Ei nukuttanut!

Viime yö meni valvoessa ja kelaillessa asioita, ei tosiaan nukuttanut. Vähän aamuyöstä urvahdin. Ei hyvä. Näytän omituiselta *siis tavallista omituisemmalta*. Luin niitä vanhoja papereita, jotka otan mukaan ja tuli paha, ärsyyntynyt olo. Kamalasti virheitä ja epätotuuksia, ei ole kuunneltu loppuun asti jne. Phuuh. En minä ymmärrä, miksi minua riepotellaan. Olen yrittänyt välillä oikaista tietoja, mutta eiväthän ne ikinä paperille / tiedostoihin asti yllä. Ilmeisesti on valmistauduttava selittämään.

Muuten eilinen oli ihan kelpo päivä, vaikken mitään saanutkaan aikaan. Tällekin päivälle riittää, että hoidan itseni tuonne ja takaisin. Retki tietää ikävää ja kivuliasta iltapäivää ja iltaa. Toivon vaan, että siellä ei oltaisi niin omituisia kuin Eckenääsissä. Ja taas kerran joudun pyytämään, että jospa pitäisitte peukkuja (ja lausuisitte outoja, mutta hyviä toivotuksia)?!

Minä tässä rupean haalimaan vaatetta kasaan ja hoitamaan aamutouhuja. Pakko yrittää, pakko muistaa Teddybear-hokema ja yrittää pitää mielipiteensä kurissa…

ALLEKIRJOITUS

                                          POLKA – SUU SUPUSSA JA HILJAA!

6 vastausta artikkeliin ”Ei nukuttanut!

  1. Peukutan :)
    Vaivuta ne ihmiset hypnoosiin kuuntelemaan sinua!
    Tiedän, nehän tuijottaa vain tietskariaan.

    Kuitenkin reissusta selviytymistä ja asioiden eteenpäin saamista toivotan.

  2. Tsemppiä Peijaisten käynnille , josko siellä olisi kerrankin joku kuuntelutaitoinen <3

Kommentointi on suljettu.