Jännä päivä – tavallansa

Heh, tänä samaisena päivänä 28 vuotta sitten ilmaantui maailmaan Belga, Kiven Kantaja! :) Olkoot tämä muistutuksena tänään siitä, ettei ihan kaikki mitenkään voi mennä huonosti – eihän?! Olihan silloinkin kaikkinaista häverikkiä, mutta kyllä siitä rääpäleestä ihan kunnon kaveri tuli! :) Jos siis laps satut jostain kumman syystä tänne hollille, pidähän kivaa synttäriä!

Minä vietän ainakin tämän aamupäivän tuolla polilla, jollei minua heitetä ulos heti kättelyssä. Mukaan on pakattu pyydettyjen papereiden lisäksi vähän muutakin; aina varmuuden vuoksi papereita, joihin on merkitty nuo muut diagnoosit ja sen semmoista. Kun ne eivät jumaliste usko yhtään mitään! Ei, minä en ole edes huonolla tuulella. Pikemminkin odotan kiinnostuneena, onko juhlakausi taltuttanut miehen luontoa vai iskeekö kokovartalokrabbis päälle juuri tänään? Se olisi jo tosi huonoa tuuria…

Leka-takso on tilattu, varasin sen iltamyöhään ettei tarvinnut jonotella. En ole vielä tarkistanut lämpötilaa… hetki… siinä – 9 asteen tienoilla eli aika vilsa. Olen varautunut, päällimmäisenä iiiso villapaita ja maihari. Koipiin muiden sukkien päälle bambusukat ja Crocsit – koska nyt en vaan saa kiskottua muuta päälleni! :( Onneksi ja toivottavasti missään ei joudu kutvehtimaan eikä toivottavasti riisumaan. Kutvehtimisesta huolehdin itse, riisumisen saa sitten hoitaa joku muu. Btw, aika hieno markkinarako olisi, jos terveyskeskuksissa ja sairaaloissa ym. olisi vapaaehtoishommissa komeita nuoria miehiä, jotka avittaisivat pukemis-riisumishommissa? Eikö? *wirn* Ei tuntuisi yhtään niin hankalalta ja voisi vähän kiinnittää itsekin huomiota siihen, mitä virttynyttä mummosloggia sitä päälleen vetää *no, minä juurikin semmoista*!

Menen vielä mässyttämään vähän omenaa ja müslia ennen lähtöä sekä riipomaan aamumömelöt kera taikajuomain. Reissun takia piti pakosti vähän tätäkin myöhentää. Nyt kuulkaa saa pitää peukkuja, varpaita  ja ihan mitä tahansa pystyssä – myös sinne rukousmyllyyn voipi käydä sitaisemassa tiskirättejä lisää!

Minä tulen rapoamaan kaikesta viimeistään huomenna!

ALLEKIRJOITUS

        POLKA – ON SE VAAN NIIN EPÄMÄÄRÄISTÄ TÄMÄ KAIKKI!

6 vastausta artikkeliin ”Jännä päivä – tavallansa

 1. Onnea Belgalle – kerrohan terveiset kun näet!

  Toivonpa että reissus on ollut sellainen että jotain uutta eikä aina sitä samaa vastaan kampeamista mikä tahtoo valitettavasti olla se yleisin reissujen anti. Eniten v*tuttaa se että noihin lerureissuihin pitää valmistautua (matkat + dokumentit) ja just matkojen ja odottelujen takia niihin menee käytännöllisesti katsoen koko päivä mutta itse lekurin käsittelyyn se 5 – 15 minuuttia: ”joo, sulla on kaikki okei eikä tässä nyt ole mitään syytä muuttaa mitään. Otetaan sulle uus aika ens kuun puolen välin tietämille”.

  Tuon välinpitämättömyydestä johtuvan litanian vois ladella puhelimessakin niin säästyis se pelipaikalle raahustaminen tai sitten tehdä sen homman niin että vaikkei ois kuin yks aika/ vuosi, niin silloin myös tutkittais ja hoidettais nämä jutut kuntoon. Turhaa valitusta? No ehkäpä niiden mielestä jotka eivät tähän rumbaan ole joutuneet.

  • No, välinpitämättömyys loppui ja nyt tarjotaan vain korkeita riskejä… no pain, no game.

 2. Lapsen syntymäpäivän mainitseminen ei ole koskaan turhaa; paljon synttärionnea Belgalle ja äitille kans!

 3. Ihan vaan tulin tarkastamaan tänne kun tiesin, mikä päivä on. Tosin en mä Belgan syntsäpäivää tienny, mutta tämän päivän muistin…

  Huomenna kuulemma lisää, seuraillaan täältä kun en saa aikaseks sitä viestiä. Toivon, että eivät turhia sua siellä kiduta, ei millään muotoa! Sörkan vihanen ämmä tulee muuten ja sehän on tavallaan syyntakeeton vai oliko se vaan edesvastuuton…

  Karvaneidille meidän nelitassuneidiltä terkut myös! <3

  • Heh… eipä sitä synttäriä kaikki tiedä eikä se sinänsä se päivä ole niin tärkeä.
   Sörkan ämmälle ois kyllä hommia…. ;)

Kommentointi on suljettu.