käyttämään ja pitkään jne. Asiallinen homma ja toimiva, tykkäisit varmasti myös toteuttajista. :)
   Kyllä mä uskon, ett päivä paistaa. Mutta mitä tekemistä säällä on mun tekemisten ja kipujen kanssa?! :o *kevytkettuilua*

Kommentointi on suljettu.