No niin – rauhoitutaanpas nyt siellä!

Otsikko koskee *toivottavasti niitä harvoja* lukijoita, jotka ovat ottaneet itselleen joulustressiä jostain. Kyllä se ilta ja nämä traditiopyhät tulevat ilman pakkosiivousta, ostostoimintoja jne. Ihan totta! Ottakaa jo rauhallisesti ja keittäkää aamukaffet, ladatkaa viereen jo jotakin heekkua ja nauttikaa jostakin mikä on teidän mieleenne. :)

Josta tuli mieleen ja jonka takia rakentelin tämän aloituksen: Isot Kiitokset  kaikille, jotka ovat tässä auttaneet ja muistaneet meitä. Erityiskiitokset Toverittarelle melkein naapurissa, joka poikkesi viikolla ja toi kaikenlaista lahjusta ja purtavaa sekä eilen ehtoolla poikenneelle herralle, joka myös toi kassillisen herkkuja. Kun näihin lisää vielä Belgan tuomat hedelmät ja vihannekset, ei täältä torpasta kuulkaas ruokaa puutu! :D Varasin Minnillekin purkillisen kermaa (vähin erin nautittavaksi) ja laps tulee syömään ylihuomenna. Lisäksi Hörhö & co saapunee jossain vaiheessa lyhyesti apehtimaan. Tänään laitan perinteiset joulumunakoisot uuniin *kikatusta*, jossa ne saavat muhia tomaatti-juusto-siemensekoitus-maustekastikkeessa. Ruoka-aika on, kun ne ovat jäähtyneet ja parhaimmillaan, lisukkeena kaikenlaista uudempaa ja vanhempaa kasvishässäkkää. Jälkkärinä torttuja, krumpelia sitten myöhemmin. On ihan Hamsterimainen olo eli kaikkea on ja mitä ei ole, sitä ei tarvita! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talon ylpeys – tyytyväinen kissi!

Joululukemistakin on pinosotalla, josta yöllä jo ehdin lukea Hilary Mantel – Vain varjo häilyväinen. Suositan. Lukekaa ihmeessä, tähän eläytyy kivuista kärsivä ainakin täpöllä, samoin lohduttomaan lapsuuteen ym. Tästä pitää kirjoittaa enemmän myöhemmin, mutta nyt etukäteisvinkki. Samoin etukäteisvinkki SusuPetalin seuraavasta kirjasta, joka ilmestyy 2016! :)

Melkein alan tässä vänistä taas kivuista. Koska riivin juuri kapan mömelöitä ja taikajuomat, totean vaan, että ei pitäisi pyykätä tai laittaa ruokaa. Olin eilen olevinani pirtsakka ja ryhdyin hommiin. Se takasi ilta- ja yökivut, jotka olivat taas melkein kestämättömät. Mietin taas, pitäisikö päivystykseen. Koska ei sitä autoa ja avittajaa, kävin yöllä lääkekaapilla… ei hyvä tietenkään. Ei tässä mikään auta. :(

Jospa tämä taas tästä, menen kohta hetkeksi pitkälleni. Leidi Minnie ja minä toivotamma kaikille edelleen rauhaa, iloa ja valoa! :) Sovitaanko niin, että jokainen taaplaa tyylillään nämäkin vapaapäivät?

ALLEKIRJOITUS

POLKA – SE, JOKA YRITTÄÄ VAIN SELVIYTYÄ…

 

13 vastausta artikkeliin ”No niin – rauhoitutaanpas nyt siellä!

 1. Joo, joo, ollaan jo ihan rauhoituttu, vaikka eipä tässä mitään stressiä eikä hässäkkää ole ollutkaan. Toivottelen sulle helpottuvaa oloa ja rauhallisia pyhiä. Ja paijaa tota kissaa mun puolesta. Mainio ilme sillä!

  • Uskotaan…. ;) Kuuntelin aamuyöllä radiota ja tuntui siltä, että porukat hässäköi ihan hirveästi. Toisaalta, lukijani ovat niiiiin laadukkaita, että en uskokaan kenenkään hirmusti stressaavan.
   Minniä paijataan ja pussataan päivittäin, paljon! Lupaan sun nimissä vielä illalla lisää…

 2. Hyvää talvipäivänseisauksen jälkeistä elämää! Pettymyksekseni et ole täällä kommentoinut rapussa leviävästä sianpärsheen hajusta.

  • Kiitos, samoin Riiviölään! :)
   Heh, kun pääsen rappuun niin harvoin – mutta unohdin kirjata (kerroin kyllä Belgalle), että viime vkolla alakerran sikapärsheen haisu tuli ikkunoista aina kun ne avasi. :o

 3. Ei pääs rauhottuma, kert ollu levotoinenka.

  No jaa, pikkase valhettelin. Sälli meina käve vkloppun. Siks varte joutusin siivoma. Paha ressi… Mut nyte vaa lojuta ketarat pystys ja syärä, simmottis ko kuuluuki, eik ni? :)

  • Ou diö, siivoomaa. :( Ihan kauhhia tommone. Kai sää ny sitt otat oikke viimese pääl levon kannalt? :) Ja sinne torppasse kaikke kiva!

 4. Minä haluan toivottaa sulle ja Mindielle hyvää joulua vaikkei meistä kumpainenkaan sitä varsinaisesti vietäkään <3
  Mahdollisimman helppoja öitä myös, itse menin ahmimaan ninjantähtiä ja läskiä siihen malliin että siitä vähästäkään unesta on turha haaveilla. No, onneksi on sufeeta, norttia ja Netin Suuret Syöverit niin sama se vaikka valvoo. Sulle pusuja ja rapsuta Minnietä mun puolesta.

 5. Vaikka joulu ei nyt ole oikein vietettävissä meillä kummallakaan, niin hyvää tätä aikaa kuitenkin, on se sitten mitä vaan. Mahdollisimman mukavaa kivuista huolimatta Sinulle, Polgara. Ehkä ensi vuosi parempi. Hengessä mukana.

  • Rauhallisia ja mukavia pyhiä uuteen residenssiin! Kai tässä voi toivoa ainakin parempaa vuotta 2016 kummallekin… :)

Kommentointi on suljettu.