Taas mättää!

Tuli niin absurdi olo, kun luin tämän ”uutisen”. Siinä selvästi annetaan ymmärtää, että poliisilla on myös erikoislääkärin pätevyys. Kun muutenkin jo epäillään kipupotilaiden todellisen kivun määrää ja luonnetta, on tämän uutisointi tässä muodossa erittäin arveluttavaa. Raivoni nosti lähinnä se, että meitä on monta, jotka ovat jo joutuneet tappelemaan edes niiden opiaattiraksujen kanssa – siis että on saanut edes sen reseptin ja ehkä saa vähän helpotusta niistä. Osa hyötyisi lääkekannabiksesta, mutta ei joko jaksa tai pysty (tai uskalla) lähteä kyselemään reseptiä. Se kun saattaisi johtaa kaikkien lääkkeiden epäämiseen ja ”narkkarileimaan”. Tämä on vastuutonta! Suomessa on taatusti Euroopan kehnoin kivunhoito muutenkin. Jos olisin edes vähän paremmassa kunnossa, olisin jo pakkaamassa laukkuja. On niin kovin monta asiaa, jotka saavat miettimään voisiko jossain muualla asua?!

Tällaiset uutiset ja niistä johtuva vihastus, ei sitä kuulkaas jaksa. Muutenkin (mm. ilmoista johtuen) viime päivät  ovat olleet melkoisen kamalia, pelkkää makaamista ja lepuuttamista. Kun sitä ei haluaisi maata, mutta on pakko! :( Raksut avittavat vähän muutaman tunnin ajan aamulla. Loppupäivä on semmoista pakkoeloa, lueskellen ja katsellen aivottomia ohjelmia. Pää ei edelleenkään hyväksy sitä, että en pysty tekemään mitään ja se onkin ehkä pahinta. Pää ei myöskään suostu hyväksymään sitä, että minuun ei vieläkään ole otettu yhteyttä ns. hoidosta. Toisaalta, minä en enää jaksaisi… en jaksaisi kysellä, vaatia ja tehdä selvityksiä. Olen tehnyt näitä n. 13 vuotta ja minusta se alkaa olla riittävästi. On se kuulkaas pohja minunkin säkissäni!

Ehkä vähän iloisampaa väliin: veronpalautukset ovat maksussa, mutta en vielä tarkistanut tiliä. Sen sijaan painuin suoraan tuhluuttamaan! :P Tilasin Valentiinolle synttärikirjan ja joulukirjoja. Amatsoonissa on joskus ilo asioida ja se on silloin, kun useamman opuksen onnistuu saamaan halpisversiona ja kerättyä edulliset postitukset jne. Neljä kirjaa maksoi yhteensä n. 20 euroa, sisältää postikulut ja koko homman. Tästä pisteet Amatsoonille! :) Ainakin aikaisemmat vastaavat tilaukset ovat menneet perille *vaikkakin vähän vitkutellen* ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä. Tietty tämä tuhluuttaminen merkitsee sitä, että se on jostakin pois, mutta olkoon. Harvoin minä Valentiinolle mitään lähetän *siis muuta kuin meilejä ja kirjeitä*, mutta onhan se kiva muistaa edes synttärinä ja jouluna.

Belga tulee iltapäivällä ja hoitaa kirjasto- ja kauppa-asiat. Vihannekset ja hetelmät ovat lopussa. Sen sijaan on ilahduttava, oikein hamsterimainen olo, kun kuivatuotteita on kerrankin jömmassa keittiön kaapeissa. Ne suorastaan vihjaajavat, että voisi vaikka leipoa tänään jotakin. Leivon, jos vain kykenen – kivut kun haittaavat kokkaamistakin pahasti… Mitäs minun muka piti? Juu, eli pitää tehdä kauppalistaa ja selasin äsken alennuksia. Tarjolla on kaikkea luksusta *tai sen tapaista* jouluksi. Minä saan näppylöitä! Meillä ei syödä mitään ihmeellistä tuolloinkaan, ehkä vähän fisua ja paria plaatua jotain juures-vihannespaistosta. Mikä ihmeen tarve sit… OK, OK. Antaa olla! Minä en halua pahoittaa kenenkään mieltä, vaikka minun mieleni voi näköjään ihan vapaasti pahoittaa!

Edelliseen kiinteästi liittyen olen aika loukkaantunut, ihan perskohtaisesti. Vakkarilukijoista ei todellakaan ole kyse, joten rauhoittukaa älkääkä ottako itseenne. Huomasin taas, että minua on pissitty silmään parissa asiassa. On luvattu sitä ja tätä, tehty aivan toista. Ei siitä sen enempää. Se on jo niin tavanomaista meikäläisen elämässä, mutta kai sitä silti voi olla kettuuntunut asiasta. :( Pitää taas muistuttaa itselleen, ettei kannata luottaa tai uskoa ihmisiin. On se todettu monta kertaa, mutta ehkä minä vaan olen niin helppo. Grrrr!

Lähden tästä nakertelemaan viimeisiä omppoja, suussa on jatkuva kissinpaskan maku!

ALLEKIRJOITUS

             POLKA – EIJJUMANKAUTA TÄTÄ YMPÄRÖIVÄÄ TODELLISUUTTA!

6 vastausta artikkeliin ”Taas mättää!

 1. Tollasta paska”uutista” ei voi kirjoittaa muu kuin ihminen jota ei koskaan ole sattunut tarpeeksi kovaan ja pitkään, persetti!!

 2. Poliisithan todella luulee itsestään vaikka ja mitä. Minulla on tuttava, joka opettaa poliiiskoulussa ja hän vitsailee usein siitä, mitä siellä EI opi.

  Laitoin synttärikortin (vaaleanpunaisia ruusja, hehee) matkaan meren yli.

  • Totta, usko itseen on huomattava (ei ehkä järjestelmään) ja siinä ei hyvät heilu! :(
   Voih, se joku tykkää kyllä ruusuista! :P

 3. Ai nii, on taasen se pv, jolloin kaikki ovat soikeena, kun valtio maksaa velkansa! Paljonkos ne pask… paiskaavatkaan korkoa päälle… Jaa no, jospa en katso, voi pahittua mieli. :)

  Iloisna, kuitenkin, voin yhä ilmoittaa (myös) kuuluvani joulun epäviettäjiin, ja siten todeta lahjattomuuteni säilyvän ennallaan. Let’s trink tu tät, jotain aineita!

  PST. Amatsooni on guud, kunhan ei erhety dvd-hyllyille. Siellä kyllä kärtsää närvi alta yksikön! *brkls*

  • Niinpä, omiammehan odotamme takaisin. ;) Juu, kävin eilisehtoona katsomassa ja jakelin sen jo pois *phuuuuuuuuuh*.
   Eipä tosiaan tuo juhla jaksa innostaa. :(
   Kirjoissa Amatsooni toimii oikeinkin hyvin, en ole ikinä *vielä* ostanut DVD:tä tms. joten minä olen ihan tyytyväinen!

Kommentointi on suljettu.