Muutama omena päivässä…

pitää lääkärit loitolla tästä kämpästä. Varsinkin kun vetäisen vielä lisäksi valkosipulia, chiliä ja inkivääriä – niin ja mausteita. Tuossa jo epäilin syöväni omenoita liikaa, mutta jos nyt varmuuden vuoksi myös tätä varten! :) Olen kohta syönyt koko laatikollisen omppuja, sain sen vähän ennen Yulea siis.

Nurse Susu on kantanut tänne myös muonaa, joka on tyytyväisenä lapattu kitusiin. Mukava välillä syödä toisen tekemää ruokaa, välillä olen tyhjännyt pakastimettimesta jotakin sinne joskus kätkemääni. Oikeasti, nälkää ei tod. ole nähty *röyyyyh*. Pikemminkin parina päivänä saiskusta kotiutuessa söin sikana, mutta puolustelin sitä kaikilla mahdollisilla puutoksilla sekä sillä, että itse syön suht tarkan aikataulun mukaan. Ei, en kellon mukaan siis. Tulee vaan niin paha heikotus, tutina ja sen jälkeen nälkäraivokiukku eli tämä on ihan itse vaan opittava – syödä pitää ja ajoissa. Eikä sen siis tarvitse olla kilotolkulla muonaa. Lounaaksi riittää se kipollinen muhennosta tms. Ja omppuja.

Eilisilta oli taas paha, samoin yö ja aamu… nukuin vain vähän, troppasin ja yritin katsella liikkuvaa kuvaa. Suurimman osan aikaa olin puolihorteessa. Liikaa kipuja, liian vähän helpotusta. En tiedä, oliko eilinen minimaalinen puuhastelu taas pahasta. Toisaalta, jostakin se on aloitettava kuitenkin. Toivottavasti tänään on parempi.

Belga tulee käymään ja eilen soittaessani kuulosti jopa ihan ilahtuneelta. Mukavaa! Huomenna on siis se KSH ja hakasten poisto, taisin eilen ilmoittaa väärän päivän. Joka päivälle siis jotakin. Ja edelleen on tätä ”pitäisi tehdä” -osastoa tarjolla. Kyllä, kyllä, hoidan ihan kohta tämän jälkeen tuon kirjeen postitettavaksi!

Koska Leidi Minnie on tarjonnut kaikkea mitä ikinä hän onkaan voinut, laitamma tähän tarjolle oikein keräilykuvan! Hän on tehnyt sen, minkä vain kissa  voi tehdä. Kuvat on ottanut ja koostanut Susu, joka on myös tehnyt kaiken mahdollisen – kiitos! :)

mINNIEIPakkanen saisi lauhtua, ihan vaan siksi, että iho on kuiva, pölisee ja kutisee – enkä ylety raapimaan enkä joka paikkaa rasvaamaan. Samoin haava (ja vars. sidoksen liima) kutisee niin, että häijyä tekee! Toivottavasti tuo asia ratkeaa huomenna ja kaikki on kunnossa.

En jaksa vänistä tänään. Taisin kuluttaa siitä osan jo eilen, minulla on muutakin tekemistä tälle päivälle. ;) Silti peräänkuulutan suomalaisen kipulääkityspolitiikan huomattavaa muutosta.

Riivin jo taikajuomat ja mömelöt, olisikohan aamun ensimmäisen omenan aika?! :o

ALLEKIRJOITUS

POLKA – KYLLÄ SE YRITTÄÄ YRITTÄÄ, VAIKKA NIHKEÄÄ ON!

14 vastausta artikkeliin ”Muutama omena päivässä…

 1. Nonni. Jahka hakasten jäljet paranee niin etelässä jytisee!
  Polga 2.0 alkaa olla siinä kunnossa että täällä on muistettava ottaa pipa päästä ja jättää kengät porstuaan ettei tule ympäri korvia..
  No ei vaan, se on hienoa että päivät kuluu ja sitä myöten on ees vähän helpompaa koska operaation tuomista lisärajoitteista pääsee irti. Ne on meinaten pitkiä päiviä kun mieli haluaisi tehdä kaikenlaista mutta kroppa ei anna myöten ja siinä on siten nuppi kovilla kun turhautuu lähes kaikesta.

  Sen vaan sanon että Mindie on tosi suloinen katti, tarkastelin hänen leidimäisyyttään tarkemmin kun klikkasin kuvaa suuremmaksi ja havaitsin että neidilä on varsin älykäs katse.

  Koitahan olla riehumatta ja kerro niin Belgalle kuin Minnillekin terkkuja!

