Löytyykö upouusia märinöitä?

No, eipä kai ihan aamusta – mutta odottakaas iltapäivään asti! Kyllä minä ehdin mieleni siihen mennessä jo pahoittaa moneen kertaan…

Kyllä minä nyt kuitenkin haluan kommentoida tätä valelääkärijuttu. Jo hemmon paljastuttua melkoisen kohun seurauksena olin sitä mieltä, että kertoman mukaan hän *ainoana lääkärinä* jaksoi kuunnella esim. vanhuksia ja näiden ongelmia, moni tuli mielestään autetuksi. Eikö tämä ole hyvä juttu? Eipä tietenkään normilekureiden mielestä! Eihän nyt aasiakasta sentään pidä kuunnella eikä varsinkaan uskoa. Nyt valelääkäriä syytetään kahdesta taposta (ja kuolemantuottamuksista). Normilääkärillä on sama määrä lusikkansa nurkkaan nakanneita jäännösasiakkaita, mutta tätä kutsutaan yleisesti hyväksytysti ”potilasvahingoiksi”. Aivan sama juttu! Normilääkäriä paijataan päähän ja yhtään mukisematta maksetaan palkkaa ja palkkioita. Valelääkäriltä peritään maksettua palkkaa pois, miljoonan verran. Tästä voisi muuten näin tyhmä eukko päätellä, että palkka oli 100 000 vuodessa. Hmph. Jätän jokaisen itse arvioitavaksi sen, kuka olisi ja millä koulutuksella  oikeutettu saamaan tuon rahasumman. Toisaalta, kaikenlaiset terapeutit ja hoitajat saavat toimia ilman mitään lupeja (jos eivät siis mainosta suorittaneensa lääketieteellisiä tutkintoja ja terapoivat / hoitavat jotain… sanotaan nyt vaikka huuhaata) ja veloittaa mitä ikinä kehtaavat. Hmph. Tässä kärsii eniten *ja taas kerran* luottamus kaikkiin lekureihin!

Enpä taas mekkaloi enempää, lukekaa niitä otsikkolehtiä. ;) Minä olen vähän väsynyt, valvoin jo toisen yön eikä se naurata.

Tänään Belga tulee lounaalle, tarjoan ruokaisempaa salaattia sekä venepottuja ja -bataattia. Jälkkäriksi teen taas omenakrumpelia, jos en muuta keksi. Meillä on siis jälkkäriä kerran viikossa, joskus jälkkäri muuttuu myös kaffen kanssa kauppapäivänä nautittavaksi. Ähh, se on jotain makeampaa, muffareita – krumpelia – jee, nyt muistin, meilläpä onkin piparitaikinaa pakkasessa. Ei, sitä ei tänäkään vuonna paisteta. Se on niin jumaleissönin hyvää raakana kaffen kanssa! :P

Pakko tässä on yrittää nauttia edes ruuasta, niin kauan kuin aikaa on (n. 3.5 viikkoa siis)! Menen narskuttamaan omenaa…

ALLEKIRJOITUS

        POLKA – VÄSYNYT JA KETTUUNTUNUT, KUTEN TAVALLISTA

4 vastausta artikkeliin ”Löytyykö upouusia märinöitä?

 1. Oikeassa olet tuossa että virkaa tekevien ja laillistettujen lääkäreiden mokista ollaan visusti hiljaa ja ne kuitataan just tuolla tapaa kuin sanoit. Suomalaiset vaan ovat niin lammaskansaa ettei kukaan uskalla lähteä kyseenalaistamaan/tutkimaan syitä ja toisaalta se on mahdotontakin koska THL:ä pitää huolen omistaan.

  Jaksamista Polga rakkaani! <3

  Kerro Mindielle että nyt on tullut kevät ! ;)

  • Niinpä, hirmu pieni osuus valituksista kirjataan lopulta potilasvahingoiksi, vaikka näyttöä olisi kuinka paljon. HV-järjestelmä pitää siitä huolen…

   Ktos. ;)

   Minnie on niin hulvattomalla tuulella muutenkin, tänä aamuna olen jo tuntenut ihanan, pitkän ja karhean, kielen niskassani ja muuta kivaa! >o<

 2. Ja miten paljon meikäläiset tekee lekurin töitä nykypäivänä. Paljon. Näillä palkoilla, hah. Pystyisin vetämään lääkärin kierrot ihan suvereenisti. Kyllä 35:ssa vuodessa aikalailla oppii. Ainoastaan leikkaamaan en pysty ;) Tuosta palkasta, äkkiähän erikoislääkäri tuommoisen summan tienaa.

  Kyllä mä sua ajattelin yks yö, kun valvoin kinttuni kanssa kauhean kiireisen iltavuoron jälkeen. Hermot menisi, jos se olisi jokaöistä. Onneksi ei vielä ole, kun lääkkeet tepsii. Voi kun auttaisi sinullakin.

  • Jep, tiedän monien sh:n (ja varsinkin) esh:n olevan tod. päteviä eivätkä lekurit pärjäisi ilman heitä (teitä). Eivät varmasti tunnusta sitä, mutta tottahan se on. Eikä tuo palkka tosiaan ole edes mitenkään suuremmasta päästä, lähinnä se, että penäävät sitä sentilleen maksettavaksi takaisin, vaikka mies teki töitä ja kuunteli asiakkaita paremmin kuin vars. lekurit… ;)

   Hyvä, että sulla lääkkeet auttaa. Mulla ei, enkä mä mihinkään Peijaisiin päin katsoisikaan, jos ne auttaisi. :(

Kommentointi on suljettu.