Erilaisia kekoja!

Nyt voin taas kehua, että keittiön työtasolla on keoittain ruokaa. :) Belga kävi eilen atteekki- ja kauppa-asioilla sekä kirjastossa. Sain kassillisen mömelöitä, joiden hinta taas kauhistutti. En ole vieläkään ihan varma, joko maksukatto laukeaa. Se on hiinä-ja-hiinä. :( Saisi edes kerran vuodessa halvemmat lääkkeet. Aivan, halvemmat, eli 1.50. Muistattehan, että mikään   e i   ole ilmaista, vaikka joskus kuulee niin väitettävän.

Mutta kekoihin. Oli tosi onnekas ja hassusti äveriäs olo: tarjolla on kahta plaatua onemoita alle 1 juuron / kg. Lisäksi pari kakia kummallekin, tomangeja on iso satsi. Tsioskista löytyi lisäksi iso pussi paprikoita, jättimäinen purjo sekä varsiselleriä alennushalvennuksella. Kyllä nyt kelpaa! On tuoretavaraa kerrankin varmasti viikoksi eteenpäin, kun jääkkärissä on jo snadi jömma. On myös hiukan helpompi laatia huomiseksi jotain kivaa vegemuonaa lounaaksi. Hiukan näin syksyisin ihmetyttää se, että kotimaiset juurekset ja vihannekset ovat jo hinnoissaan tosi kaukaa tuotettuihin etelän hetelmiin verrattuna. :( Kirjojakin on jättimäiset pinot – syystä, jonka jo aikaisemmin kerroin. Hyvä näin ja näillä on taas mentävä viikon verran.

Voisin taas kommentoida montaakin asiaa, mutta jätettäköön ne Twitteriin. Poiketkaa siellä tsekkaamassa pikakommentit pitkin päivää -> @Polgarazi  Ja kaikki jo tietävätkin, että tänään(kään) ei posti kulje. Jättäisivät ensin säästösyistä pois sen takuulla hinnakkaan Postinen-läpyskän! Se sattuu olemaan meikäläisen inhokki. Postilla olisi muutenkin näytön paikka palvelujen osalta. Miten ihmeessä on jouduttu joka nurkalla olevista Postin konttoreista ns. ”palvelu”pisteisiin, joissa ei ole palvelua. Ei ole, koska työntekijät kioskeissa ovat muutenkin ylityöllistettyjä. Btw, tästä syystäkö on myös pienennetty valikoimaa paketeissa ja kirjeissä? Argh. Ai niin, eihän tämä minulle kuulu?

Jospa jotakin kivaa eli poliisin uusi vahvistus Imatralla on shöpö! :)

ALLEKIRJOITUS

                         POLKA – NUKUIN MELKEIN KOKO YÖN…

2 vastausta artikkeliin ”Erilaisia kekoja!

  1. Niin kauan ei toivoa ole, kun Postin pitää tuottaa (sika)voittoa ja taata pomoilleen eliittiliksat. Vaan mistä syystä tilanne muuttuisi? Postiko lihoiksi, ja sitten The Valtio aloittaa alusta? Terveisiä Vennamolle.

    Ja nyt kun muistin: meiltähän sitten haihtui se lähin postilooda, 400 m. (Arvailin taannoin tilannetta jossain, blogissani tai commissa tjsp.) »Kylän» ainoa loota on nyt lähi-Koon vieressä. Tuplamatka. Ei mikään ongelma, ei tod, mutta kertoo Postin paniikista »säästää».

Kommentointi on suljettu.