Vain tosi idiootti järjestää itselleen ohjelmaa

lähes koko viikoksi, varsinkin edellisviikon höykytyksen jälkeen. Joo, sattuu, koskee ja kipu häiritsee kaikkea tekemistä. Yöunet ovat luokattomia. Vai mitäs sanotte siitä, että viime yönä nukuin 20 min ja heräsin ensimmäistä kertaa. Yön mittaan herätyksiä tuli 8, joiden aikana kävin tupakalla, juomassa vettä, tempomassa puolikkaan mömelön ja lukemassa pari sivua. Väittäisin, että hereilläolo- ja nukkumisaika menivät melko tasan. Prle!

Ohjelmaa siis, koska sattuu – sattukoon sitten samalla ihan kunnolla! Tänään menen käymään Serkuissa eli tuhluuttamaan. Ostoslistaesitys on valmiina, toivottavasti kaikkea löytyy. Siis pitäisi löytyä, nämä ovat Serkkuin normitavaraa. Eli kohuked, mehua, juustoja, keksejä, kuivahetelmiä erilaisia, adjikaa, toffeeta ja sukulaatia vähäsen, sekä kalavyöhykkeen täsmäisku. Mausteita ja vähän muutakin vielä. Kyllä sinne on lopulta pakko päästä, niin himottaa jo jotkin jutut! ;) Eli täsmäisku sinne taksolla ja 20 min ostosaikaa, sitten takaisin! Onhan nyt Belgan saatava valkosipulisavujuustoa sekä minun rootsin kurkkuja, adjikaa sekä sienijuustoa! Kaalipiirakkaakin saattaa olla. Joten ei kun menoksi, ihan kohta…

Horttonista varasin sitten ajan huomiseksi heti aamusta. Eli oikein järkyn näköisenä liikenteeseen, väsyneenä ja kulahtaneena. Jos ei apuja irtoa, syytän miestä tahallisesta hädänalaisen tilan hyväksikäytöstä, jätän laskun samasta syystä maksamatta ja uhkailen jollakin oudolla. Ei, tosiasiassa, kerron ettei kuntoutumispätkiinkään voi osallistua täysipainoisesti kivun takia, mikä on harvinaisen totta. Eikä voi tehdä mitään muutakaan. Pyysin lisäksi leidejä roudaamaan paperiversiot potilaskertomuksesta hyypälle, sen lisäksi mitä koneella nääs jo on. Ans kattoo. En oikein tiedä, mitä kaverista voi sanoa. Olen kuullut sekä huonoa että hyvää. Lopputekstit seuraavat sitten heti siellä käytyäni.

maxine67bTorjantaina on varmaan vuorossa Belga, kauppasessio ja mahd. apoteekkivierailu. Sen näkee sitten. Ja kohta onkin perjantai. Voi kun nuo pakko-osto & kulutuspäivät saisi pois alta, voisi ja jaksaisi taas elää normaalimmin. Nyt tuo osta-osta vaan ärsyttää ja pirteät joikut ketuttavat. Minä en tällaisesta todellakaan nauti. Paljon enemmän nauttisin, jos joku raksaliike päättäisi kokeilla sisäseinien uudelleeneristystä täällä residenssissä esim. asentamalla jonkun kivan lämmittävän uuden seinän! Täällä kuulkaas tuuli pyörittää sukkia jalassa ja on kylmä kuin joulumuorin peräreiässä!

Juu, olen pahantuulinen ja krantusti puhuteltava! Myönnetään. Jos niitä mömelöitä ei tule, on otettava yhteyttä erilaisiin salamyhkäisiin toimijoihin ja se ei ehkä ole aina niin mukavaa. Pitänee siihenkin alkaa sitten valmistautua… Toisaalta, minähän olen aina valmistautunut kaikkeen. Otan vain laukkuni ja lähden. Se on siinä.

Ensin ne kaffet!

ALLEKIRJOITUS

                                    POLKA – TAAS SE AIKOO MENNÄ…

4 vastausta artikkeliin ”Vain tosi idiootti järjestää itselleen ohjelmaa

 1. Piiiiitkästä aikaa tulin kommenteeraamaan tänne. (Jos vielä huolitaan…). Horttonin reissuun peukutan, tietty. Itte valvoskelen täällä muuten vaan; sen kummempia kipuja ole. Jalat nyt tietty ton diabeteksen takia särkee, mut siihen on joteski tottunut. Uni ei vaan tule, kaikki raha- ym. asiat pyörii mielessä, vaikka uuden asumuksen myötä on tuo miäskin tullut kuvioihin. Ja hyvä miäs onkin. Pitää kovasti huolta. Hänen rivarissaan tässä asutaankin, eikä valittamista tod.ole.

  Porkkana- ja lanttulooraa olen pakkaseen tehnyt, sekä ihania kermaisia ja voilla kyllästettyjä joulutorttuja. Täytyyhän sitä, kun lapset ja lapsenlapset tulevat meittiä tervehtimään. Kalaa meillä syödään pirusti; se graavaaminen varsinkin on miähen hommaa, on siinä melkoisen taitava tyyppi.

  Hirmuisen leipomisinnostuksenkin olen saanut aikaan; pakkasessa näkyy olevan yhtä sun toista kuivaa kakkoa ja oikeen after-eight-juustokakkuakin, nam. Hetelmiä lisäks, niin siinähän se pakollinen joulu menee. Ja kappale sianpersiitä tarttee olla aina, ja imelletty perunaloora sitten jouluaattoaamuna. Menis vaan äkkiä nee pyhät!

  Sullen toivottelen mahdollisimman vähän kipuja, mahdollisimman helppoja kauppareissuja ym. helppoa oloa, vaikka turhaa se taitaa olla. Mutta toivotan kumminkin, jospa siitä jotain apua olis.

  • Kiva, että sulla menee noin hyvin. :)
   … ja toivoahan voi mitä vaan …

Kommentointi on suljettu.