Tiedän, että odotan turhia!

Tänään on lähdettävä jo pimeässä sinne Horttoniin, itse maksettavalle vastaanotille. Eilen mietin asiaa ja tulin siihen tulokseen, että lienee turha reissu – kai ne prleet linjansa pitävät. Se, että olen tavallistakin kurjemmassa kunnossa ei taatusti vaikuta asiaan. Ainahan on niitä muita veikeitä diagnooseja ja mielipidelääkkeitä!

Kävin eilen Serkuissa, kuten tuli luvattua. Että tulikin! :( Otti taas niin koville, että ette usko. Autot mennen-tullen koppiautoja, joihin kiipeäminen on aivan helvetin tuskallista. Kiljuen sekin on tehtävä, varo-varo-varovasti sitten alas. Pituutta ei metreissä eikä tunneissa ollut siis paljon, mutta voi jestas miten olenkaan kipeä. Kun piti äkkiä roudata kauppa läpi, että saan kaiken haluamani. No, sain minä. Enkä siis itselle kaikkea, ainakin puolet menee Belgalle – jotain tarttee lapsellekin, eikö?

Alkoi niin vistottaa sekin, kun muistin miten viimeksi tuossa puodissa käydessä pystyin vielä kävelemään jotakuinkin paremmin eivätkä kivut olleet täysin sietämättömiä. Ei, ei tätä jaksa. Oikeasti. Mikäli tuolta hemmolta ei irtoa mitään järkevää, Varjojen maan lisäksi kohteena ovat kohta myös Harmaat satamat. Näin nyt vaan on!

acf8eMuutoin tuli kivapostia, josta kiitos lähettäneille *tiedätte kyllä* :) Karvamöllikin kiittelee tuossa sivussa, mjouh >o< Itse en ole lähettänyt kuin yhden kortin… vielä ehtii, eihän tässä ole edes kiirettä mihinkään. Kun mitään en kerta valmista enkä valmistele. Koska mitään ei ole eikä tule. On sitten aikaa tuossa vaikka maata sängyssä, kusta alleen ja pistää sähköhuopa päälle -> tahtoo tietää, mitä tapahtuu??!! Muitakin veikeitä fysikaalisia ja kemiallisia kokeita on aikaa harjoittaa kohtapuoliin.

Njäh, nyt minua jo ketuttaa, että varasin edes tuon ajan. Se on kuin heittäisi rahaa kaivoon, tuollakin rahalla olisi voinut ostaa Oklasta jotain lohduketta tai muualta jotakin muuta. Peruminenkin on liian myöhäistä. Fyi fan, taas se on puskettava tuonne kylmään ja pimeään kuuntelemaan sitä suoranaista vittuilua!

Tahtoo kaffetta ja pari kappaa rauhoittavia!

ALLEKIRJOITUS

                                          POLKA – SAIRAS JA LOPPUVÄSY!

6 vastausta artikkeliin ”Tiedän, että odotan turhia!

  1. Raha puhuu yleismaailmallista kieltä; repsut on, lääkitys on, kohtelu oli hyvää, vo pitkä ja perinpohjainen! :D
    Lisärapoa seuraa huomenna… ylihuomenna sivari- / viekkarirapoa sitten.

Kommentointi on suljettu.