Vielä kerran!

Kun jaksaa vielä tämän päivän, saa sentään huomenna olla kotona… ;) Vuorossa siis lisää terppaa ja Hra Psyko. Duh! Sain eilen uusittua repsun ja kerrottua sen hassunhauskan *not!* tarinan omisarvisesta. Reaktio oli lähinnä huvittunut eikä herrakaan pistänyt hanttiin, kun kerroin yrittäväni korjata asiaa.

Takso oli aamulla taas varsin erikoinen; jouduin antamaan neuvoja lainopillisissa kysymyksissä toiskieliselle miehelle, joka oli huolissaan tulevan lapsensa asemasta. Mielenkiintoista. Kukaan ei ollut hänelle tyrkyttänyt tietoja mm. isyyden tunnustamisesta tai vastaavasta. No, kerroin minkä tiesin ja silleensä. Sain samalla kuulla jännän elämäntarinan nuoren miehen seikkailuista ja siitä, miten hän tänne päätyi…

Kiitos peukutuksista – ne auttoivat eilen. Jos vielä jaksaisitte tänäänkin, olisin kovin ilokas. Tänään sitä vielä tarvitaan. *anelee* Lisärapoa paremmalla ajalla, kaikenlaisista viikon aikana tapahtuneista asioista.

ALLEKIRJOITUS

                                     POLKA – ERITTÄIN TEHOKAS?

5 vastausta artikkeliin ”Vielä kerran!

  1. Tääki peukuttaa! Itte menisin työväenlauluja laulamaan illalla, mutta räkä valuu nokasta eikä ääntä tule.

    Se nyt on pientä sun vaivojen rinnalla. Mutta siis tosiaan, peukutan!

  2. Jättimäiset kiitokset kaikille peukuttajille ja muillekin lukijoille!!! Olette te ihania, vaikka minä aina en sitä muista sanoa ja vain märisen ja vänisen…

Kommentointi on suljettu.