Toivo, Usko, Taito ja Aatos

ovat kateissa tänäänkin – selkeästi siis torjantai! Onneksi aina niin luotettava, vaikkakin harvapäinen laps eli Belga on tulossa avittamaan asioissa. Lipaston nurkalla on keko paketteja lähdössä, samoin jokunen kirje ja se paljon puhuttu syntymäpäiväkortti ;) Lisäksi kirjasto on ilmoittelut siellä lymyävistä varauksista, joten ne ainakin on haettava. Jotain muonaakin on loihdittava ainakin viikonlopuksi, muuten niin väliä.

Toveritar Shushu poikkesi eilen – olipa mukava istua vähän pidempään ja kälätellä keskustella tärkeistä asioista! Tuliaisista myös kiitokset; purkillinen meni jo lounaana eilen, njam! :D Muuten olisikin ehkä menty taas leipä- ja kaffelinjalla, kuten joskus käy. Viikolla ei aina iske hinku laittaa ruokaa, jos ei ole tiedossa mitään erikoista tai sellaista tavaraa, joka on syötävä pois. Nyt ei ollut, joten ihan meni tarpeeseen ja maistui oikein kotoisalle.
packing-boxes-Chris-SchauflingerMuuten päivä meni edelleen osittain konttorihommissa  sekä pakatessa. Siihenkin meikäläinen saa kulumaan runsaasti aikaa, kun kaikki pitää hakea sieltä ja täältä, muistaa tämä ja tuo sekä etsiä osoitteet jne. Sellaista kevyttä kenttäpuuhastelua koko päivänvalon ajan, oikeastaan. No, ainakin sen voi katsoa olleen ehkä suht järkevää tekemistä. Siitä kiitokseksi tarjosin itselleni humputtelukierroksen eli ostin Yrjöltä shampoota pari isoa pullollista, koska nyt ei ollut postituskuluja lain. Lisäksi siellä oli minulle jemmassa haisuvettä paketti sekä törppö kosteusvoidetta. Ei paha, koska tuo shampoo on meikäläiselle ainoa käypäinen ja koko hommasta selvisin 10 juurolla, siihen tuli vielä lisäksi tuubi käsivoidetta… Karmeaa tuhluutusta, mutta ehkä veronpalautukseni kestää sen! :) En kyllä ole edes tarkistanut, onko se tullut tilille :o Pitäisikin käydä tänään maksamassa yksi juttu, pääsen samalla tsekkaamaan senkin.

Horttoni ei vieläkään ole lähestynyt kirjeellä. Minusta se on hieman huoletonta, koska osa porukasta oli selkeästi muistutuksen jne. tarpeessa! ;) No, joko soitan sinne kohtapian tai sitten punkean paikalle ensi viikolla kylmän rauhallisesti, koska aikaisemmin on nuo päivät kerran ilmoitettu, nih kerta! Ilokseni sain lyhyen kirjeen Valentiinolta, jolla ei myöskään tällä kertaa ollut ihmeellisempää kerrottavaa. Piis änd laav vaan kaikille muillekin! :P

Minä tästä kaffelle sekä laatimaan jonkinlaista listaa Belgaa varten.

ALLEKIRJOITUS

                                 POLKA – PAKKAAMME MITÄ HALUAMME!

8 vastausta artikkeliin ”Toivo, Usko, Taito ja Aatos

  • Jep, jep! ;)
   Auts, eläimet ovat niin vaarallisia.
   Huomasin kirjamainoksen – onnea jälleen. En vain aamulla jaksanut reagoida *nolo*.

 1. Voihan Horrtoni, luulis laittavan vielä kirjettä osallistujille.

  Epätoivo ei ollut sentään otsikossa, hyvä niin ;)

  • Niin luulis, mutta ehkä ei… meen kuitenkin silloin kun pitäis, nih! ;)
   Epätoivo on aina läsnä; se lymyilee usein pölykoirien seassa sängyn alla. Toisinaan se suorastaan keekoilee keskellä torpan lattiaa!

 2. Nyt oon pudonnut kärryiltä : onko Susulta tullut kirja?? Äkkiä S:n blogiin…

  • Susulla on aina monta asiaa menossa! Koskaan ei voi yllättyä liikaa… :)

 3. Horttonin käytännöstä en tiedä mutta Sardiinialtailta ei tullut kuin se yksi kirje eikun nyt puhun paskaa, kaksi kirjettä koska ensimmäisellä kerralla (viikon jakso) sovittiin lopuista ja niitä koskeva tuli sitten omanaan mutta suht hyvissä ajoin .

  En tiedä mikä sairaalalla on mielessä kun sieltä tulee kutsu kuntoutuspolille ja ne kyseli työrekisteriotetta jota mulla ei ole. Tutkin asiaa tänäänkin reilun tunnin ja siellä oli kyllä yksi kohta mikä saattaa selittää sen ettei sitä ole.

  Hyvää alkavaa viikonloppua toivottelen jo nyt koska huomenna voip mennä myöhään ja muistahan kertoa Belgalle ja Minnie-neidille terkut.
  Sullle pusut ja rakkautta <3

  • En tiedä minäkään… ehkä mä vaan pungen sinne *tai soitan, jos jaksan*.
   Outoa. Mielenkiintoista….
   Dänks! Vkonloppua myös sinne sekä lämpimiä, pitkiä & kivuttomia öitä!?

Kommentointi on suljettu.