Neidoilla huono vuosi?

Oikein röyhkeästi puhun Suomi-neidosta ja itsestäni. Ei nimittäin ollut kovin hyvä vuosi kummallakaan. Enkä taida sen kummemmin analysoida, sitä on tehty tässä jo niin moneen kertaan. Voi vain toivoa, että olisi parempi vuosi edessä ja edes jotain valoa näkyvissä. Saahan sitä edes toivoa.

Muuten en juhli tänään(kään) mitään enkä millään tavalla. Valvoin vaihteeksi viime yön, joten jospa saisi vähän goisittua. Ihan sama, onko jotain ratekkeja tahi ei. Ei niistä onneksi välitä Minnikään. Njäh. Juhlaruuaksi vihanneskeittoa ja omppukrumpelia. ;)

Muuta? Ehh, tilastoja nuo näkyvät nakerrelleen. Sen verran voisi valaista, että en käynyt ulkona edes kerran kuukaudessa. Lääkekatto tuli täyteen. Samoin lekatakson omavastuuosuus. Onpa tämä tylsää. :( No, kirjoista: tarkistin HelMetistä lainaustilastot ja eiliset kirjat mukaan laskettuna lainoja tuli vuoden aikana 303 kpl. Niitä ei ole eritelty genren mukaan, se pitäisi tehdä ihan itse eikä vaan jaksa. Muuta tilastoitavaa ei kai ole?!

Jospa tästä lähtisi taas nakertamaan aamuomppua ja miettimään, mitä ihmettä minä suunnittelin yön aikana… ;)

ALLEKIRJOITUS

              POLKA – YÖLLÄ IDEAT OVAT VALLAN VILLEJÄ!

10 vastausta artikkeliin ”Neidoilla huono vuosi?

 1. Kyllä se vuosi vaihtuu juhlimattakin, täälläkin.

  Kirjaston tilastoissa olet kyllä lyömätön. Pääsin sentään kahteensataan just tällä viikolla :)

  Toivotaan (ihmeitä) parempaa tulevaa vuotta sinulle ja Minnielle!

  • No ei tuo tilasto oo niin ihmeelinen, koska kesällä luin paljon omia opuksia uudelleen. Mainio palvelu, kuitenkin!
   Kiitti – samoin Kartanoon kaikin puolin.

 2. Juhlimati vaihtuu vuosi täälläkin, kahden ollaan lällälää…
  Arvaa vaan, lääkekatto tuli meikällä MELKEIN täyteen, 22 juuroa jäi puuttumaan. Et silviisii.

  Minäkin himoitsen tota aamuomppua ja taidan sen syödäkin. Diabeteksen takia saa syödä vain kaksi hedelmää päivässä, sanoo asiantuntija. Ja minähän tottelen, kun on sitä sokeria hedelmissäkin. Juu.

  Nyt märisen ja vänisen minä, niin ei sun aina tartte :D On viikko tullut nukuttua 2-3 tunnin yöunilla, ja siihen päälle kaikenmaailman sörsselien teot ja kaupoilla juoksut. Juu, siihen kyllä pystyn. Uni vaan on turkasen vähissä. Vaan mitäs tässä märisen; on toi miäs apuvoimana jos sillon tällön kuukahtaa kesken pernankeiton tohon soffalle pariks minuutiks.

  Lopetan tän löpinän ja teen jotain hyödyllistä, kuten pyykinpesukoneen täytön ja kauppalistan laatimisen. En minä sinne kauppaan mene, miäs menee ja tuo tarvikkeet ihanaiseen kasvislasagneen, jonka minä sit näppärästi *hörönaurua* valmistan.
  Märise ja vänise sinä vaan, sulta se käy jotenkin sutjakkaammin. Minä vaan lueskelen niitä…ja odotan unia.

  Parempaa ensi vuotta sulle Polga. Ihan Oikeasti!

  • Uhh, kehno tuuri – toisaalta, mullakin täyttyi vasta marraskuussa.
   Mä taidan syödä 2 – 4 pientä omppua päivässä. :o Ehkä pitäis rajoittaa. ;)
   Tää nukkumisjuttu on paskimaista, en tykkää. Mutt ehkä me molemmat voidaan ottaa päikkärit!? Ja täällä blögissä saa vänistä jokainen, joka tuntee siihen vähänkään halua. Kiva, että mies avittaa ja kasvislasagne ON heekkuva, kun sen äkkiä toisella kädellä tekaiset siinä sivussa *tsihih*. Mulla ei oo ollut mitään stressiä safkoista eikä ole nytkään. Lauvantaina Belga tulee syömään; jömmassa pala kalaa ja muuten tarjolla vihannessörsseleitä… ainakin punajuuri-juustohässäkkää.
   Samoin oikein nastaa vuotta 2016 sinne!

   • Pitää kertoa tähän, että mun lääkekatto täyttyi syyskuun alussa. Ja totta totisesti olen hyödyntänyt loppuvuoden.

    Ne on niin tarkkoja kuinka monen päivän päästä saa uuden kolmen kuukauden satsin, että kävin sitten tänään hakemassa vielä kaksi lääkettä, kun oli mahdollisuus saada kolmen kuukauden erät. Tekee Kela varmaan konkurssin, kun laskin, että noin 320 euroa olen säästänyt tuon katon ansiosta :D

    • Sulla kävi tsägä. ;) Mä en laskujen *apon siis* mukaan saanut ylim. paketteja – 2 vkon päästä uudet repsut; johtunee lääkkeistä… Tosin hain parit mömelöt, joita en ehkä tarvitse noin paljon. On kuitenkin varalle.

 3. Kyllä olikin apteekissa tungosta tänään. Kävin työterv.lääkärillä tänään, jos
  olisi pistänyt polveen piikkiä. Ei pistänyt, kun on LIIAN kallista. Ei kannata vanhaan kääkkään tuhlata sairaanhoitopiirin rahoja. Kirjoitti sentään kassillisen kipulääkkeitä ja passituksen fys.terapiaan.

  Parempaa Vuotta 2016 toivottavat Minnille ja emännälle minä ja pojat :D

  • Eikä?! Mä luulin, että mua nonselerataan siksi, ett oon vanha enkä enää yhteiskunnalle hyödyksi (koska en oo töissä!). Mutta että sä et saa piikkiä? Jos ne auttaa, oisko mahd. käydä yksityisellä? Mä kerran laskin, että kaikkinensa välillä hinta menee melkein yksiin ta-ongelmienkanssa…
   Toivottelen myös Sipelään paaaljon parempaa ja kivuttomampaa vuotta!

 4. Toivottelen sulle kaikissa mahdollisissa asioissa parempaa, helpompaa, kivuttomampaa ja sujuvampaa uutta vuotta! Jospa ne asiat kuitenkin alkaisivat selvitä…. ja muista paijata kissaa ja tietysti poikaasikin. : ))

Kommentointi on suljettu.