Brand new…

ei, ei sentään Cadillac, mutta kävin hakemassa uuden vuosimallin rollerin! ;) Kas kun vanha malli (jonka siis sain uutena, toki) alkoi kirjaimellisesti tökkiä. Etupyörät jumittivat ja vähän muutakin. Uusi versio on – kuten kulkuvälineen pitääkin – hiukan virtaviivaisempi ja päivitettyä mallia. Nyt siihen uskaltaa luottaakin. Ilmoitin av-lainaamoon etukäteen, että olen tulossa ja osasivat siis varata tuon valmiiksi. Kaikki sujui konttoorilla ihan OK. Mutta… uskomatonta on tuo Leka-takson toiminta! Näin simppeli tilaus ja menomatkaan sisältyi kolme (-> 3) virhettä, paluumatkaan kaksi. Ei näin, ei todellakaan. Jopa taksokuskit olivat ihmeissään, toinen jo sanoi soittavansa keskukseen. Hänellä oli klo 10.30 mennessä jo kolmas keikka, jossa oli ongelmia. Nämä ongelmat eivät siis johdu käyttäjistä vaan keskuksen leideistä, jotka joko eivät osaa kirjoittaa tai eivät vain ymmärrä asiaa – toki jotain voi kadotakin bittitaivaaseen, mutta silti.

Kotoon tullessa kävin lehtikierrätyksen kautta ja hamusin luettavaa. Oli otettava mitä tarjottiin eli sisustuslehtiä. :( Sain vain kohtuuttoman harmituksen niitä katsoessa, varsinaista luettavaahan niissä ei paljoa ole. Aina vain oletetaan, että asunto on omistusasunto (vaikka n. 40 % asuu vuokralla). Minä niin toivoisin, että edes joskus tehtäisiin juttu köyhästä jne. Uups, juu, itseänihän minä tässä tyrkytän ehdolle! :) Oikeasti, olisi se kiva, jos joku suunnittelisi tänne rempan ja sisustuksen, kaikki maksettaisiin jne. Lupaisin jopa kirjoittaa itse asiasta joka helkkarin paikkaan vain mainostuksen vuoksi. Hei, sisustus- jne. lehdet! Täällä hyvä ehdokas, jooko???

Belga on tulossa iltapäivän kähmeessä ja lupasi käydä asioitsemassa. Hyvä! :) Liiterissä näyttää olevan tarjolla ananiasta ja kesäkurmitsaa, molemmat ovat heekkuja, samoin savusiika. Suorastaan juhlaa. Onneksi oli eläkepäivä… Kirjastostakin on ihan kiitettävästi noudettavaa. Ei ainakaan juuri nyt mitään urputettavaa näiden osalta. Kunhan jaksan odotella ja sehän ei ole ongelma.

Ei varsinkaan kun Lortto oli lähettänyt C-todistuksen kopion ja tiedossa onkin sitten mukavaa Lekan lomakkeiden täyttämistä lähipäivien aikana. Kiirettä asialla ei ole, taidan jättää sen viikonlopuksi. Huomenna on kuitenkin kirjoitettavana taas muutamakin juttu.

Jospa tästä laatimaan sitä kauppalistaa, tarkistamaan kirjavaraukset sekä etsimään yhtä juttua, jota en löydä mistään. Pitäisi myös pakata pari kirjaa postitettavaksi. Melkein kiireinen olo… ;)

ALLEKIRJOITUS

                                            POLKA – LEKAN LEMPITYTTÖ

4 vastausta artikkeliin ”Brand new…

 1. Onnea uudesta kulkuvälineestä!

  Joskus aina katselen noita remonttiohjelmia, nauhoitan pilvipalveluun ja katson kun ei muukaan huvita. Nehän on uusintoja muutaman vuoden takaa, mitenkäs muutenkaan. Sitä jaksan ihmetellä, että kun noin kymmenen vuotta sitten on laitettu kaakelit tms , niin nyt ne ovat jo vanhanaikaiset ja ne pitää ”päivittää” tälle vuosikymmenelle. Hirveätä rahantuhlausta. Kunnolliset ehjät kaakelit rikotaan ja ”modernia”, ehkä vähän isompikokoista kaakelia laitetaan tilalle.

  Ymmärrän jos vesieristeet pitää uusia, mutta usein kyse on vain siitä, että saadaan uudempi malli. Tiedän, että se tehdään myyntiä varten, silti se on järjetöntä.

  Vuokra-asunnoista ei tosiaan stailaus-ohjelmia tehdä. Mutta ei tehdä näille kohtuullisen vanhoille ”kartanoillekaan”, joita ei aiota myydä. Päivitän siis ihan oman maun mukaan :)

  • No oli pakko anoa vaihtoa, koska ed. todella jumittui niin, että pelkäsin ajokin pettävän. :(
   Just, ei aina jaksa ymmärtää. Tosin tähän luukkuun ei ole tehty mitään 14 vuoteen ja oli aika kehnossa kunnossa jo muuttaessa. Mutta ei voi mitään.

 2. Pieni inehmo tykkää, kun saa uuden vempaimen. Lelun, työkalunkin. Se on varmaan se sisäinen mukula — mihinkään ikinä katoa. :)

Kommentointi on suljettu.