Myönnetään…

olen laiska ja tylsä ämmä! Eilinen meni taas ihan lepuutellessa, oli pakko. Söndaagin vieraan – niin mukavaa kuin se olikin – kanssa istuskellessa sain taas huomaamatta itseni niin kipeäksi, ettei mistään tullut mitään. Hyvä, että sain kaffetta ja jotain syötävää laitettua. Ei puhettakaan mistään tekemisistä, lonkka ja koipi ottivat istuskelun niin pahakseen. :(

Pakko siis myöntää, että taas kipulääkityksen kupeeseen lisäsin terveellistä parasetamolia. Epäilen edelleen, että tuossa on rasituksen lisäksi jotain tulehduksellista… Ainakin se tuntuu siltä. No, en aio häiritä ketään ehkä tänään. Jos jaksaisi odottaa ensi viikkoa ja Horttonia. Sieltä voisi irrota apuja heti. Ehkä. Tai en tiedä. Tuntuu, ettei kukaan tiedä tai uskalla tunnustaa mitään. Tosiasia kuitenkin on, että fysterpan koipimanipulaation jälkeen käveleminen ja kivut ovat olleet vielä persiimmästä kuin koskaan aikaisemmin. Itsehän hän myönsi viimeksi, että saattoihan sillä vaikutusta ollakin.

No, toivottavasti tämä tästä. Jos oikein varovasti! Pitäisi pakata vähän postia menemään ja semmoista pientä puuhastelua. Ensin kaffet ja mömelöt!

ALLEKIRJOITUS

                                                     POLKA – EI JAKSA!

5 vastausta artikkeliin ”Myönnetään…

 1. Kun ei ne nyt siellä Horttonissa enää pahempaan kuntoon sua laittaisi.
  Ole tiukkana, tietty ootkin :)

  Minä en päässyt julkisen päivystävälle päälääkärille, syy oli se, että käytän muulloin yksityistä. Voi prkele, että sisuunnuin. Silloin (pyhänä) olisin voinut tehdä jotain kovin v-maista jos The Miäs ei olisi lähtenyt kanssani kävelylle.
  Näin toimii Suomen terveydenhuolto…

  • Ei ne tee, koska ohjelmasta voi kieltäytyä. Mulla on se idea, ett kun näen mun ohjelman – tsekkaan sieltä välistä jonkun, jolle valittaa asiasta heti ma-aamupvänä!
   Eikä?!?! Tuohan on ihan sikamaista…

   • Laadin siitä jo valituksen. Minusta se oli niin kohtuutonta, kun en pystynyt kunnolla puhumaan, olo oli niin huono. Rauhokkeita sitten kourallinen :(
    Ja minähän säästän heidän resurssejaan muulloin kun 3-4 kertaa vuodessa käyn yksityisellä. :(

    • Rantis, mielenterveyspotilaitten hoito on nyky-Suomessa niin rempallaan, että hirvittää. Meillekin tulee jatkuvasti ihmisiä, jotka vahingoittaa itseään pahasti. Ja eikun takaisin kotiin vaan vaikka oikea paikka olisi suljetulla. Kirran väki laittaiskin, mutta kun ei oteta vastaan.

     • Sama nähty täällä… joskus joillakin käy ns. tuuri, mutta se vaatii joko aktiivista yrittämistä tai (ikävä kyllä) aktiivista tilannetta (psykoosi, itsetuhoisuus jne). :(

Kommentointi on suljettu.