  • Äläs nyt vielä innostu – jälkitarkastus on n. 1 – 1.5 kk päästä, jolloin vasta vars. 2.0 julkistus. Huomisen jälkeen on kokeilussa beta-versio, joka ei tunnetusti sisällä kaikkia ominaisuuksia, saattaa tökkiä ja kaatua jne. ;) Kipu hillitsee tehokkaasti asioiden toteutusta ja jopa niistä haaveilemista.
   Minni on maailman rakastettavin ja rakastavin kissa, senhän myöntää jo Susukin *joka silmät kiiluen himoitsee kissiäni ja näin hänen jo etsiskelevän residenssistä kissankantokoppaakin*!
   Met kerromma ja minä riehun vain sängyssä lakanoiden ja pehmoeläinten kanssa.

   • No kyllä kaikki on okei ja jälkitark. menee läpi ilman onkelmia mutta siitä minoon varma että päivitysversio on taatusti hankala pideltävä! Net perkuleet ovat ajaneet sellaiset päivitykset että vain herra tietää mitä tuleman pitää ;)

    Pidähän varas ettei Susu lähde kotiin valittaen ”pientä pattia” joka yllättäe ilmaantui paidan alle – saattaa meinaten olla että oot Mindietä köyhempi :D

 2. Onneksi itsekin nautin kahmalokaupalla chiliä, valkosipulia ja mausteita. Muuten ruokavaliosi voisi lääkärin lisäksi pitää Nurse Susun poissa.

  Ohrapuuro muhii uunissa, saas nähdä, riittääkö siitä sinulle. Epäilen. Onneksi voin tehdä aina uutta.

  Belgalle terveisiä ja valokuvamallille raps-raps.

 3. Se satsi on sellainen normaalilisä joka tilanteeseen. En minä usko sen edes haisevan kenenkään mielestä! Tai me ainakin haisemme yhtä… tuota… trendikkäälle? *tsihih*
  Söin juuri sitä muhennosta, oikeaa talvimuonaa, kiitos! :P Belgan tultua keittelemmä kaffet. Oih, ohrapuuro on hyvää – mutta saan minä sitä itsekin uuniin laitettua. Ehkä. Kädet muistuttavat taas tänään itsestään, samoin oik. polvi. Räyh. No, kaipa se siitä…
  Höh, rapsuta itte kattis *wirn*! :D

 4. Voi mikä upea kuvamontaasi neiti karvatassulista on tehty!

  Pitääköhä täälläkin ottaa kovat otteet eli omput käyttöön? ;) Saatpas ainakin vitamiinoja. No joo, huomenissa polikontrolli, saavat syynätä akan läpi, että saako sitä mihkään kuntoon.

  Kuules, tällä blogilla on sellanen nälättävä vaikutus nykyään! :D Millon mitäkin herkkumurkinaa siellä puputellaan. Kohta jo kaipaa kuvamateriaalia…

  Samaa ongelmaa myös täällä ihon kanssa. Enkä myöskään taivu oikein mihkään nyt. Eli varovaisia pakkasen lauhtumisia, ei kuitenkaan liikaa…

  Saispa taikajuomaa ja mömelöitä. Ihmeitä odotellessa, toivotan lykkyä sinne huomiselle. Toivottavasti selviäisit nopeesti keikasta. Toivottele samaa mulle, aamuaika ja viime yönä taisin nukahtaa joskus kuuden kieppeillä. Unitropit loppu niin minkäs teet. Valivalivali, poistun valittamaan itsekseni. Mut lykkyä silti!

  • Juu, mä kyllä otan myös lisävitamiineja – ihan vaan varmuuden vuoksi! :) Ja hei, mehän jo puhuttiinkin, että mä voisin tekaista *köh* joku päivä lounaan eli laskehan tämä kutsuksi sitten kun oot paremmassa kunnossa. Samalla vitamiinit ja nälättävä vaikutus hoidellaan kuntoon!
   Sulle hyvää aamuaikaa polilla ja toiv. kyse ei oo mistään ihmeemmästä! Odotan privarapoa – lyhytkin riittää. ;) Mulle KSH tulee kotiin ja repiin vetoketun tiehensä eli mun ei tarvii matkata mihinkään (se tulo kotiin olikin ihan hirveetä).
   Peukutellaan molemmin päin.

 5. Minnikki! =^. .^= Nuo silmät varsinkin on niin soman vihreät, näillä poitsuilla kun on sellaiset tavalliset, jos toki myös kauniit keltaisenvihreät simmut <3

  • Yksi, missä myös ihastuin Minniin, on tod. tuo muutenkin vähän poikkeava väritys eli turkin ruskeankirjava pohjaväri ei ole ihan hirveän tavallinen ja nuo silmät…. mmmm… Nyt tyttö uinuu vieressä, pää melkein läppärillä, mutta korvat tanassa. >o<

Kommentointi on suljettu.