Vain toteutus puuttuu…

Sorry, lukijat! Sitä se teettää, kun ensin hekumoi ja kehuskelee kaikilla tekemisillään. Heti tulee kakkia tuulettimeen. Viikko oli täynnä kaikenlaista hommaa ja eilenkin niitä suunnitelmia. Olin saanut pitkän, monipolvisen kirjeen Valentiinolle valmiiksi ja päätin käväistä ruiskussa ennenkuin tarkistan kielivirheet ym. (juu, kirjoitan englanniksi, joten tulee helpommin kaikenlaista pientä mokaa). Sitten se iski, tuttu jo ennestään. Kaikki energia hävisi. Jaksut loppuivat totaalisesti. Troppasin vähän ja makoilin jonkun tunnin sellaisessa puolihorteessa. En saanut edes syötyä. En vaan jaksanut. Aivan totaalinen tiltti. Kaikki tekemiset jäivät sikseen, hätinään sain kirjeen lähetettyä ja sekin jäi vähän puolitekoiseksi. Tämä on niiiiiiin paskimaista, noloa ja ihan fyysisestikin sietämätöntä! Ninsku (kiitos vieläkin) löysi asiaa paremmin kuvaavan termin – lusikkateoria.

Minulla on jo ennestään itseäni koskeva teoria, joka myös pitää paikkansa. Juustoviipaleteoria. Tiedättehän, kun juustossa on reikiä, viipaleita leivälle pinotessa ne osuvat  harvoin kohdalleen. Juustoviipaleteoriassa vaaditaan, että aika-paikka-muut olosuhteet ovat jo itseäni vastaan ja vielä sen lisäksi juustoviipaleen reiät osuvat päällekkäin; se laukaisee kaiken *mitä ikinä nyt sitten tapahtuukin, isoa tai pientä*. Tätä voi verrata myös pelkkään huonoon tuuriin. Tai siihen, että olen sunnuntailapsi, jolla kaikki menee oudosti pieleen! Joskus kuulee sanottavan, että jollakin on vain huonoa onnea elämässä. Itsekseni mietin, paljonko tällä on tekemistä epäoikeudenmukaisuuden kanssa? Ai niin, melkein unohdin foliopipoteoriani. Sehän on se, että media uutisoi yhdestä tai parista jutusta niin kiihkeästi, että samaan aikaan tapahtuvat järeämmät ja tärkeämmätkin uutiset jäävät kertomatta! Tämähän tapahtuu parhaillaan tahattomasti tai tahallisesti. Kun meidät saadaan uskomaan, että taloustilanne ja maahanmuutto ovat ainoat tärkeät asiat, sen varjolla *lue -> takana* voidaan tehdä vaikka minkälaisia päätöksiä. Ei, eihän niitä salaa tehdä. Asioista ei vaan puhuta niin paljon, ollaan hiljaa *saadaan kalaa*. Miettikää… Ei, minä en ole mikään salaliittoteoria-friikki, mutta tässä linkki niihinkin. ;)

crowds

                  Kuva tästä blogista pihistetty ilman mitään lupia, sorry!

Minulla on käynnissä myös pari jännää mutu-tutkimusta, palaan kumpaankin lähiaikoina.

Onneksi siis Belga on tulossa lounaalle *tarjolla sienisoijapiffejä, pottuvenhoja, tomangipohjaista pataa, saladoa* ja hänen avullaan saan toteutettua tuon ajatuksen makkarin uudistuksesta. Oikeastaan se on hyvä, että hän on paikalla. Jos rakennelmat eivät vakuuta tai näytä riittävän hyvältä, ne puretaan samantien eikä tarvitse odottaa koko viikkoa! Lisäksi tulen ansaitsemaan tänään ihan oikeaa rahaa. Eräs herrahenkilö tulee noutamaan Huutis-ostoksensa ja maksaa käteisellä. :) Summa vastaa ainakin 3 – 5 kiloa päärynöitä ja omenoita, miten iloisaa!

Muuten olen sitä mieltä, että tuloerojen kasvaessa, jossain vaiheessa alkaa tapahtua. Työttömät, nuoriso, eläkeläiset ja muut entiset marginaali- ja vähemmistöryhmät ovat pian enemmistöä. Enemmistö nostaa äänensä kuuluviin ja siitä ei tule mitään kaunista!

ALLEKIRJOITUS

                         POLKA – TAAS SE SAARNAA JOSTAKIN!