Minä, kiltti?

Ilmeisesti, koska sain eilen lahjoja! :) Toisen tarjoilen teillekin jaettavaksi eli Valentiinolta tuli pitkästä aikaa kirjallista materiaalia ja terkkuja kaikille. Tässä. Sekä postin lakon että erinäisten muiden yhteensattumien vuoksi en ole pitkään aikaan kuullut hänestä, joten onhan tämä ihan paras lahjus aloittaa uusi kuukausi.

Toisekseen kiitän tonttuja, joita en nyt ”tontuiksi” tituleeraa, eilisestä visiitistä sekä massiivisista tuomisista. Kiitän! *ja Leidi Minnie myös* Olemme häpeämättömän iloisia. :)

Mukavan alun jälkeen voisi taas märistä. Toisaalta, tässä aamussa ei ole mitään poikkeavaa. Vain särkyä ja kipuja, joihin ei löydy helpotusta – tähän olen kyllästynyt jo pahasti. Taitaa taas olla aika kilauttaa kaverille.

Pitäisi ja pitäisi, tänään on ihan pakko yrittää etsiä riittävät paperit Lekataksosta tehtävään valitukseen. Edes ne paperit. Muuten mistään ei tule mitään. Minua ei huvittaisi tehdä edes valitusta, koska ketutus. Jos taas en valita, minulta tod.näk. peritään koko summa suoraan takson kautta. Että olen kyllästynyt näihin epäselviin päätöksiin ja jälkikäteen pyydettäviin todistuksiin sekä kaikkeen sähläykseen. Miksi – oi miksi – Lekan paperisota on aina vaan yhtä hankalaa? Tai tiedänhän minä: Siksi, että kansalaiset eivät käyttäisi haku- ja valitusmahdollisuuksia.

Pakko on myös tsekkailla huomista varten kirja- ja hetelmätilanne. Valentiinolle pitäisi lähettää synttärikortti ja sen semmoista, pientä mukavaa. Olen taas helkkarin väsynyt, koska heräsin keskellä yötä lukemaan tunniksi. Unet jäävät liian vähäisiksi, ei voi mitään… ei riitä troppia enempään. Mjäh.

Ehkä taas omenaa, suussa oleva maku on edelleen yököttävä ja samaa voisi sanoa uutisista. Kommentointia taas tänään toisaalla…

ALLEKIRJOITUS

    POLKA – EI SE NYT MIKÄÄN IHMINENKÄÄN ENÄÄ OLE…

5 vastausta artikkeliin ”Minä, kiltti?

 1. No onpa hyvä uutinen, että posti taas kulkee Valentiinolle!

  Voi rähmä tuota Lekan valitushommaa, tiedän, niillä on aina puolitusinaa sivua ja liitettä täytettävänä :(

  • On, kyllä huojensi taas kaiken sähläämisen jälkeen! :D
   Se on aina yhtä hankalaa – en saanut eilen yhteyttä, pakko uusia tänään koko soittokierros.

 2. Vassokuu! :)
  No, en minä nyt ihan noin sanoisi: 3 hlöä oli sisällä residenssissä vajaat 5 minuuttia. Sen verran, että näkivät Leidi Minnien… En ollut edes kamalan sosiaalinen. :(

Kommentointi on suljettu.