Tästä se taas lähtee!


Pitäisi jaksaa jotenkin kasata itsensä ja saada vaatteet päälle sekä sännätä tuonne kylmään ja märkään maailmaan. Sinne Horttoniin, meinaan. Minä mitään soitellut tai kysellyt. Jos näin oli ilmoitettu, se pitäköön. Jos ei pidä, oma häpeä ja joku saa siitä kuulla. Nih kerta!

Kaivoin esiin materiaalit, joita on aivan liikaa. Just, varmasti olenkin ihan kaikki tehnyt ja täyttänyt?! No ei tod. Enkä muuten tee niillekään yhtään mitään. Minä ajattelin nyt vain mennä, koska siellä lykätään ohjelma käteen. Katsotaan sitten, mitä on tällä kertaa tarjolla. Toisaalta, ihmettelen, jos pääsen ilmoittautumispaikalle asti tässä kunnossa! Ehkä joudun huutelemaan apuja tai soittamaan osastolle jo käytäviltä.

d4f0e6a4a709fad46ee702db5f898a00Eilinen oli taas aivan järkyttävä: kylmä, tuuli, märkää ja kosteaa. Arvatkaas, oliko kiva rohkaista itsensä pakkoruiskuun. Kävinhän minä, melkein välittömästi sitten kahden peiton alle ja lämpöhuopa täpölle. Siellä piti kärvistellä yli tunnin ajan, ennenkuin alkoi tuntua siedettävältä. Argh, rasittavaa. Jäi sitten syömiset vähän heikolle, mutta hällä väliä. Vararavintoa on enemmän kuin riittävästi ja loppuehtoolla syön aina kuitenkin juggaa & müslia sekä omenan… Se leikkii olevansa terveellistä!

En muista, milloin olisin nukkunut kokonaista yötä. Siitä on varmasti vuosia! En myöskään muista kivutonta päivää – siitäkin on vuosia. Jotenkin sitä toivoisi jo hiljallensa vähän helpotusta tähän. Hmph, kaiken muun lisäksi olen onnistunut varaamaan kaksi harvinaisen tylsää kirjaa itselleni. :( Onneksi tuossa on vielä vähän muuta luettavaa. Toisen noista epäonnisista taidan ottaa Hortton-luettavaksi. Siellä on syytä olla luettavaa mukana, koska jokainen on melkein aina myöhässä ja muutenkin joutuu odottelemaan asioita tapahtuvaksi.

Pitäkääs nyt, armaat lukijat, niitä peukkuja pystyssä edes sen lääkityksen osalta! Parhaat peukuttajat luvataan palkita, sitä paremmin mitä rouheammat mömelöt määrätään! :)

Nyt kuitenkin susivaffat kaffet, leipä, kappa rauhoikkeita…

ALLEKIRJOITUS

                              POLKA – MINÄ MENEN JA VIELÄ TULENKIN!

19 vastausta artikkeliin ”Tästä se taas lähtee!

  1. *Peukut ja ukkovarpaat (meinasin kirjottaa kulli) pystyssä*

  2. Pidän peukut pystyssä! Toivotaan, että joku tajuaa lääkitystarpeen. Myös toivon, että eivät tee sinua yhtä kipeäksi kuin silloin viimeksi. Pidä puolesi – no – pidäthän sinä :)

  3. Onnea matkaan! Olisiko sun syytä kertoa siellä myös se, että et ole kyennyt ovesta ulos roskista pidemmälle ensimmäisen kuntoutusjakson jälkeen? Toivottavasti nyt tapahtuu jonkinlainen muutos parempaan päin!

    • Mä kerroin tuon jo heti ekaks fysterpalle tänään. Huomenna jatkoja!

  4. Peukkuja pidetään! Ja sitä minäkin sinulle toivon, että saisit elämääsi kivuttomuutta ja kokonaisia nukuttuja öitä. Myönnän, että en voi edes lähimain tietää kuinka tuskallista elämäsi on ja hiljaiseksi se aina vetää kun postauksiasi luen. :-|

    • Älä nyt mun puolesta ahittele! Kipu on minussa, ei se oo sen kummempaa…

  5. Kaikki neljä on pystyssä ja toi Timon mainitsema viideskin olis, mutta kun en omista. Mutta tukka on! Pystyssä meinaan.

Kommentointi on suljettu.