Hyviä aikomuksia…

Eikö se ollutkin niin, että tie helvettiin on katettu hyvillä aikomuksilla? Jos näin on *retorisesti*, minä olen ollut sillä tiellä jo kovin pitkään, monista muistakin syistä. ;)

Ihan vaan itselle muistiin, että eilinen oli paha, paha päivä. Unen puute, syömisen jättäminen välistä ja kaikenlaiset aktiviteetit saivat aikaan yököttävän heikotuksen, tärinän, palelun ja muuta epämiellyttävää. Korjasin heti syömällä pastaa ja vihanneksia juustohässäkän kanssa. Vähän liian myöhään eli oli pakko taas makoilla jokunen tunti. Argh, minä en jaksaisi makoilla! Enkä minä halua lepuuttaa ja makoilla. Minä haluaisin vain kipujen vähenevän edes sen verran, että pääsisin ulos kerran (tai hurjana ajatuksena – ehkä jopa kaksi kertaa) viikossa.

Tänään pitäisi pystyä taas kaikenlaiseen. Alku on lupaava eli siirsin läppärin klaffipiirongille, olisi printattavaa ja skannattavaa. Kun tämä päivitys on tehty, jatkan noilla kirjallisilla töillä. Ei niitä nyt isoa pinoa ole, mutta olen lykännyt joidenkin hoitamista siksi, että ne ovat vaatineet dokumänttien paperiversioimista.

Uutisissa on tänäänkin rutosti kommentoitavaa, jaettavaa ja tietysti märistävää! Suurin osa edelleen Twitterissä, seuraathan @Polgarazi . Jotain kuitenkin myös tänne eli eikö kukaan muka tajua, että outoudesta todellakin rangaistaan – paitsi koulussa myös siellä terveydenhoidossa! Jos asiakkaan persoona ei istu terveydenhuollon odotuksiin, se kostautuu  välittömästi hoidossa *tai sen puutteessa*. Hoidon taso selittyy sillä, pitääkö lekuri hoidettavasta vai ei. Hyväntuulinen ja sinnikäs potilas palkitaan paremmalla hoidolla ja tutkimuksilla kuin olisi sairauden osalta tarpeen. Varautunutta jurottajaa sakotetaan, vaikka terveys muuta edellyttäisi. Herkästi reagoiva potilas saa häirikön ja psyykkisesti ongelmaisen leiman ja kärsii siitä myös jatkossa, koska sairauskertomusmerkinnät ovat Pyhiä Sanoja!

Sitten se toinen lempiongelma eli vuokra-asunnot. Kuten joku aika sitten ennustin, Tsadissa tulee kohta pula asunnoista ja niinhän sitä jo uutisoitiinkin. Toki tiedämme ja ymmärrämme tämän. Mutta lukekaas tuo artikkeli ja nuo ratkaisuehdotukset. Siinä on jotakin, jota minä en ymmärrä. Paljonkin, oikeastaan! :o Se, että suoraan ilmoitetaan tietyn osan siirtyvän vapaille markkinoille ja valtion maksavan laskun, on hölmöläisten hommaa, kirjaimellisesti. Se on vastuun pakoilua ja rahan siirtämistä taskusta toiseen! Periaatteena pitäisi olla jokaisen haluavan asuttaminen kaupungin asuntoihin. Siis jokaisen! Millä tavalla ja millaiseen asuntoon, se on sitten eri asia – minä voisin tarjota siihenkin ratkaisumalleja. Oikeastaan, minä voisin ratkaista koko ongelman, jos sitä minulta vain kysyttäisiin! :P Ensiksi asutetaan hakijat kuten Karjalan siirtolaiset: Tsadin asunnoissa asuu paljon hyvätuloisia henkilöitä isoissa asunnoissa. Erittäin hyvätuloiset irtisanotaan – etsiköön jokainen vapailta markkinoilta sen asunnon, myös Tsadin työntekijät!!! Sen jälkeen isoihin asuntoihin, joissa asuu vain yksi-kaksi henkilöä,  asutetaan myös muita; kyllä 4 h – 6 h + k luukkuun sopii muitakin ja antoihan sopu sikaa tuolloinkin. Jos radikaalia sopeutumista vaaditaan kaikilta, vaaditaan sitä sitten tasavertaisesti! Kirjoitettuani tämän voin vain odottaa räävittömiä kommentteja, mutta minä olen aikaisemminkin puhunut tästä.

Lisäksi yksi hyvä *no, joooo* uutinen eli ökyrikkaat eläkeläiset eivät enää pakene ainakaan Epsanjaan. Portugalin kanssa asia on vähän toisin, koska sinnehän minäkin tästä pakenisin, jos kunto sallisi ja ihan muista kuin finanssipoliittisista syistä. Toki nekin merkitsevät eli tällä eläkkeellä tulisi toimeen paremmin siellä ja saisi myös asianmukaista lääkitystä edullisemmin. Duh! :)

Muuten olen sitä mieltä, että jos joudun vielä makoilemaan kipujen kourissa pitkään, muutun joko vielä kriittisemmäksi tai sitten alan seurata sellaisia TV-sarjoja, että itseäkin hirvittää ja nolottaa. Tähän asti olen pitänyt edes jotakin tasoa, mutta…

Jahas, ne muut kirjalliset tehtävät on hoidettava kohtapuoliin. Ensin aamuomppo ja samalla punajuuria altaaseen likoamaan puhtaaksi. ;) Tänään ja huomenna ruokana punajuuria juuston ym. kanssa, huomenna teen ehkä pellillisen Soiströmmin piffejä. :)

ALLEKIRJOITUS

                              POLKA – ON SE NIIN TAAS TIETÄVINÄNSÄ…

3 vastausta artikkeliin ”Hyviä aikomuksia…

Kommentointi on suljettu.