Kuuhullu?

Oli komea kuu yöllä. Siksi se valvottikin, nyt on lievästi väsynyt olo. Minä kovasti olisin halunnut nukkua, mutta ei. Ei onnistu. Katselin liikkuvaa kuvaa, lueskelin, silittelin kissaa… Ei unta. :( Ehkä se joskus vielä yllättää, nyt on tavallistakin toistaitoisempi olo.

Belga avitti eilen rakentamaan uuden pätkän kirjahyllyä (ne hetelmälaatikot ja pari nipparia). Jei, kohta pinot alkavat olla siedettäviä ja saatan jopa löytää etsimäni kirjat! Lisää hommia ensi viikonloppuna, tässä on kaikenlaista suunnitteilla. Lupasin hoitaa  hommat vain viimeistä toteutusta vaille valmiiksi. Hyvä näin, mikään näistä ei tule edes maksamaan senttiäkään! :) Kuvia ehkä joskus, kun jaksan a) kuvata b) purkaa ne kuvat ja c) vielä rajata ne jotenkin järkevästi.

Lounas oli heekkuva, tykkäsimme molemmat ja jämiä jäi täksikin päiväksi. Hetelmiä on kerrankin tarpeeksi, suorastaan hymyilyttää… yleensä siis ei! En katso ylen myöskään euroja, jotka sain Huutis-myynnistä. Ei siis lainkaan huono lauvantai. Aktiviteetteja oli taas liikaa eli alkuillasta lähtien kivut olivat lähes sietämättömät. Edes hipihiljaa makoillessa ei mitään apua, kaikki mömelöt, hieronta jne. käytetty. Argh! Siksikin yö oli aika pitkä… Toivottavasti tämäkin helpottaa päivänmittaan, on kaikenlaista pientä puuhasteltavaa kuitenkin.

b4f0fd6de431e4c589374e255cd0a68dMinulla olisi edelleen niitä suunnitelmia, kun vaan jaksaisi ja pystyisi edes ne simppeleimmät ja tavallisimmat toteuttamaan! Sitten hiukan foliopipoteoriaa. Veikeä sattuma *not?!*, Valentiinolta saamani viimeisin kirje oli avattu ja teipattu lähes-huomaamattomasti kiinni. Kysyin, mitähän oli mahtanut tapahtua eli oliko hänellä ihan itsellään osuutta asiaan… Toisekseen, seuraavana päivänä Toveritar ihmetteli, miksi hänelle lähettämäni kirje (sisällä kortti ja kaksi pientä palaa kissikangasta) oli tullut kyllä perille huomattavan nopeasti, mutta toinen reuna oli ollut täysin auki! Kuori oli ns. normaali ja avoin reuna se taitettu, ei siis liimattu tjsp osa. Hieman paranoidisempi muori saattaisi tästä lisätä siihen pipoon vielä pari kerrosta foliota! :P

Ja päivän linksuna tänään valtakunnansyyttäjän kommentti talousrikollisten paapomisesta. Just näin! Ehh, toinenkin juttu, jota ei voi olla jättämättä sikseen: kaksio Manhattanilla on halvempi kuin Tsadissa. Jossain on jotain perinjuurin mätää! :( Toisaalta, mikä ihme pakottaa tällaisen kerrostalokenkälaatikon omistamiseen? *retorinen kysymys*

Jospa siirryn sitten lukemaan uutisia tarkemmin. Muistakaa kuitenkin nyt jo huominen superkuu ja kuunpimennys, jos vaikka teitäkään ei nukuttaisi.

ALLEKIRJOITUS

                 POLKA – SEKAVAA JORINAA OMALAATUISISTA ASIOISTA

2 vastausta artikkeliin ”Kuuhullu?

 1. Sisustuskuvia odotellessa :)

  Unohdin kertoa, että minullekin sieltä kaukaa tullut kirje oli avattu. Ei ollut edes yritetty laittaa kiinni, vaan läpä oli sielä sisällä.

  Superkuu, en minä jaksa ruveta kyttäämään…

  • Odota, odota, mutta älä pitkästy… ;)

   Usein noin käy, mutta uutta oli tuo teppaus jne. Ilmoitin tietty asiasta, varmuuden välttämiseksi.

   En minäkään kuuta metsästä, mutta koska nukun muutenkin huonosti, uskon sen olevan nähtävissä ns. meikäläisen normiaikaan. :P

Kommentointi on suljettu.