Viranomainen muistaa…

Just eli eilen tuli lisää postia, mistäs muualta kuin Lekasta. Melkein hermostuin, mutta tällä kertaa olikin iloisampaa postia. Maksukatto lääkkeille tuli täyteen eli tämän kuun alusta asti voi hakea takaisin ja yrittää saada ainakin yksi satsi kaikkia loppuvuoden aikana. Tod.näk. se tulee ihan automaattisesti käytettyä, ilman mitään ihmeellistä. Hyvä näin, sillä odottelinkin vähän tuota viestiä. Hiukan helpottaa, ehkä…

Muuten taas ei helpota. Meillä on edelleen kylmää ja kosteaa. Pitää vielä pyytää tänään Belga tsekkaamaan tuo ilmanvaihdon tilanne eli sulkea tuulitunnelit taas talveksi. Muuten täällä ei tod. tarkene! Pitäisikö laittaa taas pimeimmäksi ajaksi kaamosvalot partsille? Vai laistaisiko siitäkin? Olen laistanut ihan kaikesta asioiden laittamisesta vuoden ajan. Koska olen odottanut. Mitään ei tapahdu. Mrrr. Kaikki kiertyy aina lopulta samaan asiaan ja minä inhoan sekä tätä tilannetta että itseäni.

Lupasin tänään keittää ison kattilallisen seljankaa. Jei, ihan parasta ruokaa tällaisella kelillä. Jos jaksan, teen kylkeen sämpylät ja värkkään jotain levitettä. Samalla voisi tunkea uuniin ihan pienen omppukrumpelipaistoksen? Juu hei, on niin monta omppoa, että 2 – 3 riittäisi tuohonkin. Se on suorastaan kreppavaa tämmöinen. No, joka tapauksessa soppa ainakin on tulossa ja muut harkinnassa. Mikä onkaan olo muutaman tunnin päästä…

Minua ei nyt ihan hirveästi kiinnosta Black Friday, koska mieluummin olisin ostamatta yhtään mitään. Koska se iski eilen Suomessakin nettikauppoihin, kävin tsekkaamassa paria juttua. Asioita, joita olen vähän havitellut itselleni. Ei kannattanut, ei ollut tarpeeksi alennushalvennuksella. Ehkä joulujen jälkeen sitten, jos ne nyt vielä tuntuvat tarpeellisilta. Tunnustetaan, kyse on enempi taas tietokone- ja nettihärpäkkeistä. Ei sen kummemmasta, mutta hinnat vaihtelevat melkoisesti ja minulla on tili yhdessä paikassa, johon myös n. 25 juuroa käyttämätöntä valuuttaa alennusten lisäksi. Eli kannattaisi käyttää pois, jos sopiva tilanne tulee. Asia jää taas harkintaan (ja siihen, alanko minä mitään tässä ostelemaan…). Mmm, aika kohtuutonta edes kuvitella, että veronpalautuksista riittäisi ihan kaikkeen *mutta voihan sitä etukäteen haaveilla kaikenlaisesta*.

Pitäisi taas päästä käymään sekä ViiVoanissa että tuossa meidän keskustassa. Olisi asioita hoidettavana. ViiVoanista pitäisi hakea pari juttua, joita en viimeksi hoksannut tai jota ei ollut tuolloin tarjolla. Lisäksi setsuaninpippuri-maapähkinähässäkkä on loppu ja siihen koukuttui aivan sairaan nopeasti *myös Belga!*. Falafelejakaan ei voi tehdä, ei ole tahinia ja paria muutakin juttua uupuu. Jos oikein fiksu olisin, kävisin siellä maanantaina, taksopoliittisista syistä. En vaan tiedä, uskallanko yksin rynnätä telomaan ihmisiä ja hyllyjä sekä itseäni. Niin. Se taas ratkaisee sen, mitä täällä syödään. Voi vtt, meni hermo. :(

Eipä tässä tänään muuta. En kommentoi täällä uutisia, ne ovat samoja kuin koko viikon – edelleenkin kannattaa seurata Twitteriä ja käydä @Polgarazi -osoitteessa katsomassa meikäläistä hieman lyhytsanaisempana.

ALLEKIRJOITUS

               POLKA – VARPAAT JÄÄSSÄ, SUU KUIVANA!

Yksi vastaus artikkeliin ”Viranomainen muistaa…

  1. Hyvä kun sanoit, tuulitunneli kesäsäädöissä. *kapuaa pöydälle*

    Mac mini tuossa odotellut pari kk uusintaa, siis uusi vempain, pakkohankinta. Olis kait käytössäkin jo, mutta Varimport ei katsonut hyväksi vastata tilaukseen. Liika halpa vissi. Ha.

Kommentointi on suljettu.