Se toimi ainakin eilen

Turha odottaa mitään jännittävää. Raportoin vain siitä, että eilen tuli pitkästä aikaa postia. Jännää eli mukavaa. Odottelin kirjeitä ja tulihan niitä. Arvatkaas, kuka lähestyi peräti kahdella kuorella? No, Lekahan se siellä… Enpä taas tiedä, miten asioita, hakemuksia, lääkärintodistuksia ym. siellä oikein tulkitaan. Kyse on Lekatakson viimekuun ajoista. Toinen oli normaalisti maksettu taksovirmalle eli kuten pitääkin. Toinen päätös oli omituinen eli se epää minulta taksonkäyttöoikeuden, väittää ettei päätöstä ole ja maksaa taksovirmalle vain pienen osan… Päätöksen käsittelijät ovat eri henkilöitä, mutta ihmettelen tiedonkulkua. Olen ymmärtänyt, että Lekassa olisi keskitetysti tietoni saatavissa. Ilmeisesti ei, tai siis ihmettelen tosissaan. Pakko tuosta on valittaa, vaikka asian ei nyt pitäisi kuulua minulle vaan taksovirmalle. Mutta hei, jos tietojani ei osata / haluta lukea oikein tai ne eivät olekaan niin keskitetysti saatavilla, tämä voi vaikuttaa moneen asiaan jatkossa. Pakko siis tehdä valitus kaikkine liitteineen. Grrr. Lekataksojen ja tilaussysteemin muuttaminen sellaiseksi kuin se on nyt, oli aivan helkkarin huono ratkaisu. Toki, se varmasti säästää Lekalle paljon rahaa, koska kaikki tarvitsijat eivät pysty / jaksa / halua enää pelleillä Lekan ohjeiden mukaisesti. Oikeasti, lekurireissu on yhtä tuskaa *sekä fyysisesti että psyykkisesti* Lekan ohjeita totellessa!

Ai niin, postistahan minä olin kirjoittamassa. Noiden kirjeiden lisäksi tuli ensimmäinen niistä voittamistani aikakauslehdistä. En käyttäisi tuota sanaa, koska kyseessä on garmiwa kiiltopintainen, sisällyksetöntä scheissea täynnä oleva läystäke, joka kustantaisi n. 10 juuroa / kpl tuoreena erikseen ostettuna. Hirveää kuraa! Vaihtoehdot olivat vielä pahempia ja tämän voin ainakin viedä alakerran vaihtokärreihin muiden luettavaksi. :(

Belga käväisi eilen kaupoissa sekä kirjastossa. Eipä ollut paljoa tehtävissä eli lisää omenoita ja porganoita sun muuta, kulutus n. 30 juuroa (sisältäen nautintoaineet, kissanhoitopoliittiset tarvikkeet, hygienian sekä huvit). Kirjoja oli vain jokunen. Ei haittaa, koska toivonkin kovasti isomman varaussuman laukeavan siinä joulupyhien alla. Keikan jälkeen mährystimme stollenia kaffen kanssa.

Jo eilen täällä oli kylmää ja kosteaa, yötä kohden vain paheni. Herätessä oli vielä raikkaampaa ja tuuli ulvoo ulkona, rämäytti jo yhden ikkunan aukikin. Prle, minua rassaa nyt aika moni asia täällä residenssissä, koska en itse pysty mihinkään korjaus- ja remppahommaan. Olisi *kirjaimellisesti* kirveelle töitä! Viileyden asteen voitte todeta siitä, että Hänen Korkeutensa, Lady Minnie, löytyi sähköhuovan ja kahden paksun peiton alta päivätorkuilta. Ei ole helppoa kissallakaan, joka joutuu elämään kanssani 24/7.

Pitäisi ja pitäisi tänäänkin, mutta en pysty. Särky ja kivut ovat taas pahana, tämä keli vaikuttaa ainakin osittain. Onneksi sain omin tempuin unta taas melkein viisi tuntia (-> 5 h) – odotan suosionosoituksia, sillä tuo on jo kunnollinen määrä tässä huushollissa.

Ja hei, nyt saisi ehdottaa jotakin kivaa katseltavaa (netistä siis, sarjoja tai leffoja, maksuttomasti) viikonlopun ajaksi.

Muuten näin Kiitospäivän nimissä olkaamme kiitollisia siitä, että meidän ei tarvitse sitä juhlia eikä myöskään tänään sännätä taistelemaan Black Friday’n alennuksista! :P

ALLEKIRJOITUS

       POLKA – EI ÄHKYÄ, EI KANKKUSTA, EI RAHANMENOA!!!

4 vastausta artikkeliin ”Se toimi ainakin eilen

  1. Se Black Friday on kyllä nimensä väärtti. Osa ihmiskunnasta ei liene puusta pitkälle edennyt… Olikohan ämpäreitä tarjon?

    • Ämpäreist tiärä, mutt Amatsoonis ainaski oli tunku ja härdelli, nettikaupas meinate. Kirjoi meinasi ja oliki aikastas hyvi tarjouksi. Semmottos, ett normaalist tilate mul ainaki tule halvemmaks. XD Meinate ko tila kirjoi sekä USAsse ett itelles, postikului tule enemmä melkke ko kirjan hinnat. Saan niinko tavallisest ilmaset postitukset, ko tilan enemmä kerrall. No nyt BF aikan oli vähä halvemmat hinnat, mutt isost osast oli samall pois see, etei oikeuta enää ilmassi kuljetuksi. Ett meikäläisell ei nii mittä hyätty! Kovaste teki miäli yht tai kaht tavara, mutt jos sitt jouluje jälkke. Nee ei vanhetu kummiska.

Kommentointi on suljettu.