Hullu maailma!

Sitä välillä miettii kuinka hullu itse onkaan… kunnes huomaa, että maailmalla tapahtuu paljon hullumpia asioita. Ihan luonnostaan. Jolloin voi taas alkaa pitää itseään lähes tervejärkisenä. :P Arvaattekin jo, että on luettu uutisia. Ruotsissa ei kannata kokoontua yhteen parrakkaiden henkilöiden kanssa – valppaiden, kunnon kansalaisten epäilykset heräävät heti. No, eipä siitä ole kauan, kun chilien kasvattajia vainottiin täälläkin! Toisaalta meillä kotomaassa on meneillään kuuluisa pizzagate! :) Uskomatonta perseilyä… jotenkin näissä ihan hiukkasen hajahtaa myös erilaisiin kansalaisten vapauksiin puuttuminen?! Ai niin, pitäisikö ilmoittaa itsensä ja Belga tuosta pizzagatesta? Ikinä – ei siis ikinä – syömämme kototekemä pizza maksa yli kuutta juuroa. :o

Koska aina valitan köyhyyttä ja rahan puutetta, voin nyt kertoa saaneeni sen tilaamani  (ja siis myös maksamani) lompakon. On tilaa erilaisille korteille ja kolikoille, muuta sinne ei nyt ole laittaa. Tuli tuettua aasialaisten lasten työtilannetta. :( Toisaalta, jos ne lapset olisivat muuten kaatopaikalla etsimässä romua tai menehtymässä kadulla nälkään… Aivan, perseilen tässä itsekin. On vaan esitetty niin monenlaisia kommentteja tästäkin asiasta. Pitääkö minun kantaa huonoa omatuntoa ihan joka asiasta? Siitä, että kulutan ja jos kulutan, kulutan liian  vähän kotimaista jne. Eww, sopiiko nyt kertoa, että tämä oli vuoden kolmas ”ostos” ruuan ja lääkkeiden lisäksi.

unnamedToveritar poikkesi ehtoopäivällä hoitokoiran kanssa. Oih, Herra Koiruudella on kyllä niiiin sielukas katse! :) Kiitokset askartelupaskartelumaalauspaalauspakkauksesta. Minulla on ideoita, mutta toteutus aina kärsii eikä vähiten tiettyjen apuaineiden tarpeesta. Toivottavasti nyt saan edes jotain tehtyä. Toivon kovasti, että hienolta kuulostava reissu menee mukavasti – rapoa odotellessa!

Lähetin myös lisäselvitystä Varastolle, mutta eivät ole edes kuitanneet lukeneensa viestini. Niin noloa heiltä. Minua edelleen jurppii, vaikka tiedän olevani oikeassa. Näköjään valtio saa työnantajana tehdä ihan mitä tahansa! Argh.

Jahas, tänään pitäisi alkaa pakata paria kirjettä torstaina lähteviksi. Tällä kertaa pidän huolen siitä, että ne on pakattu kunnolla. Etteivät siis aukea ”vahingossa”, jos sisällä on muutakin kuin ohutta kirjoituspaperia (siinä edellisessä aukaistussa  oli – hui – pari palaa kissikangasta!). Jos vain jaksaisi, olisi iskettävä myytävää Huutikseen. En oikein jaksa kuvata, purkaa, kirjoittaa myyviä tekstejä. :( Pakkohan se on. On niin paljon sellaista, mitä en tule koskaan käyttämään enkä minä aio heittää roskiin uutta(kin) tavaraa ja vaatetta.

ALLEKIRJOITUS

                POLKA – INVENTAARIO OLISI TARPEEN JOKA LAATIKOSSA!

4 vastausta artikkeliin ”Hullu maailma!

  1. Po. pizzagate on jo NIIN naurettava, että hiplailen foliopipoani. Kohta se tosin hikoaakin nupissa 24 t/vrk., kaikki merkit.

    Siisdi plompuuki, sano. Pitäisi itsekin. Nykyisen yhytin kirppikseltä lievät 11 vuotta sitten. Mitäpä jos… Jospa minäkin vähän tukisin… Ååbun yrittäjää… liukuisin eka kertaa elämässäni lompakoille ihan oikeaan laukkuliikkeeseen!

    • Poliopipa päässä pitääkin olla, kun harhautusta suolletaan 24/7. :P

      Huh, tulet kärsimään rahoissasi melkoisen paljon – hinnakkaita ovatten. :(

Kommentointi on suljettu.