Kuka nauttii kiduttamisestani?

Tuntui taas eilen, että olen joutunut sellaisen täsmäkidutuksen uhriksi. Leka lähettelee mielettömiä vastauksia taksoasiaan, Tsadi laskuttaa fysterpan käynneistä (ne kaksi kertaa, jotka se prleen eukko kävi täällä kälkättämässä eikä minulle mitään maksullisuudesta puhuttu), selkä ja lonkka eivät anna mahdollisuutta katsoa edes sitä stanan typerää liikkuvaa kuvaa sängyssä ja hetelmätkin ovat loppu! Ainoa hyvä asia on se, että Valentiinolta tuli kolme kirjettä. Olivat jääneet johonkin jumiin, koska olivat oudosti eri puolilta joulukuuta! :o Inhottavinta oli, että selkeästi myös omat kirjeeni *tai osa niistä* on myös jossain jumissa, koska hänen olisi pitänyt saada varsinkin yhtä asiaa selvittävä epistolani.  Voihan kökkö! Ei voi luottaa edes kansainväliseen postiin – tai siihen siis vielä vähemmän. Ei voi luottaa mihinkään. Kaikkein viimeksi itseensä!

Tässä on taas mennyt pari yötä nukkumatta, koska ei ole ollut mömelöissä varaa ottaa yöksi 2 kpl kerralla. Juu, niitä huimelääkkeitä, joita härra tri siis määräsi. Ne kaksi voisivat pitääkin kivut paremmin kurissa, nyt herään varmaan toistakymmentä kertaa öisin, jos nukun lainkaan. Näinä kahtena yönä edes nukahtamistropit eivät ole tehonneet. Olen ottanut ne ja sitten vaan valvonut, koska kivut ovat niin rankat. Miksikö? No siksi, että kuvittelin voivani tyhjentää päätäni katselemalla läppäriä sängyssä. Juuei, ei onnistu ilman hvtillisiä kipuja! Miksi minua rangaistaan ihan kaikesta, mitä minä yritän?! Minä vaan kysyn? Voisiko joku tulla asentamaan uuden langattoman verkon koko huusholliin, tuoda tullessaan tabletin sekä jonkunlaisen kuvalaatikkoversion. Minulla alkavat kaikki vekotit hajota käsiin. :(
sick-and-tiredLeka sitten vastasi taas taksolisäkyselyyn:

”Hei,
Matka voidaan edelleen tilata muualta kuin alueen palvelunumerosta, mutta silloin asiakkaan on maksettava matkan koko hinta ja haettava itse korvausta Kelasta tarvittavine liitteineen. Jos tilaat matkan muualta kuin alueellisesta tilausnumerosta, omavastuusi on 32 euroa (vuonna 2015). Tällöin maksat ensin matkan koko hinnan kuljettajalle ennen kuin voit hakea korvausta Kelasta. 32 euron omavastuuosuus ei kerrytä matkojen vuotuista omavastuuosuutta, ns. matkakattoa. Tämä omavastuu myöskin peritään asiakkaalta aina, vaikka matkakatto olisi täyttynyt muiden, esimerkiksi keskitetystä tilausnumerosta tilattujen tai omalla autolla tehtyjen matkojen omavastuuosuuksista.
Matkatilaus välitetään asiakasta lähinnä ajovuorossa olevalle taksille, asiakas ei voi valita suorakorvausmenettelyssä tiettyä kuljettajaa. Tutun taksinkuljettajan, ns. vakiotaksin kyytiin ovat oikeutettuja:
– Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaat (KKRL 9§)
– Asiakkaat, jotka ovat olleet aiemmin Kelan vaikeavammaisten lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaita (KKRL 9§)
– Asiakkaat, jotka täyttäisivät Kelan vaikeavammisen lääkinnällisen kuntoutuksen kriteerit (KKRL9§), mutta ovat oikeutettuja kuntoutukseen muun lainsäädännön perusteella (liikenne- ja työtapaturma)
– Alle 16-vuotiaat yksin matkustavat lapset
– Vaikeasti sairaat lapset, joiden hoito on keskitetty keskus- tai yliopistosairaalaan
Matka tilataan tällöin suoraan autoilijalta.
Vakiotaksiasiakkuuden saanut henkilö voi tilata ja sopia matkan ajankohdan suoraan valitsemaltaan suorakorvausmenettelyyn liittyneeltä taksiautoilijalta.
Sinulla on kuntoutuspäätös, joten sinulla on oikeus käyttää vakiotaksia. Haluatko käyttää vakiotaksia? Jos haluat niin pyydän ilmoittamaan asiasta Kelaan.”

No voi – piti laittaa tälle tätsylle viesti, että tässä voittavat vain kaikki kälmit tunteva hyväkuntoinen hemmo. Se, jonka kaveri on naapurin Veksi. Se Veksi, joka joskus ajaa myös taksia. Näin voittavat kaikki. Se, joka häviää, on liikuntaesteinen vanha ämmä, joka kiukkuaa ja valittaa koko ajan. Se, jolla ei ole kavereita taksossa ja jota ei kukaan avita tai kuskaa siellä ja täällä! Nih kerta. Nyt pisti taas niin raivottamaan tuo kuntoutusjuttukin; en menisi enää koko torppaan taksolla, jollei olisi pakko! Jos jätän menemättä, Leka perii minulta arvioidut kulut (ja ne ovat varmasti luokkaa erittäin paljon)! Uskomatonta perseilyä sanon minä. Ja kaikki vain sen takia, että se stanan fysterppa teki jotakin, joka vei koipeni lopullisesti. Voisikohan sitä nostaa hoitovirhesyytteen – vaikka tiedän, ettei se mene läpi. Silti vistottaa kuin pientä eläintä. Eipä ole ollut näin pahoja kipuja ja muutenkin veemäisiä päiviä pitkään aikaan!

Kaiken lisäksi joku / jotkut spämmäävät ahkerasti blögiä. Senkin scheisset, tekin vielä! :( Ei ole turpaa missään… Jos dokaisin, nyt vetäisin tosiaan perheet olalle. Taidankin ottaa toisen mömmön, ei tätä muuten kestä. Ikävä kyllä, sitä tajuttomuuttakaan ei öiksi suoda, joten ei oikein kulje nyt mikään. Odottelen tässä, josko Belga tulisi ehtoopäivällä ja kävisi hoitelemassa pakollisia asioita. Sekin ketuttaa; ei siis Belga, mutta pakkoturvautuminen jonkun apuihin! :(

Kaffetta, mömmöjä, leipää, mömmöjä, ananiasta, mömmöjä!

ALLEKIRJOITUS

                POLKA – PERSKURKKANAANSA MYÖTEN KETTUUNTUNUT!

2 vastausta artikkeliin ”Kuka nauttii kiduttamisestani?

Kommentointi on suljettu.