Ropisee…

On satanut koko yön, välillä heikommin, mutta silti. Voin todistaa. Lupasivat räntää ja lunta. Ihan sama, jos ei tuonne ole pakko työntyä. Sisällä on kosteaa ja kylmää, mutta onneksi on rättiä ja riepua vetää päällekkäin. Normivaatetus tähän aikaan on ohuempi pitkähihainen T-paita ja college tms. sen päällä. Vielä vähän viileämpänä päivänä lisätään alimmaiseksi yksi teeppari ja toiset pitkikset. Hah, pakkasella normivaatetus on 3 – 4 yläosaa ja pari alaosaa, lisäksi parit sukat. Näin asutaan kaupungissa, ystäväiset… Onneksi minulla on Naisen Parhaat Ystävät nro 1 ja 2. Nro 1 on Lämpöhuopa (siis ihan sähköhuopa), josta en tappelematta luovu. Se on jo käytössä. Nro 2 on Kissa, lämmin ja ihana, aina prakastava Minni. Minnistäkään en luovu ja Minni on aina valmis lojumaan lähellä, lämmittämään selkää ja polvia. :)

Ei minulla mitään asiaa, tietenkään. Voitin eilen porkkajuggaonnepyörässä sekä lehtitillauksen (voi miten glamoröösiä) että Höskän lukuoikeudet kuukaudeksi. Njäh, lopultakin. Aikaisemmin voitot olivat hupaisasti liikuntapitoisia… Voitoista ei sen ihmeemmin kyllä ole iloa. Höskästä tulee ehkä jopa luettua pari juttua, mutta eihän sen yhteydessä voi puhua tasapuolisesta tiedonvälityksestä. Samoin tuo ns. vapaa lehtitilaus tarjosi 3 kpl valinnan mukaan; valittavissa oli vain typeriä lehdyköitä – valitsin ehdottomasti itselleni kaikkein tarpeettomimman ja hienoimmalle paperille painetun. Kiusaksi. :P

Aamuyöllä ei hetkeen koskenut mihinkään ja puolihereillä sain taas hirmuisen hyviä ideoita. Kaffen jälkeen ja klikkailtuani hetken ideoihin pakosti liittyviä todellisia toimintoja, oli pakko taas lopettaa. Kaikki on mahdotonta juuri nyt. Vtt. Edelleen närppii suuresti se, että aivot eivät suostu uskomaan fyysisesti suurta kykenemättömyyttäni!

Mjäh, ei-niin-hyviä uutisia toisaalta. On aloitettava taas kirjoittaminen jo tänään, saatava postia eteenpäin huomenna. Aloitan siis järkevämmät (?!) puuhat.

ALLEKIRJOITUS

                                                  POLKA – LISÄÄ ONPPUJA!