Valmisteluja?

Ai, että mihin? No ei todella yhtään mihinkään. :) Eilinen päivä meni aamulla kirjoittaessa ja valmistellessa lounasta ja yllättäen olikin kello Belgan tuloaika. Aloin vääntää kiinalaista ja kohta saatiinkin pitkästä aikaa mehukasta, vaffaa, mausteista kinkkimuonaa kaikilla heekuilla – hyvää oli, örps. Taas satsi oli mitoitettu niin, että meikäläiselle jäi täksi päiväksi kevyt lounas. Mikä on aina kotiinpäin!

Tiskasin ja sitten vain käläteltiin joutavia ja lueskeltiin. Belgaa alkoi kaffetuttaa ensimmäisenä, joten kaffen kanssa saimme ohuet viipsaleet Stollenia ja minun ehdotuksestani tämän vuoden ensimmäiset palat piparitaikinaa! Aivan, taikinaa. Meillä tuskin koskaan paistetaan taikina pipareiksi asti. Se syödään mieluummin kaffen kanssa sellaisenaan, koska se on kummankin mielestä sillä tavalla paljon parempaa. Muiden mielipiteistä välitämme viis tai korkeintaan kuus!

IMG-20131121-WA0001Kuva pihistetty ties kenen ottamana – Kuukkeli tarjosi, joten kiitän ottajaa lainasta?!

Lisäksi Belga imuroi kepeästi ja meikä hoiti lisää kissapoliittisia kysymyksiä. Ruiskuun en enää jaksanut, koska Belgalla oli jo lähtö kotoonsa ja minulla vielä kirje kesken. Olisin nimittäin pessyt kylppärin, mutta se nyt jäi. Toiste sitten. Jatkoin siis kirjettä Valentiinolle, tuli siitä varsinainen sekametelisoppa kaikkine fysioakustisine tuoleineen ja Horttonin juttuineen Finlandian jouluperinteillä höystettynä. :D No, joka tapauksessa hän sai 1 996 sanaa ja on toivottavasti ilokas edes tästä vähästä. Enempää ei nyt vaan irronnut.

Olen vieläkin aika väsy, olin myös eilen ja jäykkä sekä kipeä. Ei tuosta kuntoutuksesta heti kuntoudu *vitsi*! Niin, tuosta lekuriasiasta, mistä eilen kyselin. Tulin siihen tulokseen, että yritän ensin tavoittaa sen erään nimetyn hemmon  sieltä toisaalta. Jos ei aikaa heru, sitten Horttoniin. Hyväksynette suunnitelman alustavaksi toimintaohjeeksi? Lisäksi aion uhmata kaikkea ja kaikkia sekä käydä jossain vaiheessa viikkoa ainakin Serkuissa. ViiVoaniin ei pääse rollerilla, käytävillä ei nähkääs mahdu liikkumaan sen kanssa… :(

Mutta tänään ehkä ensin suihkuun, sitten pyykit pyörimään ja lounasta kehiin. Pientä säätöä olisi vähän kaikenlaisiin hommiin, katsotaan nyt! Ensin kuitenkin erityisvaffaa kaffetta!

ALLEKIRJOITUS

                                         POLKA – TSIHIH, PIPARI, TSIHIH!

5 vastausta artikkeliin ”Valmisteluja?

 1. Ehkäpä se on hyvä kysellä nimekästä, jos ei onnaa niin ketä vain. Se on ainaki varmaa, että ottaa, vaikkei antaskaan :(

  • Juu, raha kelpaa kyllä mielipidelääkettä määräävälle(kin) oikein hyvin… :(

 2. Suunnitelma hyväksytty alustavaksi toimintaohjeeksi.

  Jos lähdet Serkkuihin tai muuten liikkelle, niin otathan huomioon liukkauden, täällä ainakin on tullut vähän lunta ja se on painut liukkaaksiluistoksi. Be careful out there.

  • Asia ymmärretty! *tekee kunniaa ja vetää asennon*
   Juu, niin täälläkin. Jos ja kun lähden, se tapahtuu aikaisintaan tirstaina eli katsellaan kelin kehitystä….

Kommentointi on suljettu.