Siirrymmekö normaaliin päiväjärjestykseen…

Eli tavanomaiseen märinään ja väninään? Ehkä, riippuu vähän blögin toiminnasta. Toistaiseksi siis toimii moitteetta ja pitäisi vähän rukata tätä ympäristöä tässä. En vaan jaksa. En oikein jaksa mitään ylimääräistä, koska tämä kökkiminen sängyn laidalla on kivuliasta. Lisäksi täällä torpassa on tänään vielä kylmempää ja kosteampaa! Yöllä olin lähellä jäätyä ja hamusin toista paksua peittoa ylleni. Sain sentään nukuttua melkein kunnolla, kiitos ihan itselleni vaan! ;)

Olisikohan pakko kommentoida jotakin? Myöhäisuutisissa eilen kuulin, että Aarnio pääsee vastaamaan vapaalta? Hah, ei onnistu kuin Suomessa… :o Sen verran kommaa, että mies pääsi vapaaksi, mutta minä en samassa ajassa ole päässyt julkiselle puolelle erityisterveyden- ja sairaanhoidon vaatimiin toimenpiteisiin *vai miten tuon muotoilisi eli prle, edelleen raakkina jonossa*. Aarniosta sen verran, että eihän mies mihinkään varmaan pakene, mutta miten on kontaktien, vaikutusvallan ja esim. tämän vapautumisen laita eli minkälaisen viestin se antaa rikoskumppaneille! Jännää, tosiaan. :(

Toivoisi myös, että jokin linja Suomessa säilytettäisiin. Oikeasti. Hienoa on tämä vapaa uutisointi, koska aina yksittäistapauksia tulee julki. Onhan se mukava, että jotkut saavat lisää rahaa perskohtaisesti – ja joutuvat kestämään sen vielä julkisesti. Paha aika ilmoitella tästä, koska tapetilla on myös valtion velan kasvu. Nollia on niin, että hirvittää… :( Eihän tämän pitäisi minua rassata. Viime aikoina on tullut palattua siihen 70-luvun asenteeseen: Henkilökohtainen on poliittista! Ja tietysti kääntäen, poliittinen on henkilökohtaista. Joku väittäisi, että tämä Polkan elämä on niin rajoittunutta, että on pakko etsiä kicksejä muualta. Se on varmasti osasyy, mutta kyllä minä olen aina seurannut tapahtumia. Nyt mennään jo niin lähelle sellaisia kysymyksiä, että on ollut pakko kommentoida montaakin asiaa. Paljoa en pysty tekemään, mutta kirjoittamaan / kommentoimaan sentään vielä. ;)

Asiasta kuusiokoloon… on lähdettävä laatimaan puutelistaa ja saatava äkkiä lisävaatetta niskaan. Kädetkin jo jähmettyvät. Toisaalta, kukkivat kaktukset pitävät tästä. Kaksi kaktusta on aivan täynnä nuppeleita ja kukkia voikin odotella viikon sisään. Josko sitten ihan nätei kuvei. :)

Taikajuomat nassuun, raksut perään ja taas mennään!

ALLEKIRJOITUS

POLKA – MENNÄÄN, MENNÄÄN, MUTTA ERITTÄIN HITAASTI

2 vastausta artikkeliin ”Siirrymmekö normaaliin päiväjärjestykseen…

    • Niin saa, koska me emme sille mitään voi – paitsi joudumme maksamaan sitä, tietysti!
      Vastattu rivaten.

Kommentointi on suljettu.