Tyhjää ja tarkoituksetonta

nyhväämistä tässä. Huominen huolestuttaa. Ei muutoin, mutta se  kulkeminen siellä – täytynee pyytää kyytiapuja, koska rollerilla etenen liian hitaasti ja kivulloisesti. Prle, sitäkin! Sen nyt vaan tässä sanon, että jokaisen hyypän vastaanotolla tulen toistamaan vain sanat tarpeellisesta, riittävästä kipulääkityksestä. Lopetan kaiken muun kommunikoinnin ja heittäydyn varttihulluksi *sehän on kaikki vain eteenpäin*.

En jaksa kommentoida Niinistön pippaloita. En katsonut niitä, en edes nähnyt missään välähdyksiä. Iltapulu on huolehtinut siltäkin osin sivistämisestäni ja osa blögisteistä loput. Scheissea siis, kansa nauttii aina edustajiensa välityksellä… Samoin mielenosoitusten kauhistuttavat 100 000 juuron vauriot?! Hei, milloin tuo summa on ollut Iso Raha? Ai niin, silloin kun joku taho osoittaa mieltään. Muutenhan se ei ole mitään. Riippuu näköjään aivan siitä, mistä ja kenen tekemisistä puhutaan!

Tein muuten jotain poikkeuksellista eli jätin rahapelianomuksen menemään. Ei kyllä ole sellaista tunnetta, että voittaisin. Tosiasia kuitenkin on, että minä en tarvitse pikkurahaa. Minä tarvitsen sitä paljon tai en ollenkaan. Paljon rahaa en rikollisin keinoin osaa hommata, joten turvaudun Rahiksen apuun tältäkin osin. Ai, miksi kirjaan tämän? No, tämä lienee noin 6. kerta eläessäni kun pelitän tuollaista peliä. ;)

keep_calm_and_be_a_pandicorn_by_elkaede-d5x25rkOlipa eilinen taas hankaava ja rassaava. Yöunet menivät yökävelyiksi ja päiväkin oli melkoista kushemmettiä. Kyllä minä sain pyykättyä, muonan tehtyä ja tiskattua. Sitten olinkin niin loppu, että lepuutus lämpöpeiton alla oli ainoa pelastus. Muuten olisin alkanut huutaa ja kirkua – toisaalta, en ehkä jaksaisi edes sitä! Suunnittelin kaikenlaisia vekkuleita toimia esim. residenssin tilan kohentamiseksi. Minulta puuttuu vain pari siihen olennaisesti liittyvää asiaa: tekijä & tekijä. Eli eiköhän kaikki saa rauhassa mädäntyä juuri siihen, missä on. Minä en pysty itse mihinkään!

Tänään tsekattava paperit mukaan Horttoniin, jonkinlaiset kätevänsopivat vaatteet ja rutosti rauhoikkeita eväiksi. Taidan käydä ihan ensin pakkoruiskussa ja sitten katsella vaatteiden perään. Ainoat kengät, jotka käyvät reissulle *ja jotka saan ihan itse jalkaan kirkumatta* ovat Crocsit. Sopisi niidenkin jo sillä perusteella kirjoittaa parempi lääkitys! :P

Vielä vaan kaffetta ja leipää…

ALLEKIRJOITUS

                                            POLKA – VÄSYNYT & KATKERO!

6 vastausta artikkeliin ”Tyhjää ja tarkoituksetonta

 1. Oli kyllä taas vouhkattu mielenosoituksista. Täällä Suomessa on kerran vuodessa pienet mielenosoitukset moista rahantuhlaus-juhlaa ja -luokkaa vastaan niin eikös siitä poliisipoloiset hermostu. Voi raukkoja. Ne pitäs viedä suureen maailmaan katsomaan mitä tapahtu, taistaisi tulla pojille kus.. pissat housuun.

  Ai niin sulla on se Horttoni taas. Toi on hyvä suunnitelma, että vain lääkkeistä puhut, eiköhän se mene perille, ei niistä hitto kyllä tiedä.

  Laitoin eilen sulle s-postiakin. Kävin näet postissakin. Kiitos!

  • Juu, tuo summa verrattuna kaikkeen muuhun oli niin jotenkin naurettava – ja sitä sitten tohotettiin. Kun sama raha (ja paljon paljon enemmänkin) menee herroin persiiseen…
   Jep, näin mä ajattelin. En mä varmaan osaa muusta puhuakaan.
   Sain privauksen, ziitos! :)

 2. Toivotaan että Horttonin reissu on antoisa kaikella tapaa ja ennenkaikkea niin ettet tule takaisin reporankana. Mulla on lääkeasiat ihan retuperällä kun omalääkäri on lomalla mutta jahka se tulee, niin aion ruinata siltä kovempia ryynejä jota se ei ole aikaisemmin antanut sen takia kun olen sairaalan kirjoilla mutta enpä ole enää.

  Linnanjuhlat ovat aina olleet yhtä tyhjän kanssa ja eniten vituttaa sotaveteraanien kohtelu – mukaan lukien lotat ja kaikki jotka joutuivat kärsimään sotien aikana.
  Varsinkaan tämä nykysyuomen niin stanan trendikäs hallitus ei tunnu piittavaan heistä lainkaan – tosin se ei piittaa mistään muustakaan.

  Mindielle terkkuja ja sulle ees vähän helpompaa päivää.

  • Katsotaan – 4 pvää tuolla on kyllä karmee ajatus!
   Veteraaneista sanotaan nyt, ettei niitä ole kuin muutama, joten mitä suotta – tyyliin… Faijahan sai haavoittumistensa takia valtiolta kokonaista 7 markkaa kuukaudessa eläissään ja pääsi kerran kuntoutukseen. Että se siitä, nähty on. Hyvin läheltä.
   Helpolla ei pääse koskaan. Näkisi edes yhden paremman päivän ja yhden yön kun saisi nukkua. Mulla on kovin pienet toiveet.

 3. Just! Mitäs suuruusluokkaa olivatkaan ne taannoiset kansantalouden vauriot, kun Siilinjärven suuri poika junasi duunia(an) ja kaivoi kansan kuvetta. Paljonkos The Valtamedia siitä huokaili? Right…

  Pinkit! Etenkin ne pinkit, Crocksit! Aina nähdessäni tekee mieli tarjota lääkitystä. :D

  • Aiivan – mutta se onkin tietty ihan eri asia…. :P

   Ei oo pinkit, ei oo… :D

Kommentointi on suljettu.