Tilttauksia!

Tuli sunnuntaina tilttailtua. Ihan aamusta asti. Olin aivan järjettömän väsynyt eli päivityksen jälkeen nukuin toiset aamu-unet. Sen jälkeen vielä pienet ja silleensä. Yritin lukea, tilttasin ja kirja tipahti. Yritin katsella liikkuvaa kuvaa, silmät alkoivat harottaa ja heräsin ruudun pimetessä. En nukkunut pitkiä pätkiä, sellaisia torkkuja kuitenkin. Yö olikin taas yhtä huono, koska kivut ja jäykkyys herättävät säännöllisin väliajoin. Silti tuo nukkuminen teki varmaan ihan hyvää. Jaksaa taas valvoa!

Siksipä ei mitään hyödyllistä tullut tehtyäkään. Ei ehkä tänäänkään, koska on valmistauduttava huomiseen hammaslääkäriin ja ViiVoanin keikkaan. Toverille terkkuja, jos edelleenkin jokin mättää viestien avaamisessa: viimeistään klo 11.00! :) Pitää tästä siis ruiskuun ja pesemään hiukset, etsimään puhdasta vaatetta ja tekemään listaa… Se on kuulkaas erittäin suurisuuntaista toimintaa, jos minä lähden kerran vuodessa aasialaiseen ruokapuotiin! ;) Eniten harmittaa jo etukäteen se, ettei siellä pysty liikkumaan rollerin kanssa. Käytävät ja loukot nyt vaan ovat niin pieniä ja kapeita! :( Siksihän minä kaveria pyytelinkin mukaan, mutta silti asiaintila on tylsä.

Pitäisi myös etsiä eräitä kuvia postitettavaksi, skannatakin ne siinä samalla, tehdä osoitelappuja ja muuta sellaista, tyypillistä konttoorityötä. En vaan viitsi juuri nyt raahata läppäriä tästä mihinkään! Alan taas toivoa, että joku hoitaisi residenssiini langattoman verkon sekä muutaman kätevän lisälaitteen!? Mukavuutta lisäävät apuvälineet olisivat myös plussaa; minä en jaksa makoilla sängyssä, koska se lisää kipuja! Argh, saanhan minä tänään valittaa? Ei ole oikein hyvä aamu. :(

Uutisetkin ovat tasapaksua massaa, josta ei jaksa juuri nyt kiihtyä eikä innostua. Voi olla parempi niin, välillä.

ALLEKIRJOITUS

                                               POLKA – VIELÄKIN VÄSYTTÄÄ!