Hush, tiehensä tämä viikko!

Heti maanantaina toivoisin tämän viikon olevan jo ohi. Ensi viikolla on ne labrat ja rtg. En minä niitäkään nyt niin hinkua, mutta tämä jouluhässäkkä on epämiellyttävää. Ei, eihän se minua muuten koske, mutta mainoksia on vaikea eliminoida eikä radiota viitsi jatkuvasti käydä säätämässä muille kanaville. Sitä j:n hehkutusta en millään jaksaisi! Mikä ihmeen pakko tässä maassa on vieläkin viettää nuita päiviä vain tietyllä tavalla. Tässä menisin komppaamaan nyt Brittejä ja pubeja eli jos olisi mahdollista noin liikkumisen puolesta, haluaisin viettää joulun pubissa kumoamalla vähän juomaa ja kälättämällä jostain arkipäiväisistä asioista ja sitten kotiin nukkumaan. Mutta kun siis ei. :( Tosin moni muukaan ei vietä j:a, erittäin perustellusti!

Uutisiakaan en taida jaksaa kommentoida. Riittänee, että käytte lukemassa tarkemmin Höskän jutun siitä, miten vähänkään varakkaammat  pitävät pienituloisia roskasakkina! Meikäläisen lukuoikeus Höskään loppui, joten en viitsi linkatakaan siihen. Tässä asiaa liippaava toinen juttu, jossa on muutakin aiemmin kommentoimaani…

Hrrrhrhrr, täällä on taas huisin kylmää ja vetoista. Näpit jäätyvät, joten ei tässä sen enempää. Terviisiä niille, jotka mieluummin elävät omaa elämäänsä kuin pakkoviettävät noiden yleisten traditioiden ohjaamaa kulutusjuhlaa.

ALLEKIRJOITUS

  POLKA – VÄSY, KYLMÄ JA KETUTUS EI OLE HYVÄ YHDISTELMÄ!

3 vastausta artikkeliin ”Hush, tiehensä tämä viikko!

  1. Kiitos terveisistä ja @ – jutusta, netin syövereissä tieto liikkuu :)

    Olen tainnut jo sulle kertoakin mutta otin tässä taannoin yhteen systereitten ja mutsin kanssa kun ilmoitin että jouluilen ihan keskenäni joten mua ei näy sen paremmin aattona kuin muinakaan päivinä. Likat veti tietysti herneen nenään mutta sanoin että mitäpä sitä jeesustelemaan yhtenä päivänä kun vuoden muina päivinä on niin ”kiire”. Enkä mä muutenkaan jaksa näissä olotiloissa sitä saakelin samaa kuviota, pitäis niitten tajuta itsekin, vanhat akat ja kait ne tajuaakin mutta kun ”on pakko” viettää sitä joulua. Huoh.

    Mindielle terkkuja – siel on huhtikuun kelit! :D

    • Tämä joulupakko vähän nakertaa, vaikka ei mitään ns. vietetäkään. Ympäristö syö ihmistä… ;)

Kommentointi on suljettu.