Kalju ja hampaaton?

Ei sentään! :) Hammashemppa oli eilen oikein puuhakas *jos luet tätä blögiä, kopauta kahdesti kommalootaan!* ja asiallinen kuten aina. Ei mikään Paras Ystävä, mutta tällaisesta lekuritoiminnasta minä tykkään. Vampyyrihampaani oli lähes raunioitunut, hemppa rakensi sen uudelleen. Hyvä juttu, samalla hoitui pieni reiänalku. Puudutuksen hän laittoi kysymättä, koska ilm. se oli tarpeen hankalan työn takia. Vielä on lokakuussa ainakin yksi aika; kosmeettista hommaa ainakin yhden käynnin verran. Kyllä tässä sopii kiitellä hyvästä työstä, minä tykkään. :) Puudutus tosin vei taas puoli päätä turraksi loppuiltaan asti…

Oi iloa, hiuksistani lähti yli 10 cm eikä se missään juuri näy! :D Aina niin kiltti Shushu kävi poikkeamassa ja leikkasi hiukset tosi nätisti. Olen äärimmäisen tyytyväinen. Hiusten latvat ovat olleet kehnossa kunnossa ja häirinneet kaikkea jo pitkään! Katsokaas kun harottavat pitkät hiukset takertuvat kaikkeen, leviävät ja sotkeentuvat ym. Tosi on, jos kellään on ollut persaumuksiin asti hiukset, sen varmasti tunnistavat. Nyt on hyvä! Lisäksi Kiltein Ihminen toi tuliaisina syötävää ja päälläpidettävää. :D Minä kiitän tosi paljosti, kaikella on käyttöä ja tuo hiushomma – kyllä on oikeasti kiva, että se hoitui.

Muutoin nämä aktiviteetit tietysti vähän piristävät. Että saa asiat hoidettua, näkee ihmisiä sekä Helsingin katuja. Toisaalta, iltapäivällä alkaa sitten vastaisku eli kivut ja jäykkyys pahenevat oikein täpöllä. :( Eilen oli paha ilta, yö vielä pahempi ilman unta ja vieläkin särkee. Plääh! Selväähän se, ettei mitään saa ilmaiseksi…

Belga tulee tänään, käy kaupoilla ja kirjastossa. Eipä niistäkään ihmeitä ole tulossa. Luulisi syksyn satokauden halpuuttavan vihannesten hintoja, mutta sehän ei pidä paikkaansa. Joskus jollain teemaviikolla voipi saada vähän halvemmalla. :( Ei kiva, koska minä nyt vaan olen sitä mieltä, että meitä pissitään niskaan ruuan hinnoissa. Vaikka miten laskisi, joku vetää välistä.

Uutinen kertoo, miten arvauskeskus muutti toimintojaan ja lekuriin pääsee nopeammin. Yllätys ei ehkä ole se, ettei uusi malli ole kiinnostanut muita toimijoita. ;) Eihän nyt itse itsensä sairaaksi hommannut saa päästä kyseenalaiseen hoitoon normaalisti, eihän? Pitää ensin jaksaa soitella ja anella, mennä ilmoittautumiseen ja polvillaan anella sekä kailottaa julkisesti sairaushistoriansa kaikille. Sen jälkeen armosta saattaa päästä näyttämään nenänsä huoneeseen. Näyttämään, kyllä. Eihän sitä nyt aasiakasta käsin kosketa tai tutkita!!! Sehän voi olla sairas.

Alan hermostua, joten mitä paras aika tsekata Lekan hakemuksen tilanne, jotain viestiä sieltä taas punkeaa. Ilm. liitetiedostot ovat päin peetä! Peijaisiin pitää toimittaa perustietoja, onneksi tämänkin asian voi hoitaa netissä. Toivottavasti toimii. Pitäisi myös pakata pari kirjaa postitusta varten, kirjoittaa ainakin yksi kortti, laatia kauppalista ja tsekata kirjastokirjat. Ewww, tekemistä…

ALLEKIRJOITUS

                             POLKA – SE ON TÄYTETTY *se hammas*

2 vastausta artikkeliin ”Kalju ja hampaaton?

    • No olethan sä *mittareista ei tietenkään puhuttu mitään*. :)

      Samoin, eikö olekin jännää olla aina oikeassa!? :D

Kommentointi on suljettu.