Aaltoja!

Eikä nyt ehkä siinä kuvalaatikosta tuttu -merkityksessä… Useampikin toipuva on kertonut alkuvaiheiden olevan varsinaista aaltoliikettä. Enhän minä sitä oikein uskonut. Tai uskoin, mutten sisäistänyt. Nyt kyllä eli edellisenä päivänä koet olevasi melkein kunnossa, kaikki lähes-toimii, olo on kohtuullinen jne. Tulee seuraava aamu ja kivut ovat viedä tajun, et jaksaisi lähteä edes vessaan ja käveleminen on sikkaa tuskaa. Kyllä se todellakin on näin! Riippumatta siis lääkityksestä, seurasta tms.

Eilinen erittäin paha yö ja aamu kääntyivät iltapäivällä vähän paremmiksi, mutta ilta ja yö taas menivät ilman unia. Jättiväsy, mutta ei ole sopivaa asentoa kivuttomaan nukkumiseen. Tai on, toki, mutta ne ovatten vielä kiellettyjä. Puolihorrosta siis tarjottiin taas ja olo on sen mukainen – mutta mitäpä siitä. Koipikipu jatkuu lähes samanlaisena, pahimmoillaan istuessa. Ja se kipu on muuten kovaa, todella kovaa. Nyt aamuyön ja aamun aikana laitoin sähköhuovan alimmalle tasolle ja kypsyttelen selkääni. Tiedän, että kaikken ohjeiden ym. mukaan sen pitäisi olla kylmää ja kylmä auttaisi. No, minä olen erilainen ja muissakin kivuissa yleensä lievä lämpö on ollut paljon parempaa kuin kylmä. Tällä nyt siis taas kokeillaan, miten tästä päivästä selvitään!

Belga oli eilen lounaalla, jonka myös itse laaditsi. :P Oikein hyvää vihannespizzaa, en vain jaksanut syödä ihan kaikkea. Lisäksi lasta orjuutettiin kotihommissa, sellaisissa pienissä, joita ei tule aina ajatelleeksi *siis sitä, ettei niitä saisi vielä tehdä*. Meillä oli ihan mukavaa kuitenkin. Hihitellen säädin Belgan tuoman imurin täysteholle ja aloin makoillen imureerata läppärin näppistä. Silloin nousivat jo Belgankin kulmakarvat! Olisittepa nähneet ne karvanöyhtäsojottimet, jotka siinä jöpöttivät *tsihih* – homma uusiksi pariin kertaan ja sen jälkeen pesu sekä puunaus. Ja kas, pari tökähtävää näppiä toimii mainiosti ja muutenkin on puhdas ja raikas olo! *huomatkaa  samaistumiseni* Lisäksi kertoilin hiukan lisää näistä arvioiduista toipumisajoista ym. Laps lupasi avitella edelleen eli ei ainakaan näytä / tunnu kokevan sitä rasitteena. Hyvä näin, oikein hyvä.

jelåMuuten minä vain lueskelen, kirjoittelen ja katselen liikkuvaa kuvaa. Yritän myös olla tekemättä sekä yrittämättä liikaa. Myönnän, että syyllistyn tähän melkein päivittäin, mutta kun… Lisäksi välillä käy mielessä ihan asiallisia asioita, jotka pitäisi hoitaa heti liikkeelle päästessäni. Melkein tärkeimmästä päästä ovat silmäklasit… Toki niissä toisissa väleissä vaalin huolella unelmoita kaikenlaisesta. Ne sisältävät täydellisten utopioiden lisäksi hyvinkin tavanomaisia asioita eli esim. käynti eräässä tietyssä lafkassa tsekkaamassa Lundia-tilanne ja -mitoitus sekä vähän muuta residenssipoliittisiin toimenpiteisiin liittyen. Yllättäen unelmoihin kuuluu myös kylppärin perustavaluontoinen siivous! ;) Melko lähiunelmana olisi kutvehtia jossain muualla kuin keittiön tuolilla tai sängyssä, jossa on tarjolla jopa kaksi asentoa… Tosi hurjaa, melkein megalomaanista. Eikö?

Tänään taas on pientä suunniteltua tekemistä. Ja hei, siis sängyssä, netin kautta! :) Minä en paljoa toivoisi. Sen verran, että tästä kuntoutuisi ilman mitään häikkää ja pystyisi kulkemaan itseksensä, vaikka sitten rollerin kanssa. Toivon myös *ja aika paljosti* etteivät nuo lisäkivut ole tulleet jäädäkseen. En minä sitten oikeastaan paljoa muuta. Kaikki muu olisi ylimääräistä  plussaa ja hupia.

