Hyvin valvotun yön jälkeen…

onkin taas tarpeen litkiä kahvia vähän suuremmasta mukista. Juuei, en saanut taaskaan nukuttua. Ei voi mitään, sitä on turha murehtia. Tästä seuraa, että olen supiväsy puoliltapäivin ja myöhemmin ehtoolla pilkin mikrounia – se on epämiellyttävää! Siis ne mikrounet tai vartin Mulla On Silmät Auki -torkut, jäks. En tykkää… olisi niin mukava nukkua ihan oikeasti. En vaan muista, milloin olisin nukkunut hyvin, kivuitta jne. Joskus vuosia, vuosia sitten. Eli ihan turha märistä ja valittaa.

Belga kävi eilen asioilla eli kirjastossa, atteekissa ja kaupoissa. Nyt on reilusti vihanneksia ja hetelmiä, se hyvä puoli tässä juhlakaudessa on. Alennushalvennuksia on kaikista juureksista ja hetelmistä. Minähän tykkään. Varsinkin, kun nyt sain kikatuskohtauksen ihan ilmaiseksi kaupan päälle. Tad-da-daa, saanko esitellä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Naughty Pears

Belga melkein punastui, kun sanoi yrittäneensä etsiä sellaisia tavallisia päärynöitä. :D Mussutin jo yhden menemään, oli heekkua!

Pitäisi tänäänkin taas tarttua johonkin, edes laatimaan lounasta. Siis minähän tykkään kokata jne, mutta kun ei kestä seisoa eikä istua kovin pitkään. Jos yrittää, saa kärsiä taas pari päivää tavallista enemmän. Hmph. Pitäisi myös pyykätä ja kaikkea muutakin. Joka ikiseen asiaan ei nyt vaan kehtaisi lastakaan pyytää avuksi. Eniten varmaan siksi, että koska mitään ei päällepäin näy, ei voi olla kipuja. *eihän, Hra Tri?* Anteeks, nyt tulin jo tuosta niin pahalle tuulelle, että on parempi lopettaa. Muuten tulisin jälleen kerran kirjoittaneeksi jotain, jonka joku lukija kuitenkin tulkitsee väärin… Minä aina onnistun joko sanomaan tai kirjoittamaan asian jotenkin niin, että se ymmärretään ihan eri tavalla. Aivan, olen huono ihminen ja minä tiedän sen.

Menen syömään omenan – niissä ei ole mitään naurettavaa.

ALLEKIRJOITUS

POLKA – PAHA JA HUONO IHMINEN