Tänään vapaalla?

Yllättäen tälle päivälle olisi ollut vain 30 min tapaaminen, joten onnistuin sopimaan sen siirron huomiselle. Phuuh, saan (?!) siis olla kotona ja hoitaa viikon hoitamattomat hommat. Hyvä! Huomenna sitten supiaikaisin Horttoniin…

Yllimääräinen lekuriaika siis irtosi ja hemppa määräsi suoraan uusiin kuvantamisiin. Ideana ilmeisesti se, että saavat turpani tukittua. Ei ole hyvä, että aasiakas kertoo kaikille fysterpan runnelleen itsensä tärviölle! ;) Eli huomenna tod.näk. siis kuvaus & mahdollisesti kortisonipiikki. Hah! Muistaako kukaan, miten vuosi sitten kävin anelemassa sitäkin useammalta taholta enkä saanut. Ei ollut vikaa, ei – yksikin hemmo ei edes tutkinut. Vakuutti vain, että kuvittelen kovat kivut. Aivan ja joo, no ainakin tuolla tehdään edes jotakin. Odotamma siis huomista näissä merkeissä.

Horttokin soitti ja uusi lääkityksen, pieni annosnosto myös. Kun kerroin edellisestä, hän lupasi myös tarvittaessa piikittää, halvalla. Minä muuten suosittelen tätä kipulääkäriä, jos jotakuta kiinnostaa – nimen saa privaamalla meikäläiselle. Mies on harvinaisen järkevä eli ottaa huomioon aasiakkaan taloudellisen tilanteen ja uskaltaa myös sanoa sen. On asiallinen eikä pahemmin mäkätä. Arvostan asennetta! Kaveri pitää vastaanottoja useammalla paikkakunnalla eteläisemmässä osassa maata…

Muutoin ei oikeastaan ihmeempiä. Sattuu ja koskee, koska kolme päivää roilaamista tuolla ulkona on ollut aika garmiwaa. Eilenkin joku tampio oli jättänyt auton rapun eteen, joten meikäläinen joutui rollerin kanssa hangen ja jään läpi rimpomaan tiensä taksolle. Ai että, siinä kiroukset lentelivät. Kun näin kaverin, huomautin asiasta eli näissä taloissa asuu useampi liikuntaesteinen, joten olisi aihetta muistaa tuokin asia. No just, kaveri kävi sitten siirtämässä autoa metrin! :( Ou jea, olipa armollista… ketuttaa nuo tyypit, jotka eivät tajua mistä oikeasti on kysymys, jos ei pysty liikkumaan normaalisti!

Hommiin siis! Belga tulee hoitamaan asioita eli apteekki-kirjasto-kaupat -kiertueen. Lisäksi kävin äsken jo ruiskussa, pyykkiä olisi pyöritettävä ja aloitettava Valentiinon kirjettäkin. Paljon muutakin olen luvannut tehdä. Ugh, tie helvettiin on kivetty paljoilla hyvillä lupauksilla. Yleensä minä pidän kiinni kaikista lupauksista, joten kiirettä pitää näin ns. vapaana päivänä.

Juggaa, kauraa, kiviä!

ALLEKIRJOITUS

                                        POLKA – HORTTONINKIN MIELIHARMI!

4 vastausta artikkeliin ”Tänään vapaalla?

  1. Erikoista, että suostuivat joustamaan. Hyvä kumminkin, että saat kotona hoitaa sen mitä tarvii. Huominen sitten vielä, rankka viikko sulla.

    • No juu, asiassa on puolia eli koska käyn kotoa jne. Lisäksi ehkä pelkäsivät, että nostan muutenkin mekkalan tuosta koipijutusta…. ;)

Kommentointi on suljettu.