Edelleen kiitokset kommaajille, pysyttehän blögissä ja myös privaa saa lähetellä. Aina en sitä muista sanoa, mutta kiittelen myös jokaista minua jollain tavoin avittanutta! Minulla oli vielä jotakin mielessä eli lisättävää näihin jaarituksiin, mutta joskus toiste. Kuulen aamuomenan kirpakan kutsun tuolta tuulten vihellysten keskeltä, se kutsu alkaa olla jo aika viekoitteleva! :P

ALLEKIRJOITUS

POLKA – EI TIEDÄ MITENPÄIN SITÄ OIKEIN OSAISI OLLA!?

9 vastausta artikkeliin ”Aaltoja!

 1. Ihan ok asento imuroida. Itsekin konttaan imuroidessani, sillä selkä ei kestä muuten, olen ihan tottunut jo siihen. Polvipehmusteet paikoilleen ja siivoukseen.

  Aika veikeän kuvan olet laittanut tuohon, hmm, uskotko sanomaan ihan oikeasti ;)

  Ok, kohta taivallan läpi tuulen ja myrskyn, en nähdäkseni sun soivaa soitintasi vaan Lady Minnien ;)
  Nähdään kohta.

  • Mmm, ehkä harvempi imuroi sängyssä maaten läppäriään… :D
   En usko sanomaan, mutta yritänpähän aivopestä itseäni *puhto, kirkasotsainen*.
   Kiitti kaffesta ja lumesta; Minni haluaa leikkiä kylmäpakkauksella, joka on siis polven päällä ja nyt on hieman taistelunhalua ilmassa!

 2. Ei sunkka kuumei sentäs? :)

  Jos on The Naama ja riittävät aallot, pääsee lehdykäiseen.

  Huoneentaululle aplodeerit.

  Minäpä hyljäsin Lundiat. Sijastansa päätin pyöriä ahkeratsi Ekotorilla ja valkata sieltä sopivia piironkeja, kaappeja yms hyllymäistä. Plätää uppoaa 90 % vähemmän. Mailmakin pelastuu. Samalla rakentunee sangen erikoisen näköinen koto, kruunuksi (tavoitteena) 70-luvun jukeboksi. Sisältöhän siihen jo onkin. 8)

  Vähäkipust söndaakia, toivotamm.

  • Ei *kai*. en uskalla mittailla. En myöskään naamaa! Huoneentaulusta kts. ed. vast.
   Juu, oishan se, mutta… se vaatis multa ainaskin nyt liikaa. Idea on hyvä, jos sattuis vielä sopivia osia! Ja boxi, jassoa unohtamatta!!!
   Kiitämmä…

 3. Taannoin kun oli kuntoutettavana reumalla, niin siellä porukka oli tavallaan jakautunut kahtia vaikka yleisesti ottaen kylmää pidetään reumapotilaille parempana koska se tappaa tulehdukset (pakkashuoneet ja kylmäaltaat) mutta se mitä juttelin, niin miltei puolet kuntoutettavista kertoivat että lämmin sopii paremmin heidän kropalleen joten ei se oletus ole aina se paras vaihtoehto.

  Näppiksen putsaamiseen on aika hyvä konsti eli post it – lappu jota kuljetaan liimareuna näppäinten välissä. Siihen tarttuu varsinkin pöly ja karvat aika hemmetin hyvin ja ohut läpykkä liikkuu hyvin näppäinten välissä.

  Mindielle terkkuja ja sulle jaksamista!

  • Mä uskon vakaasti siihen, että keho tietää aika hyvin mitä tarvitsee (myös ruuan osalta). On tietty poikkeuksia, en mä sitä tarkoita….
   Juu, tuo on hyvä, mutta täällä ollaan jo astetta vaikeammissa
   tapauksissa! >o<
   Minnin ihailijajoukko tuntuu kasvavan…

 4. Avantoporukoista tiedän, että kaikille ei kylmä sovi kipuun, kertovat siellä. Reumakipuisia siellä jokunen käy.

  Yhtenä päivänä just mietin, että kyllä sinä jaksat kirjoittaa joka päivä tänne, vaikka sulla on kuinka huono ja kipuinen olo. Niin, että kiitos vaan itsellesi.

  Nyt on ihanaa, kun pakkaset häipy, mä saan korvien välin tuuletettua ulkona :)

  • Jep, tuostakin on joidenkin kanssa puhuttu (avanto ja äärimmäinen kylmä…).
   Mä kirjoitan, jotta unohtaisin pienemmät krempat ja yleensä jo lääkitys silloin vaikuttaa vähäsen. Eikä näistä väninöistä todella kannata kiitellä kuin ehkä huonona esimerkkinä. ;)
   Melkein tunnen lumen tuoksun metsässä ja kuulen kenkien narskunnan… nauti!

Kommentointi on suljettu.