Nyt nyppii…

Arvasinhan minä, että siitä Ecke nääsin reissusta tulee vielä jälkipuheita. Luin eilen heidän tekstinsä, joka oli karmaiseva. Oikeasti. En tuntenut itseäni. Minut oli luonnehdittu todella oudosti eikä kukaan ollut ottanut huomioon edes sitä, että olin elänyt edelliset vuorokaudet oksukakkitaudissa kylppärissä. :o Olen raivoissani – ja olin. Mietin, pitäisikö vaatia jonkinlaista oikaisua (mikäli vanhat tiedot pitävät paikkansa, se on erittäin hankalaa) tai edes oman vastineen lisäämistä tekstiin. Minä siis olen mielipuoli hirvilö…ja he kieltäytyvät hoitamasta minua.

Rasittavaa. Jos olen hiljaa ja yritän mielessäni rauhoitella itseäni, olen ilmeetön ja tahdoton. Jos sitten lopulta suutun, olen kiroileva ja huonosti hoitoon sopeutuva. Duh, eivät ole ne mukavat, nuoret, valkotakkiset miehet todellakaan olleet kaukana. Lisäksi käy ilmi, miten toiskielisiä loukkaa niin kovasti heidän kielitaidostaan huomauttaminen? Toisinpäin ei saisi, ei…

Ähh, en ole taaskaan nukkunut, koska tämä scheisse häiritsee mielenrauhaani. Lähden käymään Serkuissa, josko hyvä ruoka tarjoaisi myös jotain muuta ajateltavaa.

ALLEKIRJOITUS

                                     POLKA – NE LÖI MUT MAAHAN TAAS!

6 vastausta artikkeliin ”Nyt nyppii…

  1. Voi ei… Hoitohenkilökunnalla pitäisi sentään löytyä ymmärrystä, vaan ei. :(

    Toi kielitaitojuttukin on törkeätä ja vastoin lakia.

    • Niinpä – tosiaan olo on kuin puusta pudonneella. Kyllähän mä jotain negatiivista odotin, mutta tuo oli hieman liikaa.

  2. Ei voi olla totta!! Laadi oma vastineesi. Minusta sun on ”pakko” se tehdä. Vastapainoksi, vain tosiasiat listaamalla.

Kommentointi on suljettu.